Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הרכב ביולי 2011.מיד עם קבלת הרכב הופיעו תקלות! לפני כמה חודשים הייתי מיואש וכתבתי כאן בפורום על בעיות ברכב: מזגן שבקושי עובד , עם בכלל סיבובי סר"ק לא יציבים,מנוע מגמגם ומקרטע בסר"ק,ריח דלק שמתלווה לכל התופעות הללו ועוד... רציתי להזכירכם שכל זה קורה בטמפ" מעל 36מעלות,באילת.האם יש למישהוא כאן מושג היכן נמצא מוסך מקצועי שיודע לטפל בכל הבעיות הללו? בשרות אינם רוצים או יכולים או שיש להם ידע כל שהוא בלעזור לפתור הבעיות הללו! אין לי בעיה להוציא כל סכום שיידרש כדי לתקן את הרכב! להזכירכם כל התופעות הללו קורות אך ורק מעל טמפ" של 36מע" ומעלה. המוצא פתרון לבעיות אלה יבוא על שכרו! תודה EDDIE

פורסם

למה אתה לא הולך למוסך מורשה ומנצל את האחריות שלך ?

לבעיית המזגן יש פתרון לפי מה שהעידו פה אנשים שעוזר אחרי ההתקנה.

so far so good so what

פורסם
למה אתה לא הולך למוסך מורשה ומנצל את האחריות שלך ?

לבעיית המזגן יש פתרון לפי מה שהעידו פה אנשים שעוזר אחרי ההתקנה.

מיותר לציין שהרכב היה במוסכי החברה עשרות פעמים,ולהזכירך ידידי היקר המזגן אכן טופל , אך בדרום בקיץ הוא מתנהג אחרת! לא מרגישים אותו .בקשר "מנוע מקרטע" ומגמגם , ריח דלק , ויתר הדברים שציינתי למעלה , נאמר לי "שזאת הכלה" ושאני צריך לחיות אם זה!הם פשוט מחברים מחשב לרכב והכל תקין , למרות שתוך כדי בדיקה המנוע מזייף קשות , טורים עולים יורדים , בעקבות ירידת הטורים הפתאומיות ,נדלקות כל מיני מנורות ברכב והמזגן מפסיק לפעול! אבל מבחינת החברה...עסקים כרגיל...הכל תקין. אז שוב אם יש מומחה לדברים כאלה , אני מוכן להוציא סכום כסף לפתרון הבעיות! ותודה מראש !

פורסם

האם הרכב עדיין במסגרת האחריות? אם לא אז אולי במצב כזה כדאי לשקול לקחת את הרכב למוסך אחר, כזה שכן יידע לאבחן ולסדר את הבעיה מבלי לנפנף אותך?

ואפילו אם כן עדיין תבדוק אם תיקון במקום אחר מבטל את האחריות או לא.

אני גר בת"א, לכן לא מכיר מוסכים מומלצים בדרום.

באיזור ת"א יש מספר מוסכים מקצועיים ומומלצים אשר מתמחים ברכבים צרפתיים ואולי יוכלו לתת לך את הפתרון.

פורסם

אולי תלך למוסך מורשה אחר ?

תחזור על אותן תלונות ואולי שם תתקבל בצורה אחרת וינסו באמת לעזור ולפתור את הדברים.

so far so good so what

פורסם
אולי תלך למוסך מורשה אחר ?

תחזור על אותן תלונות ואולי שם תתקבל בצורה אחרת וינסו באמת לעזור ולפתור את הדברים.

הבעיה היא לא מוסך מורשה זה או אחר ,אלה מנהל השירות הארצי שנותן הוראה למוסכים איך לעבוד או איזה חלק להחליף ומתי להחליף והוא קובע בעניין . אבל לא יכול להיות שבגלל שאני גר באילת וכאן חם מאוד אני צריך לסבול? למה הרכב לא נבדק לפני שהוא נמכר לארץ גם בתנאי חום קיצוניים שסוררים כאן?הייתי עם הרכב במרכז ובצפון הארץ גם בקיץ ושם אין תופעות כאלה!בשרות נמסר על זה שצריכים לקבל עדכון תוכנה לגבי העניין הזה.[זיופי המנוע] כפי שהיה עם זיופי המנוע בהתנעת בוקר, והעניין הזה דווקא טופל!אז לפי דבריהם{השרות}אוין מה לעשות,רק לחכות לעדכון וכמובן לנסוע ככה.אני יודע שיש כל מיני חיישנים ברכב שאחראים ליציבות הטורים במנוע,לכן כדי לפתור את הבעיה צריך מוסך עם ידע וניסיון בדברים האלה,ולאו דווקא ששייך ליבואן. יש תקלות כרגע ואני רוצה לפתור אותם!אבל את היבואן זה לא כל כך מעניין. חבל!

