Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרומת טלויזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חודש עבר מאז שרכשתי טלויזיית לד חדשה ומאז רציתי לתרום את הטלויזיה הישנה לנזקקים אך לא מצאתי שום עמותה או משפחה להעביר לה את הטלויזיה.

אני אשמח אם למישהו יש פרטים של עמותה שכזו באזור חיפה והקריות שתשמח לקבל את הטלויזיה.

פורסם

מצחיק - אבל היום כבר אין למי לתרום טלויזיות: אמא שלי רצתה לפני שנה בערך לתרום טלויזיה נורמאלית (לא פלזמה/LCD) וגדולה שישבה אצלה בסלון. הטלויזיה היתה במצב עבודה מעולה, ואמא שלי רצתה לתרום אותה למישהו. היא התקשרה ללא מעט עמותות, וכולם אמרו לה את אותו הדבר, שאם זה לא מסך שטוח הם לא מעוניינים.

מאז הבנתי שהמצב בארץ כנראה לא גרוע כמו שעושים ממנו, אם גם עמותות של נזקקים מעוניינות רק במסכים שטוחים.

פורסם

מעניין שאתם אומרים את זה, כי ביום שפרסמתי באתר אגורה טלוויזיה CRT בגודל 29" ממותג לא ידוע כבר באותו יום היה טלפון,

למחר עוד איזה 4-5 טלפונים והיא נמסרה תוך ימים ספורים.

תמיד יש סטודנטים ואנשים תפרנים אחרים שבדיוק צריכים טלוויזיה או שהתקלקלה להם.

אהה ולא פחות חשוב- אם אתה מפרסם באגורה - שים תמונה :)

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

כשאני רוצה להיפטר ממכשירי חשמל תקינים- למדרכה, ותוך חצי שעה הם אינם.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם לא מתקשרים, תניח יפה ומסודר ליד הזבל.

תצמיד עם חתיכה אחת של מסקינג טייפ את השלט :lol:

ועם החתיכה השנייה תצמיד נייר שעליו כתוב באותיות גדולות וברורות "הטלוויזיה תקינה!".

לטלוויזיות של 29 אינץ' ומעלה יש עוד ביקוש קלוש,

ל-25 ומטה אין שום ביקוש בגרוש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לאחר פרסום באגורה מצאתי את עצמי מבקר בבסיס מג"ב עם טלויזיה 29" ורמקולים חיצוניים, הם היו מבסוטים!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כל הכבוד!

לא מזמן גם אני חיפשתי מיני בר קטן לחדר בצבא ולא כל כך הצלחתי להשיג בתרומה.

בכל מקרה יש לנו גם טלויזיה של טושיבה שקיבלתי בתרומה מאחד השכנים,לצערי אין לה בכלל שימוש עקב הצורך בממיר של עידן + שלצערי לא שווה את ההשקעה בו.

פורסם

איפה כולכם הייתם לפני שנה וחצי, כשהייתי צריך טלוויזיה ישנה, ובסוף נאלצתי לשלם עליה 150 שקל למישהו דרך יד2?

אגב, אין לי בבית טלוויזיות פלזמה/LCD/לד מתוך עיקרון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איפה כולכם הייתם לפני שנה וחצי, כשהייתי צריך טלוויזיה ישנה, ובסוף נאלצתי לשלם עליה 150 שקל למישהו דרך יד2?

אגב, אין לי בבית טלוויזיות פלזמה/LCD/לד מתוך עיקרון.

ואני חשבתי שאני המשוגע היחיד :lol:

פורסם

אומר שאני בדרך לשכנע את ההורים שלי לוותר על קופסת הזומבים לגמרי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...