Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להתקין ברכב שלי מערכת חדשה כיוון שהעוצמה לא מספיקה לי, אני שומע מוזיקה מכל הסוגים,

ולכן אני פשוט רוצה להוסיף רכיבים טובים, ולהחליף את ה- 5X7 הקיימים,

אמרתי שהעוצמה לא מספיקה לי אבל אני אוהב לשמוע צליל נקי, טראנסים אני לא שומע, אני פשוט צריך ווליום גבוה יותר ממה שיש לי :)

הרכיבים: מגבר, 2 סאבים 12" 150W RMS כל אחד, סט קומפוננט חזק.

בעבר אמרו לי שרוקפורד הכי טובים בשוק הזול והפשוט(מגבר וסאבים),

הציעו לי פה מורל טמפו לדלתות קדמיות, אין לי בעיה לבנות מתאם ל6.5 אבל איפה לעזאזל אני אחבר את הטוויטרים?

אם צריך תמונות, יש, ואפשר להביא עוד.

אני קיוויתי להוציא גג 3000 שקלים שאינם חדשים במיוחד,

אני מתכנן לבנות לבד תיבה כפולה,

אני לא יודע אם כדאי מונו לסאבים ועוד מגבר לקומפוננט או שמספיק מגבר חזק אחד,

מאיפה קונים רכיבים? זאפ בסדר? כי זה נראה לי זול, בנוסף, אם אני אקנה הכל מחנות אחת אולי נקבל עוד הנחה, אני מתקין לבד ולכן אצטרך גם הצעה לקיט חיווט, ראיתי שממליצים פה על חוטים לרתכות וכאלה, אם תגידו לי מה אני צריך ואיפה אני יכול למצוא אני אודה לכם (איזור טבריה - עפולה).

היה לי בעבר מגבר,סאב 12, קומפוננט - הכל JBL, עם תיבה לסאב שבניתי עבור סובארו טנדר, המערכת עובדת עד היום ברכב של חבר שגם שותף פה בפורום, אני חושב שהוא מרוצה ממנה, בשבילי היא נראית חלשה.

כל הצעה לשיפור תתקבל בברכה ובשמחה,

תודה מראש לכל העוזרים,

איתמר.

פורסם

אם אתה פתוח ליד 2 אז יש פה בפורום רכיבים ברמה מאוד גבוה ושווים את המחיר.

לא בטוח שתמצא משהו במחיר שפוי באזור עפולה טבריה אומר לך מניסיון.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

קשה לי עם יד 2, אני תמיד מפחד שאולי משהו כבר קרוע וימות שניה אחרי שקניתי,

אני כמעט פעם בשבוע במרכז, ואם לא אז תמיד יש דואר שליחים, אני מאמין שאת הרכיבים אני אלך ואביא בעצמי, השאלה איזה...

כתבתי טבריה עפולה בשביל חוטים, כלי עבודה ובכלל...

פורסם

יש למישהו רעיונות? הצעות? גם שלילת רכיבית תתקבל בברכה...

חשבתי על 2 סאבים, כאלה:

Rockford P1S412

.zap.co.il/model.aspx?modelid=598748 באתר זאפ

או אולי:

Kicker COMP C12

zap.co.il/model.aspx?modelid=130349 באתר זאפ

קומפוננט של מורל טמפו 6 לדלתות הקדמיות

zap.co.il/model.aspx?modelid=578142 באתר זאפ

ואני לא יודע איזה מגבר לבחור, אני צריך משהו חזק שיפעיל את ארבעת הרמקולים במחיר שפוי

אם צריך אני אקנה 2 מגברים, ואז אפשר לבחור קומפוננט חזק יותר או אולי 2 סטים,

אני אשמח לעזרה בנושא, חבל לי לקנות לפי הידע האישי שלי - הוא לא משהו...

פורסם

תודה, יש לך מושג לגבי שאר הרכיבים?

מישהו אולי יודע מה זה RSE output(low RSE system)?

יכול להיות שזה יציאה למגבר? מדובר על רדיו מקורי של פורד, ראיתי את הפירוט של החיבורים באיזה אתר טכני בחו"ל.

פורסם

תגיד אתה מחליף גם את הרדיו דיסק? או שתישאר עם המקורי?

כן אם תישאר עם המקורי לא בטוח תהנה כמו שאתה חושב מכול הרכיבים האלה.

ממליץ לך בחום להחליף רדיו דיסק.

