Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי את ניצב ברונו שטיין עם סיום תקופת הניסיון של המצלמות , וכניסה לפעילות מבצעית והחלטתי לנסות לנסוע במהירות המותרת על פי חוק.

ביומים האחרונים נסעתי מחיפה לאיזור טבריה לצרכי עבודה על פי המהירות המותרת בחוק , אולי + 10 ק"מש כי שאלוהים יעזור 90 קמ"ש נראה כאילו אתה נוסע לאחור...

אז הדבר הטוב ביותר שיצא מהנסיעה הזו היא צריכת דלק משוקללת של 13.5 ק"מ לליטר, וזהו זה בעצם..

בנסיעה ב 90 ק"מש הייתי פשוט מפגע על הכביש, מלבד רכבים ישנים שנסעו במהירות זהה ואו אפילו לאט יותר, רוב רובה של התחבורה פשוט עקף אותי במהירות גבוהה הרבה יותר מה90 ואו ה100 קמ"ש...

צפירות , היבהובים ממשאיות בנתיב הימין כיוון שאני מעכב אותם ומחייב אותם לעקוף אותי ...

בקיצור, 90 קמ"ש אינה מהירות ראלית אלא אם כן המטרה היא קנסות והרבה.

יעשה נכון מר ניצב שטיין באם ימליץ על העלאת המהירות המותרת בכבישים המהירים בישראל, ויעביר את המצלמות לכבישים האדומים שם מאבדים אנשים את החיים שלהם, ולא במצוד אחרי עברינים בכבישים המוגבלים ל 90 ואו רחמנא ליצלן 100 קמ"ש אמתניים...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

..באמת, ביקשת יותר מידי :), שאנשים למעלה יחשבו איך להציל חיים ולגרום לתנועה לזרום ??, פחח .... למעלה יושבים אנשים

שדואגים לך, דואגים שתממן להם כסף, אחרת מדוע בכלל להשקיע בכבישים, נתיבים , העלאת מהירות כדי להפחית תנועה, שיותר זול וכלכלי לשים מצלמות, TOPGEAR אמרו והוכיחו את זה, אבל פה אתה יודע, אין דבר כזה ראלי. פה יש את חלם

פורסם

כביש 6 לדוגמה ו-431 אלו כבישים שאם אתה נוסע על 90-100 אתה נירדם.

דרך אגב לא זוכר איפה ראיתי שהוכיחו שכמה שהנהג נוסע יותר מהר (בגדר הגיון) הוא יותר ערני ויותר מפוקס.

אל תישכח שנגיד יעלו את המהירות ל 120-130 תמיד תימצא על אותו כביש אחד בן 60 שנוסע 70-80 קמש.

אני בעד לשים מצלמות ליד בתי ספר, ברמזורים ובמקומות שבהם לא הגיוני לינסוע מעל החוק.

רז.

פורסם
שמעתי את ניצב ברונו שטיין עם סיום תקופת הניסיון של המצלמות , וכניסה לפעילות מבצעית והחלטתי לנסות לנסוע במהירות המותרת על פי חוק.

ביומים האחרונים נסעתי מחיפה לאיזור טבריה לצרכי עבודה על פי המהירות המותרת בחוק , אולי + 10 ק"מש כי שאלוהים יעזור 90 קמ"ש נראה כאילו אתה נוסע לאחור...

אז הדבר הטוב ביותר שיצא מהנסיעה הזו היא צריכת דלק משוקללת של 13.5 ק"מ לליטר, וזהו זה בעצם..

בנסיעה ב 90 ק"מש הייתי פשוט מפגע על הכביש, מלבד רכבים ישנים שנסעו במהירות זהה ואו אפילו לאט יותר, רוב רובה של התחבורה פשוט עקף אותי במהירות גבוהה הרבה יותר מה90 ואו ה100 קמ"ש...

צפירות , היבהובים ממשאיות בנתיב הימין כיוון שאני מעכב אותם ומחייב אותם לעקוף אותי ...

בקיצור, 90 קמ"ש אינה מהירות ראלית אלא אם כן המטרה היא קנסות והרבה.

יעשה נכון מר ניצב שטיין באם ימליץ על העלאת המהירות המותרת בכבישים המהירים בישראל, ויעביר את המצלמות לכבישים האדומים שם מאבדים אנשים את החיים שלהם, ולא במצוד אחרי עברינים בכבישים המוגבלים ל 90 ואו רחמנא ליצלן 100 קמ"ש אמתניים...

לפי מה שאתה מספר הבעיה היא לא במהירות הנסיעה, אלא דווקא בנהגים האחרים.

אם כולם ייסעו במהירות המותרת +\-10%, כנראה שהבעיה תפתר.

פורסם

הכביש והרכב מכתיבים את המהירות הנוחה לרוב הנהגים

וזאת מסתבר לא המהירות שהמחוקק קובע לאותם הכבישים.

לפי התיאור CX25GTI חש בסכנה יותר גדולה בכביש בנוסעו במהירות החוקית מאשר אילו היה נוסע במהירות התנועה מסביבו , והוא צודק בתחושותיו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

והוא צודק ! לפני כמה חודשים סבלתי מתקלה שגרמה לרכב שלי להכנס ללימפ מוד (מוד חירום) והמחשב רכב הגביל לי את הרכב ל3K סלד מה שבפועל אומר 100 קמש בשייניים הייתי מגרד, זה היה כמו להכנס לאיזור מלחמה בנתיב הימני משאיות ואוטובוסים שלא מפסיקים להבהב ולצפור כי אתה מעקב אותם אתה מרגיש כאילו אתה עומד במקום בזמן שכולם נוסעים.

