Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קרה שאין יותר פרקים חדשים כרגע?(מדובר על האנטומיה של גריי, איך פגשתי את אמא ושני גברים וחצי)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה קרה שאין יותר פרקים חדשים כרגע?(מדובר על האנטומיה של גריי, איך פגשתי את אמא ושני גברים וחצי)

יש להם פגרות שבהן הם מצלמים את הפרקים הבאים.

לגבי מה יצא ומתי אני מתעדכן באתר הבא:

http://www.tv.com/

פורסם

אני מוריד כתוביות ב-tvsubtitles ואצל אחיו moviesubtitles. רק באנגלית. לפעמים זה לא הכתוביות המתאימות אז אני נעזר ב-subscene שלרוב אפשר למצוא בו מבחר גדול יותר (הוא רק פחות מסודר).

בהרבה מקרים, אם אין לך לחץ להוריד את הפרק הבא של סדרה נוכחית אלא אתה למשל מעוניין בעונה שלמה של סדרה כלשהי שכבר הסתיימה, אפשר להוריד את כל העונה בטורנט יחיד ולמצוא גם כתוביות מתאימות בבת אחת, כך שזה חוסך התעסקות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתה מוריד עונה שלמה בפורמט נניח DVDRIP או HDRIP או BDRIP (כל פורמט שצריך לרכוש פיזית לפני שנוצר ממנו ריפ ועולה לרשת) אזי הכתוביות כבר כלולות בפנים כקבצים צמודים :) - חוסך את הזמן לחפש כתובית לכל פרק בנפרד.

רק תוודא שיש לך VOBSUB מותקן כחלק מקודקים לצפייה ואתה מסודר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני שיחררתי את VUZE לדרכו האחרונה, היה כבד על המחשב. עברתי להשתמש בUTORRENT, ואני מרוצה עד הגג.

האתר TORRENTZ שנתנו לך, הוא סוג של טורנט-גוגל, ומוצא לך הכל. אני לרוב מחפש ישירות בקיק אס טורנט (KAT.PH) ולא מתאכזב.

וכמובן - BS לכתוביות.

מה חתימה? תתפשטי!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז הקשבתי בעצתו של SRONIS ואני מוריד את כל הדברים דרך VUZE. אבל הבעיה היא, שאתרים כגון IDOWN וTOPDOWN היו מרכזים את כל הסרטים החדשים וכו' וכך הייתי נכנס, קורא תקציר ומוריד. עכשיו, כשאין אותם, אני לא יודע איזה סרטים להוריד.

כל הסרטים שאני מחפש דרך בתי קולנוע וכו' עדיין לא קיימים או קיימים רק באיכות TS/CAM.

יש למישהו פתרון?

פורסם
טוב אז הקשבתי בעצתו של SRONIS ואני מוריד את כל הדברים דרך VUZE. אבל הבעיה היא, שאתרים כגון IDOWN וTOPDOWN היו מרכזים את כל הסרטים החדשים וכו' וכך הייתי נכנס, קורא תקציר ומוריד. עכשיו, כשאין אותם, אני לא יודע איזה סרטים להוריד.

כל הסרטים שאני מחפש דרך בתי קולנוע וכו' עדיין לא קיימים או קיימים רק באיכות TS/CAM.

יש למישהו פתרון?

אתה יכול להעזר באתר הזה -

http://www.rlslog.net/

ובעוד כל מיני אתרי הורדה ישירה מחו"ל שעדיין פועלים (אבל רוב הלינקים בהם מתים כי הורגים את אתרי ההורדות עצמם) כדי למצוא את מבוקשך...

משם, פשוט תחפש את השם של השחרור המדוייק ותשווה פחות או יותר את גודל ההורדה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הורידו עכשיו את http://www.sdarot.tv/ אני משתגע !!!

זה היה אתר מעולה, הכל ראיתי בו ! מתעדכן בזמן אמת, הכל תרגום מובנה בשרת מהיר גם בשעות העומס !!

אז, הכל בטורנטים ? :|

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אבל באתר הזה האיכות המקסימלית היא 720P.

בכל מקרה, למי שמוריד הרבה (כמוני) וישנן אופציות טובות ומהירות, בתשלום כמובן.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני לא מבין למה אנשים מתעקשים להוריד תכנים עם תרגום שמוטמע כבר (מה שיותר קשה להשיג כי אתרים נסגרים כל הזמן,ובטורנטים זה בקושי נפוץ)

תורידו את הסרט\סדרה "ערום" מכל טורנט בחו"ל\שרת FTP\יוזנט\שיתוף כלשהו,ואחרי זה תתמקדו בתרגום לגרסה שהורדתם.

אין פשוט מזה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...