Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון 5 בנשר 30.3.2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חבר חדש בפורום. בשנים האחרונות אני יותר ויותר נמשך לעבר המכוניות הישנות\עתיקות.

המכוניות במפגש ממש יפות. הסובארו האדומה נראית מדהים. הסיטרואן הצהובה גם.

אשמח אם אוכל לדעת איפה ומתי ישנם מפגשים של מועדון 5 כדי שאוכל לבוא מדי פעם.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

עדן, לכל מטבע שני צדדים. גם אני מרגיש מרומה שמנצלים אותי ואת המועדון לחגיגות וביום יום נשארים לבד.

החברות במעדון, חוץ מה 25 ש"ח לחודש, דורשת השקעה מסויימת. כשחברים מסויימים מבקשים שהמועדון יעשה להם השקה או אירוע והמועדון עושה וחברים מוצאים מהכיס שלהם כסף, ומהלב שלהם את כל היתר זה בסדר. הכיבוד אתמול הוגש לכולם בלי בדיקת שיוך.

רק הגבתי על מישהו שקיבל עזרה ויחס מהמועדון ועוד התלונן אתמול על הכיבוד וסינן שהוא לא מקבל מהמועדון כלום. אותו אחד לא התיחס לעובדה שהוא לא חבר והמועדון אינו חייב לו דבר.

אבל כשחבר כזה אחרי שנה אומר "מה אני מקבל מהמועדון" ולא מחדש חברות, ואותו אחד ממשיך לבוא להנות מאירועים אני גם מרגיש שרימו אותי.

כן לכל מטבע שני צדדים.

שלמה דן גדרון

פורסם

חג פסח שמח לכל חברי המפגש הצפוני

תודה גדרון על השיתוף בתמונות

אין כמוך גדרון

לפחות יש אחד שמתמיד

כל הכבוד

שבוע טוב

שלי

פורסם

הייי

בוקר טוב

ושבוע טוב לכולם

איזה תמונות יפות. תודה גידרון.

כל כך מצטערת שלא הייתי שם. :-(

חג שמח לכולללללללללל כולם

עידית בן האוש

פורסם
שמחנו אתמול להפגש לברכה והרמת כוסית לכבוד חג הפסח עם חברי המועדון (ועוד כמה שנהנו משתיה ועוגה חינם על חשבון המועדון "שלא נותן להם כלום"..:wink:).

כרגיל היה מפגש כייפי

oldcar , תמשיך בהערות סרקסטיות כאלה , פוגעות , ותגלה שיש פתאום יותר נהנים שאינם חברי מועדון :lol:

סמוך על הדודג' :-)

פורסם

מי שברך ביום שישי את ברכת החג אמר ואני מצטט "שנהנה מתרבות מוטורית ועזבו אותכם מכל השטויות "

חג שמח לכולם !

Dr laster Israel

פורסם
שלום לכולם,

אני חבר חדש בפורום. בשנים האחרונות אני יותר ויותר נמשך לעבר המכוניות הישנות\עתיקות.

המכוניות במפגש ממש יפות. הסובארו האדומה נראית מדהים. הסיטרואן הצהובה גם.

אשמח אם אוכל לדעת איפה ומתי ישנם מפגשים של מועדון 5 כדי שאוכל לבוא מדי פעם.

תודה מראש,

גיא.

מהיכן א

תה בארץ?

שלמה דן גדרון

פורסם
עדן, לכל מטבע שני צדדים. גם אני מרגיש מרומה שמנצלים אותי ואת המועדון לחגיגות וביום יום נשארים לבד.

החברות במעדון, חוץ מה 25 ש"ח לחודש, דורשת השקעה מסויימת. כשחברים מסויימים מבקשים שהמועדון יעשה להם השקה או אירוע והמועדון עושה וחברים מוצאים מהכיס שלהם כסף, ומהלב שלהם את כל היתר זה בסדר. הכיבוד אתמול הוגש לכולם בלי בדיקת שיוך.

רק הגבתי על מישהו שקיבל עזרה ויחס מהמועדון ועוד התלונן אתמול על הכיבוד וסינן שהוא לא מקבל מהמועדון כלום. אותו אחד לא התיחס לעובדה שהוא לא חבר והמועדון אינו חייב לו דבר.

אבל כשחבר כזה אחרי שנה אומר "מה אני מקבל מהמועדון" ולא מחדש חברות, ואותו אחד ממשיך לבוא להנות מאירועים אני גם מרגיש שרימו אותי.

כן לכל מטבע שני צדדים.

לכול החברים ,חברים ולא חברים של מועדון ה5 חג שמח וכשר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מסקים בכול מילה של שלמה.כולנו רוצים לקבל אב גם צריכים לתת .

שוב חג שמח לכווווולם !!!!!!!!!!!!!!

BMW 1502 :beerchug::**,FIAT 128- '79 **RAMBLER AMERICAN 1964:sissies:** ENRIQUE ZAYFERT ** KARMIEL **

• תוכן חדש...