Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יאומן שהתגובה של משרדי האוצר הוא "תפסיקו להשתמש בדלק שמזהם את הסביבה"

רבאק 200 שנה משתמשים בדלק ופתאום נזכרים שהוא "מזהם" את הסביבה!

אבל הם, מי מהם נוסע על רכב חשמלי?!

והצעה הכי בזויה והזויה שיצא לי לשמוע "סעו ביחד עם אנשים"

בוא נראה אותם מגיעים לעבודה יחד או שיוציאו להם הסעות לכל חברי הכנסת באוטובוסים, הרי ברור שזה לא יקרה,

קל להם להגיד לאזרח הקטן "תסתדר לבד"...

ואנחנו, אנחנו שפלים בעצמנו שבמקום לשרוף צמיגים לחסום כבישים ולעשות רעש בלאגן והמולה אנחנו יושבים בבית ולא עושים דבר...

Opel Adam S 2017

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בטוח שאמא שלי שיש לה הגבלות נכות יכולה יום אחד להחליט שהאלנטרה (שזוללת דלק ללא סוף) נשארת בבית והיא הולכת איזה כמה מאות מטרים לתחנת האוטובוס. שלא ישכח כבוד השר לנופף לנו לשלום מחלון האאודי בעוד הנהג הצמוד שלו משפריץ לנו שלוליות לתחנת האוטובוס. פשוט בושה מה שהולך פה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפתוח דף בפייסבוק דחוף! כל הפייסבוק מלא אנשים מתבכיינים אז חייב דף פייסבוק.

חברים, הלכתי צעד אחד קדימה ורכשתי דומיין שיהיה פעיל בשעות הקרובות.

אז אפשר לחכות עוד קצת עם הפרסומים ואז יהיה אתר אמיתי.

הכתובת תהיה fuel-protest.co.il

עריכה:

אם מישהו מכם מחליט לעצב מחדש שישתמש בכתובת מייל הזאת

[email protected]

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

כל הכבוד על ההתארגנות ! - אני עושה את זה כבר שנה - אבל רק בגלל שתן פשוט זולים יותר!

לא רוצה להוציא לכם את הרוח החייובית מהמפרשים

אבל זה לא יעבוד !

לפני מספר חודשים הממשלה קיצצה במרווח השיווק של חבקרת הדלק - מהלך שפגע בהן מאוד (וגם בנו- הצתמצמה מאוד ההנחה )

אם אז הם (חברות הדלק ) לא פעלו נגד הממשלה - הם גם לא יפעלו נגדה עכשיו שקומץ נהגים מדיר רגליו מהתחנות שלהם.

בקיצוץ מרווח השיווק הם נפגעו בכל רוחב השוק שלהם - ליסינג /חברות/פרטיים . הפגיעה שאתם מציעים מתצמצמת לפרטיים בלבד וגם זה לאחוז מסויים מהפרטיין שכן לא כולם ישתתפו בחרם.

מקווה מאוד מאוד שאני טועה !!!

פורסם
אם כבר חשוב לציין, גם אם מורידים את המס על המס (לפי מה שהבנתי זה עוד לא נשלל לגמרי) לא מפסיקים. דרושה פה הורדה דרסטית של מחירי הדלק. לא כמו במחאת הקוטג׳ שבמצבע 2 בעשר פתאום כולם חגגו.

מיסים על הדלק מקובלים בכל העולם, ובשיעורים לא פחותים מאלו שבארץ.

אין מה לעשות, ישראל מדינה קטנה עם הוצאות גדולות, וצריך לממן את הכל מהיכן שהוא.

אתם רק שוכחים את חוק חינוך חינם שיחסוך לאלפי משפחות אלפי שקלים בחודש ואת נקודות הזיכוי שמקבלים אבות טריים.

אין יש מאין, והדרך היחידה לייצר יש מאין היא הגדלת הגרעון התקציבי, ע"ע יוון או הדפסת כסף.

אף אחד לא יתמוטט מעוד 30-40 ש"ח לחודש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן לא מסכים איתך. וזה בלשון המעטה. לא אתחיל לתת פה דוגמאות כי אלה לא חסרות רק תפתח עיתון.

המס על המס על הדלק זה פשוט כי זה קל. אם הם באמת היו רוצים לממן ולבוא לקראת הציבור היו עושים את זה.

רק בשביל הכיף - http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3492401,00.html.

אם רוצים לממן שיתחילו מלקצץ להם את השכר, שיעברו לרכבים חשמליים בלבד, ששרים ינהגו ביחד לדיונים בכנסץ, ככה גם אפשר לחסוך את עלות המאבטחים. ככה אולי גם ישארו שם אנשים עם אידיאולוגיה ולא אוכלי חינם

ואתה שוכח ש30-40 שח, התחיל בקטן עוד שהדלק היה 6.5 לליטר. למה אתה חושב שזה יעצר ב8?

בלי לשים לב זה כל פעם 30-40 אבל לך תסכום את הסהכ ותגיד לי מה השינוי.

