Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש נסעתי ולא שמתי לב ונכנסתי במכונית שלפני במהירות נמוכה. למכונית שלי התעקם קצת מקדימה (סיריון 99- גם אם הייתי נכנס בוילון היא הייתה מתעקמת), ולמכונית שלו לא קרה כלום. ממש כלום. יצאנו מהרכבים, ושנינו היינו מופתעים איך לי התעקם מקדימה יחסית אליו הרבה ולו לא קרה כלום. גם הנהג ברכב שנכנסתי בו וגם חבר שלו הסכימו איתי שלא קרה להם כלום והנהג הרגיע אותי (נגמר לי המלווה רק לפני חודשיים) ואמר שנחליף פרטים רק כי האוטו של אמא שלו. הייתי עם פלאפון חלופי ולא היה לי איך לצלם את הנזק שלא נגרם לו אז הוא צילם הכל, גם את הפגיעה לאוטו שלי...

תיקנתי את הנזק שנגרם לי אצל הפחח (1200 ₪) ואבא שלי אמר לי שאני צריך להודיע לביטוח על התיקון שעשיתי. חזרתי לצבא ושכחתי מזה- לא הודעתי לאף אחד על התיקון.

שבוע שעבר קיבלתי מכתב מהביטוח שלא הודעתי על תאונת דרכים. התקשרתי לבחור לשאול אותו מה קרה (כשהחלפנו פרטים אמרתי לו שאם יש איזשהי בעיה שידבר איתי קודם לפני שהוא מפעיל ביטוח) אז הוא אמר לי שאמא שלו מטפלת בזה. התקשרתי לאמא שלו והיא אמרה שנגרם נזק לאוטו מאחורה (?!) התעקם הפח ועוד איזה חרטה בפנסים, שלבן שלה יש פגיעות גב וצוואר (:shock:) והוא הולך לפיזיותרפיה (:crazyeyes)

מה התהליך עכשיו? אני לא כל כך מבין בזה, אבל אמרו לי שמעכשיו הביטוח שלי יעלה לי יותר. כמה יותר? לכמה זמן? יש משפט? אם הוא תובע, כמה הביטוח מכסה?

תודה :fadein:

פורסם

חובתך האישית לצלם את הרכב של הנפגע, אחרת אין לך הוכחה! במקרה שלך הייתי מבקש מהחבר או/ו מההורים שיבואו למקום האירוע עם מצלמה.

בכל אירוע שהינך מחליף פרטים חובתך להודיע לחברת הביטוח שלך בכדי שתיהיה מכוסה!

בנוסף, היה נחמד אם היית מתעד במיקרופון של הפלאפון את השיחה עם הנפגע ישר לאחר התאונה ומנסה להוציא ממנו כמה שיותר פרטים על מצבו הרכב ומצבו האישי.

כל אלה היו עצות לפעם הבאה, עכשיו מה שנשאר לך זה להתפלל לטוב.

כמובן שבשנה הבאה תעלה לך הפוליסת הביטוח. בכמה יותר - לא ניתן להעריך כי בכל חברה המחירים יהיו שונים.

להערכתי לא יהיה משפט, אלא אם תסרב לתקן את הרכב שפגעת בו. במקרה כזה, תוכלו להגיע עד לבית המשפט לתביעות קטנות, שם ככל הנראה גם תצא אשם וגם תצטרך לשלם כפליים.

להבא תנסה לא לחזור על הטעויות, כי על טעויות משלמים.

Peugeot 206XS

פורסם

על נזק הגוף הנהג השני תובע את הביטוח חובה שלו

לכן שילך ויעשה פיזיותרפיה ויהיה בריא לא מעיניינך.

לגבי נזק הרכוש

אם הנזק לא גדול אתה יכול לשלם לבד , ולא לערב את הביטוח שלך וכך יחסך לך עליה בפרמיה.

אם יש לך רק ביטוח צד ג' העליה בפרמיה תהיה לא גבוהה. אבל יש לך השתתפות עצמית , את גובהה תמצא בפוליסה שלך.

לכן תבדוק מה הנזק ובכל מקרה הודע מיד לביטוח שלך.

הודעה מכסה אותך אם תרצה להפעיל ביטוח ואינה מחייבת העלאת הפרמיה , אם לא ניצלת את הביטוח.

אם תראה שהנהג השני מנסה להלביש עליך תיקון שלא שייך לך, כתוב לו מיד מכתב בדואר רשום שבו אתה מוכן לשלם לו על הנזק (שלא היה) שנגרם מהתאונה שלך תוך אזכור העובדה שהוא צילם את הרכב מיד לאחר הפגיעה. כך יהיה לך משהו לקראת התביעה שלו אם יגיש ביום מן הימים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם תראה שהנהג השני מנסה להלביש עליך תיקון שלא שייך לך, כתוב לו מיד מכתב בדואר רשום שבו אתה מוכן לשלם לו על הנזק (שלא היה) שנגרם מהתאונה שלך תוך אזכור העובדה שהוא צילם את הרכב מיד לאחר הפגיעה. כך יהיה לך משהו לקראת התביעה שלו אם יגיש ביום מן הימים.

ישה, הבנתי את קו המחשבה שלך, אבל לפי דעתי הוא שגוי לחלוטין. אתה ממליץ לו להודות בנזק, אף למרות שאין לו תיעוד של הנזק. "ההפחדה" הזאת כביכול של הצד השני תוכל ולא להצליח, ואז הוא יהיה מחוייב כלפי כיסוי הנזק ושלא הוא גרם לכך.

הייתי פועל הפוך לגמרי, ע''י הכחשת הנזק. (לא האירוע עצמו, אלא רק הנזק).

הייתי יוצר קשר עם הצד השני באמצעות דואר רשום על מנת לבקש לבחון אישית את הנזק לרכב ומתן הזדמנות לתיקונו, אם יודה בכך. אם ההליך לא יעבוד והכל ירוץ לפי הנוסחה הסטנדרטית (מוסך>הודעה לביטוח> נסיון גביעה מהצד הפוגע), הייתי מתכחש לנזק באמצעות פנייה בכתב לחברת הביטוח. במקרה וחברת הביטוח לא תשלם לנפגע על סמך הודעותיו של הפוגע והעניין יתגלגל לביה''מ (מה שלא סביר, אם הם ניפחו את הנזק) הייתי מתכחש לנזק בביה''מ ע''י תמונות של הרכב הפוגע ודו''ח השמאי של שני הרכבים. אם השופט לא יוכל להכריע, ניתן לבקש דו''יח שמאי מטעם בית המשפט. מה שמאוד מרחיק לכת, ולפי דעתי שופט סביר יבין מייד כי מדובר בתרמית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יש פעמים שברגע התאונה לא רואים נזק פנימי

היה טוב אם היית מצלם את הרכב כי אם ינפחו נזק ותציג תמונות מרגע התאונה לא ישלמו שקל אחד אפילו לצד ג'

לגבי הנזק לצד ג' , צריך להודיע לביטוח את הגרסא , לדעתי חברת הביטוח כבר תשלם לו כי אם הוא ילך לבית משפט

יתווספו הוצאות משפט נוספות שחברת הביטוח לא תרצה לקחת על עצמה .

לטמי הנושא כבר סגור ואין לך הרבה מה לעשות חוץ מלדווח על הנזק

• תוכן חדש...