Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

סוג הרכב אודי A3 2001.

לפני כמה ימים הוחלף ברכב מצבר, לאחר יומיים האלטרנטור התקלקל וצריך להחליף גם אותו בעלות של 1100 שקל.

השאלה שלי האם יש קשר בין הדברים או שזה סתם צירוף מקרים.

תודה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

כנראה שזה לא צירוף מקרים ,יש שני אופציות:

1. האלטרנטור היה גוסס ולא טען מספיק טוב את המצבר אך לא הדליק לך נורה בלוח השעונים , ואז הגעת למצב שאין מצבר.

2. המצבר הלך לעולמו ניסית להניע עם כבלים ואז נוצר עומס על האלטרנטור ששרף אותו (במקרים מסוימים מחשב הרכב גם נשרף).

פורסם

לא מאמין בצירופי מקרים.

להערכתי האלטרנטור דפק את המצבר עד שהוא נגמר בעצמו, אבל זה לא יותר מאשר ניחוש.

פורסם

יש עוד אופציה !

אולי הבחנה שגויה של בעל מקצוע ,יש מצב שמלכתחילה האלטרנטור היה גוסס והמצבר הישן הוא בעצם תקין.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אוייי איזה ימים שחורים זה מזכיר לי.

הייתה לי פורד RS2000, הייתי חוזר פעם בשבועיים מהצבא - כל פעם שהייתי בא נסעתי להטעין את המצבר באזור תעשיה.

הייתי נותן לו טעינה של 3 שעות אצל חשמלאי והרכב היה נוסע ככה כל הסופ"ש והייתי בטוח שהאלטרנטור תקין כי איך הרכב נוסע.

ולבסוף אמרתי חאלאס, קניתי מצבר חדש

נסעתי איזה כמה ימים, ואז חזרתי לצבא, כשהגעתי הביתה אותו סיפור, קיצר השתגעתי כבר.

לבסוף האלטרנטור היה משחק לסירוגין אבל בעיקרון הוא היה כבר 90% מת - המצבר החדש נדפק לי, ועשיתי שיפוץ אלטרנטור.

כשהייתי נוסע רגוע עם טעינה כמעט לא פעילה הרכב היה נוסע פחות או יותר, כשהייתי לוחץ האורות היו מהבהבים והאוטו היה עושה תיקתקים.

בקיצור להכל יש השפעה על הכל, אבל לפי דעתי האלטרנטור היה בעייתי מהסיבה הפשוטה - כשהרכב מונע הוא יכול נסוע בלי שוב בעיה, רק בתחילת נסיעה הרכב היה מתקשה להניע וכו' - סימן שמצבר בעייתי.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...