Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מפגש ר"ג 23/7] - גועל נפש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה דק' חזרתי מהמפגש בר"ג, הייתי שם זמן קצר יחסית. הגעתי עם אבא שלי להשתתף במפגש הפורדים (קאפרי, אסקורט, קורטינה).

אני מניח שחלקכם אפילו ראה את האוטו של אבא שלי - פיאט דוקאטו (מחזה נדיר במפגש מוטורי)

לקראת השעה 17:50 החלטנו לחזור. אני מזהיר את אבא שלי שיזהר מכל ילדוני ה50 סמ"ק שחוץ מלשרוף דלק אין להם מה לעשות - ויצאנו.

נסענו בדרך המרכזית והתכוננו לצאת.

פתאום מאחורה - שני אופנועי DT מגיחים משום מקום מאחורי המסחרית. אחד מהאופנוענים הגדיל לעשות וירק לכיוון החלון של אבא שלי (החלון היה סגור).

אמרתי לאבא שלי שישכח מזה כי מי שעשה את זה הוא חייב להיות אינפנטיל פתאטי שחושב שאם יש לו אופנוע 50 סמ"ק הוא גבר-גבר.

יצאנו לכיוון לכיוון הרווחה על מנת לחבור לכביש הראשי - פתאום אנחנו מרגישים מכה קטנה מאחורה (לא רצינית, אבל זה היה משהו לא שגרתי), יצאתי החוצה לראות מה זה, אני רואה עוד אופנוע בסגנון הDT מנסה להוציא את הגלגל שנתקע לו במדרגת הגישה האחורית, לפני שהספקתי להבין מה קורה הוא שם גז ואמר לי "סעעמק".

חזרנו הביתה, אבא שלי עדיין קצת מחומם על מה שקרה, אבל זה יעבור לו. מפגש הפורדים (המצומצם יש לומר) הרגיע אותו במידה קלה.

אם אפשר לאחל משהו לכל הגברברים בעלי הקטנועים שחושבים שהם 'גברים' במסגרת הפורום - אני מקווה שתעלו על כתם שמן כזה גדול - שלא תדעו איפה הסוף שלו! נבלות! (בתקווה שהפרמיטיבים הפתאטים האלה יודעים איך להפעיל מחשב ולהתחבר לאינטרנט)

איפה ה'פשיטה' שהבטיחו לנו לאחר בריחת הקאמרו בשבוע שעבר? כי היא באמת הייתה חסרה היום! :evil:

כועס ועצבני,

עידן.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:mad::mad::mad:

אתה צודק במאה אחוז!

מצטרף לאיחולים שלך לגברברים האינפנטילים האלה!

ד"א יש לך אבא ממש רגוע אם ירקו לו על החלון והוא הצליח להבליג...

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אתה צודק במאה אחוז!

מה רצית שהוא יעשה?? שהוא יצא החוצה, ישלוף סכין וישסף את גרונם של הרוכבים?? (כמו שהרבה אנשים בארץ הזאת נוהגים לעשות) :twisted:

פורסם

אתה צודק במאה אחוז!

חח מסכים איתך...

באמת חבל שיש את כול השטויות האלה וכול האנשים המסכנים האלה...

יכל להיות שם משוה נחד ביותר !

המשטרה יכולה למנוע את זה בקלות שבאמת ישימו ניידת או שניהם רק בשביל השתוללויות

אחרי חודש אנשים שעושים שטויות כבר לא יבוא

פורסם

אתה צודק במאה אחוז!

מה רצית שהוא יעשה?? שהוא יצא החוצה, ישלוף סכין וישסף את גרונם של הרוכבים?? (כמו שהרבה אנשים בארץ הזאת נוהגים לעשות) :twisted:

את האמת שזאת היתה המחשבה הראשונה שעברה לי בראש כשקראתי,רק שלא היה שם סכין... :roll:

ובאמת ציינתי את זה כי אין הרבה אנשים שהיו מבליגים על דבר כזה.

