Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לא ידעתי כ"כ היכן למקם את ההודעה, ולמנהלים, תרגישו חופשי להעביר אותה לאן שנפשכם חפצה.

בשבוע הבא המערכת שהזמנתי לסיאט לאון אמורה להגיע - ה-RCD 510.

אודה מאוד למי שיוכל להשאיל לי את החולצים (2 ברזלים דקים כאלה למיטב הבנתי) כדי שאסיר את המערכת המקורית

ולאחר מכן אחזיר לו אותם מיד לאחר ההתקנה.

אפשר גם בהודעה פרטית.

תודה רבה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש לי חולצים של פורד אם זה עוזר לך...

2007_10_31_13_39_03_al_audi_merc.jpg

בחלק מהסיאטים משתמשים בארבעה כאלה ובחלק משתמשים בארבעה אחרים דומים לאלה,

להערכתי יש גם רכבים שבהם צריך רק שניים אבל שונים לגמרי...

פורסם

ככה בדיוק נראה פנים הרכב ומערכת האודיו:

חולצים פלסטיים או מיוחדים המתאימים למערכת האודיו הזאתי?

seat_leon_gama_2009_full_lightbox.jpg

פורסם

שום ברזלים ושום נעליים.

אתה צריך מחלץ פלסטי.

מתחת למסגרת הכסופה, יש 4 ברגים שמשחררים את המערכת.

אם היית גר בירושלים, הייתי מוציא לך אותה.

פורסם

אם קנית אז אתה בטח יודע היכן אני יכול לקנות.

אז איפה אני קונה? כמה זה עולה? אפשר ב-EBAY? זה בטח יהיה זול יותר מהארץ..

אשמח לקבל פרטים מלאים בבקשה.

פורסם

סתם דוגמא

http://www.ebay.com/itm/Hot-4Pcs-Practical-Car-Radio-Install-Audio-Removal-Stereo-Pry-Tool-Ser-Kit-/180836138417?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1aac7db1

ואני חושב שיש איפשהו בת"א חנות של כלי עבודה של SIGNET שאתה יכול דרכם לקנות כאלו ברמה גבוהה יחסית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סתם דוגמא

ואני חושב שיש איפשהו בת"א חנות של כלי עבודה של SIGNET שאתה יכול דרכם לקנות כאלו ברמה גבוהה יחסית.

הם נראים לי מאוד עבים ולא איכותיים, ממה זה עשוי מעץ?!

החולצים המקוריים דקים פי כמה מאלו, ואני לא מדבר על המקוריים אפילו..

פורסם

לא - פלסטיק.

והם נהיים דקים יותר לקראת הקצה - כל מה שאתה צריך זה למשוך את מסגרת הפלסיק שמסביב למערכת ואחרי זה אתה כבר תהיה עם גישה חופשית לברגים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק תרשום באיביי PRY TOOL SET - שמייח!

:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...