Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

15 אמפר יותר לא יתן לך יותר מדיי כי נתון זה אתה תקבל רק בסל”ד גבוה. שיפור אמיתי זה כבר מצבר ג'ל כמו XSPower. וכבלים עבים.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אלטרנטורים טובים מביאים לך מתח מיוצב כמעט כבר ב2000 סל"ד ואת שיא האמפראג' ב3000

בעוד מצב טוב לזרם גבוה לפיקים כשהמערכת דורשת זאת, אלטרנטור חזק יספק את זה באופן קבוע.

אם אתה לא עובד בהספקים גבוהים תלך על מה שיותר כלכלי בשבילך.

קח בחשבון שמצבר תחת עומס, טוב ככל שיהיה, יכול להתרוקן בלי טעינה טובה

רוקנתי כבר 3 :-)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הדבר האופטימלי לעשות זה:

1. לשדרג אלטרנטור

2. להתקין מצבר ג'ל

3. לעשות 3 הגדולים בכבל עבה 0 גייג' או 2 גייג'

4. להריץ כבל 0 גייג' למגברים מהמצבר

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• ספונסר פורום
פורסם

מצברי ג'ל מיועדים לשימושים שונים מאשר התנעת רכב

אם אתה משתמש במצבר ג'ל רק למערכת השמע אולי זה יתאים אבל להחליף את המצבר הראשי של הרכב לג'ל זה לא נכון:

זרם התנע

[*]ה נמוך יחסית

[*]מתח הטעינה למצבר ג'יל נמוך ממתח הטעינה של מצבר רטוב

מצבר התנעה בטכנולוגיה AGM יתן לך זרם התנעה גבוה ויכולת עמידה בפריקות עמוקות ובמחיר כלכלי יותר

אני מזכיר לקוראים שכל פריקה עמוקה במצבר רטוב רגיל מקצרת משמעותית את חייו

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אם אני לא טועה מדובר בחיפושית נכון?

אני בספק אם יש לחיפושית אלטרנטור יותר חזק מ90 אמפר - תנסה להריץ חיפוש בגוגל או איביי.

אם כן יש לך אפשרות לשפר אלטרנטור - עשה זאת כי הנוכחי מספק זרם מאוד נמוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שדרוג אלטרנטור זה מאוד חשוב, עד כמה ההבדל בין מה שיש לך לאחר היה משמעותי אני לא יכול להגיד מפאת חוסר ידע טכני בנושא.

לגבי שדרוגי מצבר למינהם, אין שום הבדל בעוצמה/ איכות בין AGM למצבר רגיל... פשוט אין!!!!

ההבדל הוא שאם אתה צורך כל כך הרבה מתח בפיקים מאוד גבוהים והאלטרנטור לא מספיק לספק את הצרכים המתח יורד ויש שאיבה מהמצבר המצב הזה כבר גרוע.

אם אתה מגיע לכזה מצב אז AGM/ XSPOWER וכו כן יהיו אפקטיבים בפריקה מהירה וגדולה של זרם דרוש (כל זה קורא מתחת ל 12+ וולט שאתה מגיע אילהם בזמן פיק) כך גם הם לא ימותו לך מפריקה עמוקה כמו מצבר חומצה רגיל.

המטרה למנוע נפילות מתח מהסוג הזה ע"י מערכת חשמלית בריאה ז"א: כבלים עבים/ חיבורים טובים ועמידים בעלי שטח מגע גדול.

אלטרנטור חזק.

רצוי גם קבל אלקטרוליטי לפני הצרכנים הגדולים כמו מגברי מונו כדי לנסות ולהשטיח את הפיקים ע"י פריקה וטעינה של הקבל במערכת.

הקבל לא יתן לך מענה על מערכת חשמל חלשה (אלטרטור חלש) כי הפריקה והטעינה שלו לא מספיק גדולים כדי למנוע נפילות מתח בצריכות ממושכות וגדולות אלה לחלקי השנייה וע"י כך ממזער את ההשפעה על המגברים. בחלק מהמקרים זה עוזר בפיתרון האורות המהבהבים אבל זו לא המטרה שלו.

מקרה נוסף בו מצברי AGM / גל יהיו אפקטיבים הוא המקרה בו אתה שומע הרבה על מנוע כבוי.

לצערי לא רואה שום טעם לחבר מצברים בתא המטען כי זה לא באמת נותן לך משהו, שוב אולי רק בצריכה מאוד מאוד מסיבית הוא יהווה "בנק" שתפקידו למלא את הפיקים המאסיבים הללו שבהם המתח יורד מתחת ל 12 וע"י כך שהוא פורק וממשיך לפרוק לזמן ממושך ללא טעינה מהירה כמו קבל (ש"מעיק" על מערכת החשמל באופן תמידי עצם הפעולה שלו הטעינה והפריקה מחליקה את "החשמל" ברכב מתנודות קטנות) הוא יעזור אבל שוב בצרוף ספק כוח מיוצב שמוציא 14V קבוע כמו הHELIX POWER STATION.

בברכה, יבגני.

במידה ושגיתי באחד מהטיעונים שלי אשמח אם יגיבו ויתקנו אותי.

ברגע שיש נפילות מתח הסאונד משתנה מידית לרעה, אפילו נפילה של 0.5 וולט מאוד משמעותית ב SQ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...