Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא בטוח אם התחילו כבר ביבוא רציף, אבל הייתי בודק גם סיטרואן DS4

יש אצלי בשכונה DS4 מדהימה בצבע אדום משגע. באמת מכונית יפה. לא מכיר אותה חוץ מזה כך שלא יכול להמליץ.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שזו DS4, אני אבדוק שוב (היא בנתיב הנסיעה שלי, לא ליד הבית).

פשוט יפהפיה, מה שלא תהיה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תודה על התגובות!

הלקסוס ההיברידית עלתה כאופציה אך ההבדל בכוח בין הרכבים הוא משמעותי מדי, ולכן היא יוצר למטה ברשימת האופציות.

אשמח לקבל עוד מתגובותיכם לגבי רכבים אלו והדומים להם.

תודה רבה!

אני חושב שכדאי לכם לבצע נסיעת מבחן בכל זאת, התגובות ביחידה ההיברידית מאוד מיידיות כי המנוע החשמלי מציע את מלוא המומנט כבר מ-0 סיבובי מנוע.

תא הנוסעים של הלקסוס הוא בין הטובים בקטגוריה, מאוד מוקפד ואיכותי.

אני חושב שחבל לפסול בלי לבדוק.

פורסם
Bar72 - די נו, הבן אדם כל כך מיואש מגולף וצ'מפיון ורק בגלל זה מוכר רכב ומה אתה מציע לו? גולף אחרת מצ'מפיון. הבנו שאתה מרוצה מהגולף, אבל בחייאת רבעק, לפעמים זה לא מתאים.

כל מה שהתכוונתי זה, שאם יעשה סיבוב ברכב, ולמשל ישמע את רעש המפלט בעת החלפת הילוכים, אולי הוא יחליט לנשוך את השפתיים ולסבול את היבואן. זה מה שקרה לי. גם אני לא מחבב את היבואן הזה, אבל לחשוב שאתה מקבל רק 160 מחוזקת זה ממש לא המקרה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני חושב שזו DS4, אני אבדוק שוב (היא בנתיב הנסיעה שלי, לא ליד הבית).

פשוט יפהפיה, מה שלא תהיה.

DS3 יפהפיה... סכימת צביעה אדום בוהק ושחור, מתאים מאד לרכב.

Winston S. Churchill -

פורסם

עזבו אתכם ממבחנים. תעשו נסיעות מבחן על הרכבים שמעניינים אתכם.

הג'ולייטה זמינה לנסיעות והבמוו זמינה או תהיה זמינה בקרוב.

למרות הציון הירוק הייתי ממליץ לכם לנסות גם את הדלתא שלדעתי נותנת הכי הרבה תמורה בקטגוריה הזו.

בשתי האיטלקיות ברמת התקציב שלכם נכנסות הגרסאות המאובזרות ביותר עם מושבי עור וכל יתר הפינוקים.

פורסם

מה עם הונדה אקורד? עיצוב חללי ומפנק, איבזור עשיר ומנוע הvtec שלא משנה מה תעשה לו, בחיים לא תגיע להחלפה שלו ב70אלף! אולי אחד המנועים האמינים שיש.

הבנתי שיש הנחות יפות, אם אתה מגיע ללא טרייד אין,

שווה בדיקה.

פורסם
מה עם הונדה אקורד? עיצוב חללי ומפנק, איבזור עשיר ומנוע הvtec שלא משנה מה תעשה לו, בחיים לא תגיע להחלפה שלו ב70אלף! אולי אחד המנועים האמינים שיש.

הבנתי שיש הנחות יפות, אם אתה מגיע ללא טרייד אין,

שווה בדיקה.

אני מקווה שההודעה הזאת לא רצינית, אקורד נמכרת במחיר הזוי עם איבזור פחות מפנק מקיה פיקנטו, משתלם? כנראה לפריירים:roll:

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מי שרוצה לרכוש מכונית עבור חווית הנהיגה חייב לקחת נסיעת מבחן - כמו שאי אפשר ללמוד שחיה מחוץ למים.

כך גם בקשר להמלצןת כאן של אנשים שלא נהגו ברכבים שהן ממליצים עליהם - הזוי משהוא

נכון שפרט לשאיך שהמכונית מתנהגת יש גם את האמינות, השוק והיבואן שאלו נקודות חשובות שאינן מגיעות לביטוי בנסיעת מבחן - אבל לכתוב על חווית נהיגה במכונית על סמך מה שקראתם בביקורת זו או אחרת - הזוי משהוא ועוד על מסך זה ממליצים לחברים.

ושוב מי שקונה רכב שיספק לו חווית נהיגה - רק ניסעות מבחן ולדעתי זה חלק מהכיף.

Tubes Rule

פורסם
אני מקווה שההודעה הזאת לא רצינית, אקורד נמכרת במחיר הזוי עם איבזור פחות מפנק מקיה פיקנטו, משתלם? כנראה לפריירים:roll:

ניב מתי בפעם האחרונה נסעת באקורד?

בקרת שיוט, ממשק BT מקורי, חישוקי אלומיניום, ציפוי עור להגה ולידית ההילוכים, פנסי ערפל, התקן USB, מנופי החלפת הילוכים על ההגה וכל זה כסטנדרט כבר בגרסת ה2.0

ב2.4 תקבל בנוסף:

High-Beam Support System

Active Cornering Lights

ומערכת ניווט במסך מובנה

יש את זה לקיה פיקנטו? (שואל ברצינות כי אף פעם לא נהגתי), לא נראה לי, בנוסף בתקציב שלו(שוב הנחות יפות למזומן) הוא מביא את ה2.4 (עליו דווקא נהגתי) ולפי דעתי עונה על צרכיו+ 3 שנות אחריות מלאות

• תוכן חדש...