ומנסיון (לא שלי,של אבא שלי) התגובה כמובן מביאה סיפוק עצום אבל הטרטור של המשטרה אחר כך מוציא את כל הכייף... :(

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הייתי במפגש הפורדים רק בהתחלה... למזלי השכלתי לברוח משם עוד לפני שהתחיל הבאלגן (יחסית), ונסעתי למפגש האלפות (וגם הרודסרים... :) )...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני לא מבין למה מפגש של פורד היה צריך להיות איפה כל הבלאגן ולא בחניה של האוטובוסים כמו המפגש של מכוניות השרירים בלי כל הערסים הקטנים :wink:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אכן קרנבל, במובן הרע של המילה.

לא הייתי שם כחצי שנה - והיום (שוב :? ) הבנתי למה.

ע"פ מה שהיה שם היום - אסון הוא רק עניין של זמן.

כל "פוחזי הטורבו" שיוצאים ומראים כמה מהר האוטו שלהם נוסע בין אנשים - :mm_nah:

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

אני במקום אבא שלך, דופק ברקס עצבני במיוחד (כשהערסים נוסעים מאחוריו) ואז נראה אותם יורקים. :twisted:

ובכלל חבל לראות את הנוער (שהוא כולל גם אותי) במצב כזה, פשוט חוצפה. ערסים כאלה צריך לטפל בהם לפני שהם גדלים. :mad:

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם
ערסים כאלה צריך לטפל בהם לפני שהם גדלים. :mad:

פליקס.

ahm ahm, מישהו אמר עיקור? ;)

אני מבעלי הדם החם, אלה שמשלמים על זה מתישהו ביוקר, אני אומר - Revenge is best served cold, הייתי מאתר את הילדון ושובר לו משהו.

זה הדבר הלא נכון לעשות (סיפור עם המשטרה והחוק)

זה אולי גם הדבר הלא מוסרי לעשות ("מה עשית לבן שלי" צעקה אמו הפרחה של הערס הקטן, "הוא ילד כזה טוב", מעניין - כל הערסים הקטנים הם ילדים טובים, מישהו שם לב לזה?))

אבל זה בהחלט הדבר הכי משחרר... אין כמו הרעש של שבירת העצם ליצור נאלח שכזה (לא מנסיון... דם חם אמרתי... לא ביצים...)

פורסם

אני עדיין לא מבין למה אתם לא עוברים למקום אחר...

וגם אם לא - הרי יש שם שפע של מקום, למה שלא השפויים מבינינו יתפסו פינה "קצת" יותר רחוקה? :?

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

וגם אם לא - הרי יש שם שפע של מקום, למה שלא השפויים מבינינו יתפסו פינה "קצת" יותר רחוקה? :?

הראל.

למה ??

כול מה שהם עושים זה רק בקטע של פוזה !

אם הם יעשו את זה במקום אחר על מי הם יעשו פוזה על עצמם ?

פורסם

הראל.

למה ??

כול מה שהם עושים זה רק בקטע של פוזה !

אם הם יעשו את זה במקום אחר על מי הם יעשו פוזה על עצמם ?

שים לב שדיברתי על השפויים, אני לא מחפש פוזה ואני מאמין שגם הרבה חושבים כמוני, מי שבא לעשות פוזה שייכנס לבלאגן שם, מי שבא לדבר, ללמוד ולהתרשם - שיתפוס פינה שקטה, רחוק מכל הבאלגן...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אולי כדאי באמת להזיז את המפגש למקום קצת יותר "פרטי"?

כמה (בערך) רכבים מגיעים בד"כ למפגש? (אם מורידים את הלא-רצויים זאת אומרת)

יכול להיות שיש לי רעיון לא רע בעניין...

פורסם

איזה ילד עם אופנוע 50 סמ"ק הרים גלגל כמה פעמים-עם אופנוע כמו של שליחים לא אופנוע שטח כמו כמו הDT,בפעם הרביעית הוא נכנס באופנוען אחד באמצע ההרמה ונפל על הכביש-אולי ככה ילמדו לקח :evil::!:

כל האנשים שם בסדר חוץ מהילדים בני 16 על האופנועי 50 סמ"ק והנהגים החדשים שמגיעים לשם :idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...