Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במאזדה לאנטיס F משנת 98 המידה מקדימה היא 5X7, לחבר שלי היתה כזו בזמנו והייתי נוכח בהתקנת הרמקולים ברכב.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
האמת? כל הדרך הייתי בטוח שאצלי זה 5X7, לפי זה גם ביקשתי המלצה ל5X7,עד שהמתקין פירק את אחת הדלתות ושנינו נהיינו בהלם... הוופר הקידמי גדול, 6X9.

 

האמת שאני פעם ראשונה ניתקל ברכב שמורכב בו 6X9 בדלתות מקדימה :-P

 

היית צריך מתאמים?

אני מתכוון להחליף מחר בקאמרי 2009, גם כן מידה 6X9, וככל הנראה צריך מתאמים מאחר והרמקול המקורי הוא 6X9 קאסטום..

למה טויוטה חייבים לסבך כל דבר? :x

 

אגב, מה לגבי הרמקולים בדש-בורד, אוצם לא היית צריך להחליף?

פורסם

בשני המקרים השתמשתי בבסיס הרמקולים המקוריים.

 

בטויטר - הטויטר המקורי שהוא בעצם רמקול קטן, יושב על מסגרת אלומיניום ומחובר עם 2 ברגים גדולים לרכב.

מה שעשו לי, זה פשוט מאוד - הטויטר המקורי פורק מהמסגרת ובמקומו בוצעה "השתלה" של הMT22 בעזרת דבק מיוחד (סיליקון שחור לפלסטיק) וחיבור חזרה ע"י אותם הברגים למקומו המקורי, הכי פשוט שיש ובלי קומבינות.

 

לגבי הרמקול - אותו כנ"ל, המקורי הקרטוני יושב על מסגרת פלסטיק ומחובר עם 4 ניטים לדלת. הרמקול פורק ע"י חיתוך עדין ולמסגרת הפלסטיק גם כאן בוצעה "השתלה" של הוופר החדש.

 

אגב הערה מאד חשובה!

 

שים לב לעומק הרמקול אותו אתה הולך להתקין במקום המקורי, כי אם הוא עמוק מידי תהיה לך בעיה עם החלונות כי הם יורדים בדיוק מאחורי הרמקולים, אז שלא יהיה לך מצב שהחלון מתנגש ברמקול בירידה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

תודה רבה על התשובה:mm_yeah:

 

לגבי עומק הרמקול, לפי נתונים של המורל עומק ההתקנה הוא 3.24 אינץ.

אני רכשתי Alpine SPG69C3 שעומק ההתקנה שלו הוא 2.99 אינץ, כך שאני מקווה שלא תהיה לי בעיה של עומק.

 

האם הניתוח שעבר הרמקול היה ניתוח קשה ומסובך או שכל מתקין ממוצע ידע לבצע את זה [אני מתכוון להתעלקות על התושבת של הרמקול המקורי]?

 

האם החלפת הרמקול בדש לטוויטר שינתה לך את הבמה, איך שומעים לאחר ההחלפה?

 

תודה רבה.

 

אגב, איפה התקנת?

×
×
  • תוכן חדש...