Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני לא הבנתי למה להכניס לראשון ב60?

ואני מדבר כשאני רוצה סתם דוגמה עכשיו לנסוע רוורס יש קצת קושי להכניס את ההילוך

וכמובן גם ראשון ושני

ואז בנסיעה כשאני כבר על בערך 40 / 50 הכל רגיל וגם לא הכי חלק

באמת שאני לא מכיר את הגיר הספציפי ברכב שלך.

אבל נקודות כלליות:

1.לפני שאתה משלב לרוורס, תבלום לחלוטין, זה לא בריא לגיר לשלב לרוורס כאשר הרכב בתנועה קדימה אפילו גלישה הכי קטנה זה לא טוב, תגיע לעצירה מוחלטת ואז תשלב לרוורס.

2.תבדוק שאתה באמת לוחץ את הקלאץ עד הסוף כאשר אתה מחליף הילוכים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיר פועל טוב כאשר אתה:

1. לא משלב לרוורס תוך כדי תנועה קדימה, תגיע לעצירה מוחלטת ורק אז תעביר הילוך. (כלל חשוב בכל רכב)

2. לא משלב לראשון ממהירות גבוהה.

בסה"כ הגיר לא עושה בעיות ונדירות הפעמים שהוא הפריע לי, הוא לא הכי נוח אבל גם לא נורא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
באמת שאני לא מכיר את הגיר הספציפי ברכב שלך.

אבל נקודות כלליות:

1.לפני שאתה משלב לרוורס, תבלום לחלוטין, זה לא בריא לגיר לשלב לרוורס כאשר הרכב בתנועה קדימה אפילו גלישה הכי קטנה זה לא טוב, תגיע לעצירה מוחלטת ואז תשלב לרוורס.

2.תבדוק שאתה באמת לוחץ את הקלאץ עד הסוף כאשר אתה מחליף הילוכים.

אלה דברים שהם קצת ברורים

תודה בכל אופן

פורסם
הגיר פועל טוב כאשר אתה:

1. לא משלב לרוורס תוך כדי תנועה קדימה, תגיע לעצירה מוחלטת ורק אז תעביר הילוך. (כלל חשוב בכל רכב)

2. לא משלב לראשון ממהירות גבוהה.

בסה"כ הגיר לא עושה בעיות ונדירות הפעמים שהוא הפריע לי, הוא לא הכי נוח אבל גם לא נורא.

יש לך פיגו 107 ידני?

ההילוכים ניכנסים חלק?

לי היה פיגו 106 חמש שנים שנת 95 והכל הלך חלק למהדרין

ואחר כך היה לי רנו קליאו b שנתיים שנת 2001 והכל הלך חלקאז אני לא מבין למה רכב חדש 2012 צריך לעשות ככה

פורסם

הרוורס לא מסונכרן. פשוט תמתין טיפה לפני שאתה מכניס רוורס, או שתכניס הילוך לפני הרוורס. לגבי הראשון - משהו, בשילוב התלונה על הרוורס, גורם לי לחשוב שפשוט לא התרגלת לרכב ולאופי פעולת הגיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בנסיעת מבחן על 107, ההילוכים מעצבנים ולא נכנסים חד וחלק כמו באוקטביה ידנית למשל.

אני חושב שזה בגלל הידית הארוכה.

אם זה תלוי בי, אני מתרגל להילוכים אחרי חצי שעה של נהיגה. (אסור בכוח, צריך לדייק.)

ההגה ב107 חמוד מאוד, מתוגבר חשמלי אם אני לא טועה, אחלה הגה יש לה, לא מצאתי חסרונות כל כך.

(זה טוב שהוא מתקשה ככל שהמהירות עולה, נותן ביטחון ויותר בטיחותי.)

פורסם
בנסיעת מבחן על 107, ההילוכים מעצבנים ולא נכנסים חד וחלק כמו באוקטביה ידנית למשל.

אני חושב שזה בגלל הידית הארוכה.

אם זה תלוי בי, אני מתרגל להילוכים אחרי חצי שעה של נהיגה. (אסור בכוח, צריך לדייק.)

ההגה ב107 חמוד מאוד, מתוגבר חשמלי אם אני לא טועה, אחלה הגה יש לה, לא מצאתי חסרונות כל כך.

(זה טוב שהוא מתקשה ככל שהמהירות עולה, נותן ביטחון ויותר בטיחותי.)

כשאני עם אמברקס ולוחץ על הקלאץ עד הסוף הילוכים קשים

פורסם

קשה להעביר תחושות דרך האינטרנט.

קפוץ ליבואן ותבקש נסיעת מבחן על הרכב ובמקביל אם יש אותו למישהו שאתה מכיר, תעשה גם על הרכב שלו סיבוב.

ככה תהיה בטוח.

פורסם

איזה גיר זה?

אוטומט או רגיל?

אגב באופן כללי עם הרכב בא עם 0 ק"מ אז אל תשכח שהרכב צריך לעבור תקופת הרצה בקילומטרים הראשונים שלו ולשמן את כל המערכת כולל הגיר.

אומנם לא נהגתי ברכב הספציפי שלך אבל לפי דעתי תוך 20K אתה כבר לא תרגיש את זה(או שתתרגל לגיר או שהבעיה תיפטר מעצמה אחרי שהגיר קצת יישחק ויתחיל לעבוד בצורה יותר חלקה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
גם אני לא הבנתי למה להכניס לראשון ב60?

ואני מדבר כשאני רוצה סתם דוגמה עכשיו לנסוע רוורס יש קצת קושי להכניס את ההילוך

וכמובן גם ראשון ושני

ואז בנסיעה כשאני כבר על בערך 40 / 50 הכל רגיל וגם לא הכי חלק

למה להכניס לראשון ב-60 קמ"ש? לא הבנתי את מטרת הפעולה

שכחתי לומר שרציתי להכניס לראשון לקראת עצירה ולהישאר עם הקלאץ' דרוך - פשוט כדי להגיע לצומת מוכן עם הילוך ראשון.

משום מה אני זוכר שהייתי עושה ככה בשיעורי נהיגה.

שוב, יכול להיות שזה נובע מכך שאני לא מיומן על גיר ידני. זה פעם ראשונה שיש לי רכב כזה מגיל 17.

Polo 2012

פורסם
שכחתי לומר שרציתי להכניס לראשון לקראת עצירה ולהישאר עם הקלאץ' דרוך - פשוט כדי להגיע לצומת מוכן עם הילוך ראשון.

משום מה אני זוכר שהייתי עושה ככה בשיעורי נהיגה.

שוב, יכול להיות שזה נובע מכך שאני לא מיומן על גיר ידני. זה פעם ראשונה שיש לי רכב כזה מגיל 17.

ראשון ממליץ לך להכניס כשאתה ברמזור

ולא באף זמן אחר ( נסיעה כמובן אלה אם כן אתה חייב )

(דעתי כמובן )

פורסם

נסעתי על 107, ובאמת ההילוכים לא נכנסים בצורה הכי חלקה. לפי דעתי זו לא בעיה, אתה יכול להיות רגוע.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

גוזל, אל תעשה את זה. זה משהו של שיעורי נהיגה,

במציאות מכניסים לראשון אחרי עצירה.

בנוגע להילוכים - בכל מכונית ידנית הם קשים בהתחלה,

ויש מכוניות שבהם הם תמיד נשארים קשים - ב.מ.וו 1, למשל.

צריך עוד כמה מאות קילומטרים כדי לוודא שבאמת אין פה בעיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...