פורסם

תראה, באילת אין ספק שיש תנאים קיצוניים שהרבה כלי רכב היו משתגעים בהם.

הרכב שלך, הוא רכב שמתחמם די מהר ובקלות יתרה עלי לומר, לכן טמפרטורה גבוהה תשגע אותו בקלות.

לגבי הטורים שקופצים בעת הפעלת מזגן ... או במהלך פעילות בין נסיון קירור לאחר, הדבר מוכר מ206 לדגמיהם.

זה רכב עם מנוע קטן, מערכת הקירור שלו לא גדולה במיוחד,

שורה תחתונה, אין ספק שהמזג אויר באילת לא עושה לו טוב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

שלמה?

אני די בשוק...

לא ידעתי על בעיות כאלו בפיז'ו.

אם מה שאתה מתאר מדוייק זה לא קביל לחלוטין!

מוצר שנמסר ללקוח אמור להבחן בתנאי סביבה מחמירים הרבה הרבה יותר מבאילת.

יש לי סיטרואן BX משנת 90 אשר הייתי איתה במהלך השנים מספר פעמים באילת (תמיד בשיא הקיץ),

חוץ מפחד שיתאדה לי ה-dashboard (ולכן כיסוי הרכב) לא זכורה לי שום בעיית התחממות או בעיה במזגן.

מוזר ודי מבאס...

אלעד.

פורסם
תראה, באילת אין ספק שיש תנאים קיצוניים שהרבה כלי רכב היו משתגעים בהם.

הרכב שלך, הוא רכב שמתחמם די מהר ובקלות יתרה עלי לומר, לכן טמפרטורה גבוהה תשגע אותו בקלות.

לגבי הטורים שקופצים בעת הפעלת מזגן ... או במהלך פעילות בין נסיון קירור לאחר, הדבר מוכר מ206 לדגמיהם.

זה רכב עם מנוע קטן, מערכת הקירור שלו לא גדולה במיוחד,

שורה תחתונה, אין ספק שהמזג אויר באילת לא עושה לו טוב.

נקודה מעניינת! אני חי כאן די הרבה זמן ומכיר הרבה מכוניות עם מנועי 1000 סמ"ק ALTO ,PICANTO,פגיו 107 רנו קליאו1200 I10, ואפילו אישתי השכירה חלק מהם ללא שום תופעות לוואי!אנחנו בשנת 2012 ואלה תופעות מוכרות מסוף שנות ה80 תחילת 90,אולי הגיעה הזמן שהם יעלמו מן העולם? זה לא קורה מזמן במכוניות ישנות הרבה יותר...אבל שוב ,ויסלחו לי אוהבי פיגיו שבינינו ,משהוא כאן חייב כנראה לשמור על משורת של רכבים צרפתיים "אמינים".ומעניין למה כנראה "אוהבים"כל כך אצלנו את הרכבים הללו?ולבסוף מי אשם כאן? הרכב הלא תקין או השרות "המעולה"של לובינסקי? הם אפילו לא הוציאו קריאה RECALL מסודרת לגבי קיט המזגן .הכל היה בשקט.טיפול אישי !! למה להוציא RECALL? זה הרי מקלקל את המכירות {שהם גם ככה על הפנים}לפחות לגבי ה206+

פורסם

אין לי דבר וחצי דבר נגד פג'ו או צרפתיות למינהן, נהפוך הוא.

הייתי עד לא מזמן בעלים של איטלקית , וההעדפות שלי הן תמיד למכוניות צרפתיות ואיטלקיות על פני היפניות, אמריקאיות וקוראניות, וכל זאת מבחינת 101 סיבות.

העניין שפג'ו 206 , בין אם בסדרת הפלוס או הסדרה הקודמת, מדובר ברכב קטן, הספק כוח חלש יחסית , ולצערי כנראה לא אוכל טוב את החום הישראלי ,

אני יכול להעיד על 206 , שנת 2006 , דגם SKY VIEW, יד ראשונה מהחברה, מטופלת היטב במוסך מורשה באופן סדיר, שגם לה היו קטעים כאלו בחום, בנסיעות ארוכות החום עלה, והרגשתי במפורש את הקושי שלה לטפס וכמובן שהחום עלה בהתאם, זה רכב כזה שמיועד בעיקר למישורים ולא למקומות חמים באופן קיצוני.

אני משער שהיונדאי למינהן שהשכרת ושאר הרכבים האחרים , מתוכננים לעמוד בחום או שפשוט לא רגישים כל כך כמו הפג'ו,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...