לגבי קומפוננט מורל טמפו זה הסט לפי דעתי הכי טוב במסגרת המחיר שלו, אם תתגמש קצת במחיר ממליץ בחום על דוטק אובישן.

מגבר חדש במסגרת התקציב זה JBL 1004 4 ערוצים. תוכל גם להגביר איתו סט קידמי וגם סאב אחד בגישור.

אם זה שני הסאבים היחידים שאתה מעוניין בהם אז הקיקר יותר טוב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

הסאבים הכי זולים עם שם טוב, אם יש לך משהו אחר להציע אני אשמח לשמוע,

התקציב למגבר יכול להשתנות בהתאם לדרישה,

המורל טמפו הם 120 W , כל אחד או שניהם ביחד?

אני מתכוון להשאיר את הרדיו המקורי כדי לחסוך בעלויות, במילא אני שומע רק מAUX, אם ישמע רע נחליף לאיזה מסך מגע...

פורסם

קומפוננט מורל טמפו כול אחד (כול צד) זה 120 וואט, אם יהיה לך מגבר של 50 וואט רמס נקי זה גם מספיק טוב אם הסט הזה לא צריך להישתגע.

שתבין משהו איכות השמע נקבעת בהרבה ע"י הרדיו דיסק, אתה שומע בעיקר מAUX כנראה כי אין לך USB ברדיו המקורי אז עדיף לך להשקיע בזה אחרת כמעט ולא תרגיש הבדל עם תחליף רק רמקולים.

סאב חדש כן. אבל רק סאב אחד תוכל לשים על מגבר אחד (בגישור). אלא עם תוסיף עוד מגבר רק לסאבים.

פורסם

תודה רבה על כל התשובות והעזרה,

אני מתכוון לקנות 2 סאבים, אם אני קונה מגבר של 4 X 100 RMS זה יספיק ל2 סאבים ושני קומפוננטים?

האיכות כרגע דפוקה כי הרמקולים גמרו...

איתמר.

פורסם

זה מה שאני מנסה להסביר לך שזה לא יספיק לך כי הקומפוננט תופס 2 ערוצים (כול צד ערוץ), סאב 200 וואט רמס צריך 2 ערוצים בגישור כדי שיהיה נציל.

כלומר זה יצא לך כמו 3 ערוצים, 2X100, 1X300 ב4אום. (מה שבופעל מוציא המגבר זה בדרך כלל פחות מהמוצהר עליו).

פורסם

חבל לך להתחיל להתעסק עם כל זה אם מה שאתה שומע זה בעיקר מ AUX .

כדאי לך ראשית להחליף את הפאנל או לרדיודיסק או לדאבל דין ,לאחר מכן תוכל לשמוע ב USB זה כבר עולם אחר לגמרי.

אחרי שתעשה את זה תביא מונובלוק ל - 2 סאבים + מגבר לקומפוננט או שתביא מונובלוק יותר זול וחלש כדי להרים סאב אחד ובמגבר השני קומפוננט + סאב בגישור .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

קודם כל, תודה רבה על התגובות,

אין לי את הכסף להתעסק עכשיו עם דאבל דין, קודם נבנה מערכת ואחרי זה נראה אם זה באמת כזה נורא,

אז מה באמת הכי כדאי?

מונובלוק לשני סאבים ומגבר עם אפשרות לעוד רמקולים?

או לקחת מגבר של 100 לארבעה ערוצים ולקוות שלא יהיה חלש מידי?

אם אני לוקח מונובלוק אז אני יכול לקנות ארבעה ערוצים חלש יותר ולגשר את שניהם אחד לכל צד?

איזה חברות אתם ממליצים עבור המגבר/ים?

מבחינת רמקולים הבנתי מכאן שהקיקר והמורל בסדר גמור וחבל להשקיע יותר מזה, נכון?

פורסם

גיליתי שמה שהיה לי פעם זה JBL 300 וואט

פתאום סאב של 150 RMS נראה קטן מידי, איך ההייפוניקס 300 וואט? יש משהו יותר טוב או שה150 יספיקו לי?

מה עדיף בשביל מערכת כזאת? 2 מגברים קטנים שיספיקו בדיוק לרמקולים או מגבר אחד של 5 ערוצים עם גישור עבור הקומפוננטים?

יש אחד של JBL

1X225 + 4X60

למרות שאם ניקח 2 סאבים של 300 אז כבר צריך מגברים גדולים יותר נכון?

• תוכן חדש...