אין ספק שהמהירות המותרת הנוכחית אינה מתאימה למרבית הכבישים, בל נשכח שמהירות היא דבר יחסי ויש גם שיקול דעת נהג (כרגע אני לא מתייחס למחוקק ששיקול דעתו אינה נחשבת בעייני רבים)

בנהיגה מרובה בכביש החוף נתניה - תא אני יכול לומר דבר אחד הכל תלוי בתנועה יש רגעים ש100 קמש נראה מהיר מדי לתנועה ויש רגעים שגם 140 (לא שאני חלילה נוהג במהירויות האלה) קמש מתאימות לתנאי הדרך.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
כביש 6 לדוגמה ו-431 אלו כבישים שאם אתה נוסע על 90-100 אתה נירדם.

דרך אגב לא זוכר איפה ראיתי שהוכיחו שכמה שהנהג נוסע יותר מהר (בגדר הגיון) הוא יותר ערני ויותר מפוקס.

אל תישכח שנגיד יעלו את המהירות ל 120-130 תמיד תימצא על אותו כביש אחד בן 60 שנוסע 70-80 קמש.

אני בעד לשים מצלמות ליד בתי ספר, ברמזורים ובמקומות שבהם לא הגיוני לינסוע מעל החוק.

רז.

בכביש שש מותר 110 קמ"ש, קח בחשבון שיש סטייה של הספידומטר ב5% בדר"כ, ולכן מותר 115, וגם אם תסע 120 לא יקרה כלום. כנ"ל לגבי כבישים של 100 ו 90 שם אפשר לנהוג 110 ו100 בהתאמה וללא חשש.

STI 2004

פורסם

אם לנסוע 90 בכביש של 90 הכעיס אותך, תנסה לנסוע 110 בכביש 6. אתמול נסעתי כמעט לכל אורכו בשעות הצוהריים, המהירות של התנועה רק מתחילה בסביבות ה130-140 קמ"ש תלוי בגודל המנוע של אותו אוטו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם זה נכון. אבל כשרוב המכוניות שנמצאות על הכבישים כיום מסוגלות לשייט בקלות על 120 קמ"ש והרבה נהגים לא מעוניינים בנהיגה חסכונית כי הם לא משלמים על הדלק, תמצא לך מי שינסה לשמור על מהירות מותרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה יודע מה הבעיה ?

שלמרות שהחוק מתיר 90 קמ"ש בקטע המדובר, יש סבירות לא קטנה שאם ניידת תנועה היתה רואה אותו נוהג כך הוא היה עלול לקבל דו"ח על כך שהוא מעכב את התנועה.

:roll:

בעידן שכבישים מתחילים להסלל בארץ בצורה קצת יותר נורמלית מבעבר (כביש 6, 431 וכו') ומהירות השיוט הטבעית של המכוניות עולה (רוב היפנומטיות משייטות על 120-130 כמהירות "טבעית").

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קודם כל, הבעיה גם במהירות הנסיעה, כי הוא טוען שעל 90-100 הוא מרגיש כאילו הוא נוסע לאחור, ואני מבין את ההרגשה. זה לא קשור למכוניות אחרות על הכביש, זה קשור למהירות הטבעית של הרכב, והיום היא עומדת על הרבה יותר מ-90.

מעבר לזה, נכון שאם כולם יסעו במהירות המותרת הבעיה תיפתר, אבל א. לך תשכנע 90% מהאוכלוסיה להוריד 10-20 קמ"ש ממהירות השיוט שלהם. וב. גם אם תצליח, כמה מהם יגיעו שפויים הביתה? :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני נוסע תמיד עם הIGO עובד (מתריע על מצלמות), וכשהוא מצפצף שיש מצלמה באזור אני מאט למהירות המותרת.

שאר הדרך בודק במראות באופן קבוע שאין ניידת מאחורי ונוסע מהר יותר (בערך כ-20 קמ"ש מעל המותר).

פורסם

עצוב אבל נכון - כשנהגים נוסעים 110-120 בכביש של 90, הם הרבה יותר בלחץ ממשטרות או מצלמות, מאשר מהסכנה במהירות ה"מסחררת" שבה הם נוסעים. כמובן שזה עצוב כי הם יכולים לנסוע במהירות ה"טבעית" של הרכב ושל הכביש, אבל הפחד מאכיפת החוק גורם להם להיות בלחץ מיותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
והוא צודק ! לפני כמה חודשים סבלתי מתקלה שגרמה לרכב שלי להכנס ללימפ מוד (מוד חירום) והמחשב רכב הגביל לי את הרכב ל3K סלד מה שבפועל אומר 100 קמש בשייניים הייתי מגרד, זה היה כמו להכנס לאיזור מלחמה בנתיב הימני משאיות ואוטובוסים שלא מפסיקים להבהב ולצפור כי אתה מעקב אותם אתה מרגיש כאילו אתה עומד במקום בזמן שכולם נוסעים.

אין ספק שהמהירות המותרת הנוכחית אינה מתאימה למרבית הכבישים, בל נשכח שמהירות היא דבר יחסי ויש גם שיקול דעת נהג (כרגע אני לא מתייחס למחוקק ששיקול דעתו אינה נחשבת בעייני רבים)

בנהיגה מרובה בכביש החוף נתניה - תא אני יכול לומר דבר אחד הכל תלוי בתנועה יש רגעים ש100 קמש נראה מהיר מדי לתנועה ויש רגעים שגם 140 (לא שאני חלילה נוהג במהירויות האלה) קמש מתאימות לתנאי הדרך.

קרה לי גם בקליאו.

הדבר הכי מעצבן בעולם.

האצה ל 100 לוקחת בערך דקה, וגם אז אתה מרגיש אתה מפגע בכביש.

מגאן 265

• תוכן חדש...