Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית סיאט איביזה 2007

לעיתים קרובות כאשר האוטו מועבר למצב של ״סוייטצ׳״ וגם להתנעה ובנסיעה רגילה נשמע צליל תיקתוק מאזור המכוונים...(כמו של איתות)

כאשר יצאתי מהאוטו שמתי לב שאורות הברקסים והאורות הצדדים מקדימה מהבהבים בדומה למצב ״משולש״.

ההבדל הוא שבמצב ״משולש״ המכונית בכלל לא מהבהבת עם אורות העצירה!(כי היא גם לא אמורה)

על כל פנים בנסיעה ללא פנסים דולקים רואים את ה״איתותים״ הללו שיכולים להמשך כל הנסיעה.

כאשר מוצא המפתח והאורות מכובים האוטו מצפצף בדומה לאם שכחתי אורות דלוקים (באורות דלוקים זה ״דוו״ ארוך,במצב הזה זו צליל מפורק ״דו דוו דוו״) במשך כ15-20 שניות.

אשמח מאוד אם מישהו יכל לגלות לי מהו שורש הבעיה

פורסם

נתחיל מהקל לכבד...

האם לאחרונה נעשתה התקנה חדשה ברכב או מישהו שיחק במערכת החשמל של הרכב ?

1. בדוק האם כול המנורות ברכב תקינות.

2. בדוק שלא נכנסו מים לקונקטורים והחיבורים תקינים.

3. מנגנון הבקרה של אורות מצוקה הינו חלק אינטגרלי מלוח השעונים לכן עלייך לגשת למוסך ולבצע איבחון ממוחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם

הותקנו מערכת וקודן,

1. חוץ ממנורה אחת מקדימה (האור הקטן לא הפנס שמשתמשים בו בדרך כלל,

2. פתחתי את הפיוזים (אשר הוצבו בצד הנהג משמאל ,מיקום גרוע אם המהנדס של סיאט שומע אותי)

והרכיבים שם נקים ואפילו יש גישה ממש לסויץ של האורות אבל גם הוא נראה יבש.

3. אני די בטוח שזה לא אורות מצוקה(המשולש) משום שלא נדלקים המאותתים ברכב, אלא רק האורות הלבנים הקטנים מקדימה והברקסים מאחורה.

אשמח לדעת אם יש תקלה ידועה בנושא, אם מישהו נתקל והבין איך לפתור את הנושא מבלי לגשת למוסך המרכזי (מרכזי עושק בע״מ) על מנת שבסוף הוא ילחץ על כפתור פלא צדדי..

פורסם
הותקנו מערכת וקודן,

2. פתחתי את הפיוזים (אשר הוצבו בצד הנהג משמאל ,מיקום גרוע אם המהנדס של סיאט שומע אותי)

3. אני די בטוח שזה לא אורות מצוקה(המשולש) משום שלא נדלקים המאותתים ברכב, אלא רק האורות הלבנים הקטנים מקדימה והברקסים מאחורה.

אשמח לדעת אם יש תקלה ידועה בנושא, אם מישהו נתקל והבין איך לפתור את הנושא מבלי לגשת למוסך המרכזי (מרכזי עושק בע״מ) על מנת שבסוף הוא ילחץ על כפתור פלא צדדי..

תחזור למי שהתקין לך, בדר"כ רוב המקומות האלה מתעסקים גם בשמע וגם במיגון והם בקיאים בחשמל רכב. אם זה המצב תפציר בו שבגללו התקלה, ושיסדר לך

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
הותקנו מערכת וקודן,

1. תחליף את המנורה השרופה.

2. גש למתקין של מערכת השמע והקודן (מרבית בעיות החשמל ברכבים מודרנים נגרמות על-ידי התקנות לא מקצועיות).

במידה והבעיה לא נפתרה אני מציע לך לקפוץ לחבר הפורום מוסך רון ולא למוסך המרכזי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...