Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבועיים נדלקה מנורת מנוע בדיהטסו טריוס 98

לאחר כמה ימים באמצע נסיעה הרכב החל לקרטע להכבות הטורים ירדו והורגש שהמנוע "מושך" קרי, הטורים עלו וירדו.

נסעתי למוסך ובמשך הנסיעה הרגשתי כאילו האוטו בקושי סוחב ועובד על חצי מהכח הרגיל שלו. הגעתי למוסך והחשמלאי טען שמדובר בכוהל הצתה ואף הראה לי שיש "נפיחות" באחר מהסלילים (ברכב יש 2 סלילים)

החלפתי את 2 הכהלים (מפירוק) הרכב הניע אך מנורת המחשב היתה דלוקה והטורים היו עדיין לא יציבים בסרק. פניתי לבחור שאני מכיר שיחקנו קצת עם החיבור של מנוע הצעדים לחלק שהוא מתחבר אליו ושמתי לב שבכל פעם שנדלקת נורית המנוע נשמע מין "קליק".לבסוף הוא הוציא את מנוע הצעדים ממקומו ניקה אותו עם לחץ אויר והחזיר אותו למקומו. ופתאום הכל הסתדר הרכב נסע בסדר גמור הטורים היו יציבים ונורית המנוע היתה כבויה.

לאחר יומיים שוב החלה נורת המנוע להדלק ולהכבות תוך כדי צלילי "טיקים" נסעתי למוסך, הנסיעה למוסך (כ 30 ק"מ ) היתה תקינה הסברתי לו על מה שעשינו עם מנוע הצעדים הוא ראה את שהמנוע " חותך" קדימה ואחורה וטען שיש שאיבת אויר שגורמת למנוע להתנהג כך. הוא המליץ לי על החלפת הגומיה של מנוע הצעדים כשלב ראשון.

בחזרה הביתה פתאום הרכב איבד מהכח ובקושי נסע וכהגעתי לרמזורים או נאלצתי לעצור הרכב רעד קרטע ואף נכבה.

עיינתי כבר בשרשורים שקשורים לבעיה והבנתי שרוב הסיכויים שהבעיה קשורה ל: מנוע צעדים, כוהל הצתה, מצערת לא נקיה או בעיות עם חיישנים וכבלי הצתה.

אגב במהלך הטיפול בוצע ניקוי קל עם מים וקצת סולר איזור השסתומים על מנת לבדוק הזעה מהמנוע האם זה יכול להשפיע על מערכת ההצתה?

ואחרי הסיפור לשאלות:

1. מה נראית לכם הבעיה?

2. האם כוהל ההצתה שהוחלף התקלקל ואם כן ממה זה יכול לנבוע?

2. אשמח לקבל המלצה על דיאגנוסטיקן מצוען ומומחה לבעיות כאלה על מנת שלא יעשו על הרכב ניסוי וטעיה ובמקביל לא יעשו לי דיאטה בארנק.

תודה מראש

• תוכן חדש...