Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי אתמול דיימונד ויז'ן ברכבי מסוג סיאט איביזה 2011,

ואלומת האור נמוכה אצלי, משמע האור הוא יותר מדי לכיוון הכביש .

המנורות מורכבות כהלכה, יושבות מצויין.

האם זה דבר תקין? אני מבין שלא אוכל לקבל את אותה אלומת אור כמו מנורה רגילה,

אבל האם יש משהו שאפשר לעשות ע"מ "להרים קצת" את האור ?

פורסם

אלומת האור בDIAMOMD VISION חלשה ולכן גם כמעט ולא עוברת טסט.

מה שבנוסף זה לא בטיחותי בלילה אתה לא רואה את הכביש,אלא רק את השלטים שנראים מאוד טוב,מלבד זאת לא יעילות. לכן הורדתי אותן.

פורסם
אלומת האור בDIAMOMD VISION חלשה ולכן גם כמעט ולא עוברת טסט.

מה שבנוסף זה לא בטיחותי בלילה אתה לא רואה את הכביש,אלא רק את השלטים שנראים מאוד טוב,מלבד זאת לא יעילות. לכן הורדתי אותן.

אתה מגזים היא לא עד כדי כך נמוכה היא בחוזק של נורה סינית רגילה לפחות אצלי לא זיוף עם עדשה

y24im3zoywtq.jpg

פורסם
ממליץ בחום להזמין Philips X-treme Vision, נורות מצויינות שמאירות בעוצמה הרבה יותר גבוהה. הגוון הוא צהוב\לבן.

לפני הדיאמונד היה לי פיליפס בלו ויז'ן אולטרה, האור הוא צהוב לחלוטין מאוד מאכזב.

אני מרוצה מהדיאמונד פחות או יותר .

פורסם
אתה מגזים היא לא עד כדי כך נמוכה היא בחוזק של נורה סינית רגילה לפחות אצלי לא זיוף עם עדשה

y24im3zoywtq.jpg

מה ניתן לראות כאן בדיוק?!

המרחק הוא 10 מטר, בהגזמה..

נורות דרך אמורות להאיר ל-30 מטר לפחות

פורסם

זה לא חוכמה להאיר על חומה.

תיסע בכביש החוף בלילה כשהכול חושך מצריים ואז תשווה. לא רואים את הכביש בכלל. אין קשר לזיוף או לא זיוף. מה שמייחד את הנורות הללו זה הגוון ותו לא

פורסם

היו לי כאלה נורות והחלפתי אותם לאקסטרים וויז'ן - נראות פחות טוב אבל עושות את העבודה

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

• תוכן חדש...