Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים, קודם כל צריך להגיד שאני חדש פה ...

אז ככה יש לי בג'יפ כרגע מערכת סבירה מאוד, הרמקולים יחסית חזקים ושומעים נחמד 2 קדימה + 2 אחורה כל רמקול 6.5 .. אבל אני רוצה לשפר שמה קצת את האיכות אז חשבתי על להביא מגבר, ואני בהתלבטות האם אני גם צריך להחליף את הרמקולים או שהרמקולים שלי יכולים לעבוד טוב עם המגבר ואין צורך בקניית רמקולים... אז איך אני אמור לדעת האם הם יכולים לעבוד טוב ושאני לא צריך להחליף אותם ..

דרך אגב, המגבר שאני מתכנן לקנות הוא 5 ערוצים, שאם אני ירצה לחבר סאב בעתיק לא אהיה מוגבל .. מגבר של בוסס 5 ערוצים נותן הספק מינימלי של 1800 וואט, הוא עולה 1100 שקל וזה הדגם שלו Boss D1800.5 (משום מה הפורום הזה חוסם אותי מלפרסם קישורים חח)- אז מה אתם אומרים ??? יש צורך בהשקעה גם של רמקולים או שאפשר לוותר, כי יחסית הם ממש חזקים והם ללא מגבר.

פורסם

המגבר הנ"ל לא רע,במיוחד לאור העובדה שהוא מגיע עם חיבורי היילבל בילד אין ,כך של בטוח שתצתרך לרכוש

מנחת כיוון שלמערכת המקורית ברכב שלך אין חיבורי RCA

ממליץ לך להוסיף סאב,ולחתוך את התדרים הנמוכים של הרמקולים ע"י שימוש בכפתור ה-HPF על המגבר

זה יעזור להם לתפקד טוב יותר.

סאב קטן נחמד וזול יכול להיות DLS KW10

פורסם

אתה קצת מדבר איתי סינית אבל בסופו של דבר הבנתי .... הכי חשוב לי לדעת אם הרמקולים שיש באוטו יעבדו טוב ויחזיקו עם מגבר ..?

(הסאב ששלחתי לי מגיע רק הסאב, כמו הרוב שמוכרים היום אבל רציתי לדעת כמה תעלה לי גם הקופסה שלו ?)

ובקשר למגבר יש לי אפשרות לקנות את אלה מחול, שהם 2500 וואט ולא 1800 באותו המחיר כמו של הBOSS

Power Acoustik GT5-2500 2500W

Boss CE2505 2500W

תודה רבה על העזרה גבר, אני מאוד מעריך.

פורסם

הבנתי אחי, אבל אני לא יודע מה ההבדל בין הוואט הרגיל, ל RMS .. אשמח אם מישהו יסביר על הדך ...

וגם עדיין אפאחד לא ענה לי על השאלה שלי, איך אני יודע האם הרמקולים באוטו מספיק חזקים בשביל לעבוד עם מגבר ויספקו לי סאונד טוב ?

תודה רבה לעוזרים

• תוכן חדש...