Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סדרות סרטים ומשחקים - תרשם לפורום warez-bb, תחפש שם לינקים ותוריד רק מrapidshare עם התוכנה mipony או Jdownloader. זה מה שאני עושה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עד שלא תעבור לטורנטים לא תדע מהם החיים היפים של הפיראטיות.

הבעיה שבטורנטים אין סרטים עם תרגום עברי מובנה.

פורסם

תלוי מאיזה אתרים אתה מנסה להוריד..

יש שני טראקרים ישראלים דיי טובים.

פורסם

תמיד אפשר להוריד תרגומים מסרטים או טורק.

אין על השילוב של טורנט וBSPLAYER שמחפש תרגומים לבד.

פורסם

אני לא צריך תירגום. הבעיה שלי עם טורנט היא שאם זה כמו אימיול, אז צריך לשחק עם הפורטים בראוטר ואין לי כח לזה.

פורסם
אני לא צריך תירגום. הבעיה שלי עם טורנט היא שאם זה כמו אימיול, אז צריך לשחק עם הפורטים בראוטר ואין לי כח לזה.

הא? איזה פורטים ואיזה נעליים. מאז שהתקנתי vuze לפני לא יודע כמה שנים, לא נגעתי בהגדרות.

פשוט נכנס ל-pirate bay, כותב משהו בשורת החיפוש, מוצא את הטורנט שאני רוצה להוריד ולוחץ על הציור של המגנט. שים לב שהם שינו את הפורמט של האתר לאחרונה - כבר אין במרבית המקרים הורדה ישירה של טורנט, אלא לינק מגנטי שנועד להגן על האתר מפני סגירה - באתר עצמו לא יהיו יותר טורנטים אלא רק לינקים אליהם.

בנוגע לכתוביות - נכון, צריך להשקיע עוד שתי דקות עבודה ולמצוא כתוביות באתרים אחרים. אם מחפשים כתוביות באנגלית, כמוני, אז זה קל מאוד. בונוס נוסף הוא שיפור השפה האנגלית :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתהליכי התקנת התוכנה. מקווה שזה יכפר על כל הצרות שיש בזמן האחרון עם ההורדות.

עריכה - טוב, הורדתי את vuze. איזה אתרי טורנטים מומלצים יש? אני מוריד סרטים וסדרות בלבד אז הדגש הוא על זה.

תודה.

פורסם
הא? איזה פורטים ואיזה נעליים. מאז שהתקנתי vuze לפני לא יודע כמה שנים, לא נגעתי בהגדרות.

פשוט נכנס ל-pirate bay, כותב משהו בשורת החיפוש, מוצא את הטורנט שאני רוצה להוריד ולוחץ על הציור של המגנט. שים לב שהם שינו את הפורמט של האתר לאחרונה - כבר אין במרבית המקרים הורדה ישירה של טורנט, אלא לינק מגנטי שנועד להגן על האתר מפני סגירה - באתר עצמו לא יהיו יותר טורנטים אלא רק לינקים אליהם.

בנוגע לכתוביות - נכון, צריך להשקיע עוד שתי דקות עבודה ולמצוא כתוביות באתרים אחרים. אם מחפשים כתוביות באנגלית, כמוני, אז זה קל מאוד. בונוס נוסף הוא שיפור השפה האנגלית :lol:

מאיפה אתה מוריד כתוביות באנגלית? אני תמיד מחפש בגוגל אבל לוקח לי קצת זמן למצוא כי קודם צריך להעבור את כל אתרי הזבל עם הוירוסים ..

@Smiro - תוריד דרך the pirate bay. רק אל תשכח להגביל את ההעלאה שלך לכ5~ שתוכל להוריד על מהירות מקסימלית. אם יש לך חברים בעסק תבקש מהם הזמנה לTorrentLeech או שתחכה שיהיה הרשמה פתוחה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

בPirate Bay התחלתי כבר להשתמש, אני מחפש עוד אתרים מלבד זה.

בנוגע להגבלה - לעשות את זה PER הורדה או איפשהו בהגדרות הכלליות?

פורסם
בתהליכי התקנת התוכנה. מקווה שזה יכפר על כל הצרות שיש בזמן האחרון עם ההורדות.

עריכה - טוב, הורדתי את vuze. איזה אתרי טורנטים מומלצים יש? אני מוריד סרטים וסדרות בלבד אז הדגש הוא על זה.

תודה.

http://torrentz.eu/

תעשה חיפוש, התוצאה שתמצא בד"כ חולקת את אותן המקורות.

פורסם
http://torrentz.eu/

תעשה חיפוש, התוצאה שתמצא בד"כ חולקת את אותן המקורות.

:mm_yeah:

מאיפה אתה מוריד כתוביות באנגלית?

http://www.quicksubtitles.com/

http://www.divxsubtitles.net/page_subtitles.php

וכמובן מהאתרים הישראלים סרטים וסאבסנטר,שם מגיע תרגום באנגלית די מהר לפני שמפרסמים את העברי (לפעמים משאירים את שניהם) :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...