אברה קדברה

פורסם

רציתם ביבי, קיבלתם ביבי בריבית דה-ריבית.

לא יעזור דבר עם נמשיך לקטר מול המקלדת, צריך להתארגן למחאה בסגנון מה שהיה בקיץ. מחאות בפייסבוק זה הכל טוב ויפה אבל בסופו של יום זה לא ממש מזיז לחזירים בכנסת.

רק מחאה גדולה במרכז תל אביב או מול משכן הכנסת תזיז פה משהו.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חו, אין יש מאין, אתה צודק לחלוטין אבל בדיוק אתמול קראתי טור של סבר פלוצקר, שם הוא טוען שאם יורידו את כפל המס על הסולר אפשר להגיע להנחה של 30 אגורות לליטר.

מצד שני, במידה ויעלו את נטל המיסוי על משכורות רק לשכירים המשתכרים מעל 100K ש"ח בחודש, אז המאזן יוסדר.

רק שבעלי אינטרסים לא נותנים ל"צדק החברתי" הזה להיעשות. (ואם זה לא "צדק חברתי", אז אני לא יודע מה כן).

אבל הממשלה לא חסרת אונים. היא יכולה, קודם כל, להפחית כ‭20-‬ עד 30 אגורות מהבלו על הבנזין, "להפסיד" כ‭700-‬ מיליון שקלים ממסים על בנזין בחשבון שנתי ולמצוא מקורות מיסוי חלופיים לסכום זה. למשל: הטלת מס מיוחד על הכנסות מעל 100 אלף שקלים לחודש, כפי שהמליצה ועדת טרכטנברג. ההמלצה נדחתה על-ידי הממשלה וועדת הכספים; יישומה עשוי היה להגדיל את הכנסות המדינה בלפחות מיליארד שקלים לשנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ומה עזרה המחאה האחרונה למעמד הבניים? רצו פתרון חברתי, קיבלו, חוק חינוך חובה מגיל שלוש, כולם נהנים מהחוק הזה חוץ מהמעמד הבניים שצריך לממן אותו.

הכי קל לצעוק, להפנות אצבע מאשימה, לצפות לפתרונות קסם, במיוחד כשהתקשורת מובילה את דעת הקהל.

פורסם
רציתם ביבי, קיבלתם ביבי בריבית דה-ריבית.

לא יעזור דבר עם נמשיך לקטר מול המקלדת, צריך להתארגן למחאה בסגנון מה שהיה בקיץ. מחאות בפייסבוק זה הכל טוב ויפה אבל בסופו של יום זה לא ממש מזיז לחזירים בכנסת.

רק מחאה גדולה במרכז תל אביב או מול משכן הכנסת תזיז פה משהו.

ביקשם טרכטנברג וקיבלתם.

חוק חינוך חינם לילדים בגילאים 3-4 חוסך למשפחה עם 2 ילדים 3000 ש"ח בחודש, קצת יותר מ 10 ש"ח בחודש שנובעים מעליית מחירי הדלק.

2 נקודות זיכוי במס שוות מאות שקלים בחודש.

תזכרו את זה לפני שאתם מתנפלים על הממשלה, שגם מצידה יכולה לקצץ לא מעט, ולא בשרים אישית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש. יורקים עליך, ואתה אומר שאולי זו ציפור שהשתינה.

תראה מה עליית המס עושה לגביית המיסים, ואת יחס הממשלה:(מתוך גלובס)

"רגע האמת במחירי הדלק: רה"מ נתניהו מחליט לא להתערב, השר לנדאו מתנגד להוזלה - ופקידי האוצר חוגגים: "נעמוד על הרגליים האחוריות ולא תרד אגורה"

התייקרות הדלק תניב לאוצר גידול של 358 מיליון שקל בהכנסות ממסים"

ביקשם טרכטנברג וקיבלתם.

את טרכטנברג מימנו כבר ע"י העלאת מס רווחי הון, ועוד כמה דברים, סמוך עליהם.

לא קיבלת שום דבר בחינם!

פורסם
הרעיון הזה, לתדלק רק בתחנות קטנות, למרות הפונטים הגדולים והצבעוניים (שאסורים עפ"י חוקי הפורום), דוקא נשמע מעניין מאוד.

רעיון שהועלה כבר מס' פעמים, אבל הישראלים מפונקים מדי בכדי ליישם אותו.

גילוי נאות : אני מיישם אותו כבר קרוב לארבעה חודשים. משום מה מקורביי מסרבים להצטרף אלי (אולי זה בגלל שיש לרובם פזומט/דלקן), אז כולנו נמשיך לאכול ז*ן.

פורסם

והנה אלפא, יש מי שינסה להזיז עניינים.

אז השקעתי כמה שקלים מכיסי הפרטי, אבל נרכשו דומיין, שטח אחסון וכתובת מייל רשמית. בעוד כמה שעות הכתובת תהיה פעילה רשמית ונוכל להתחיל בהפצה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

יש עשרות אם לא מאות דרכים לקבל את הכסף הזה חזרה גם אם תבוצע הנחה משמעותית במיסוי על הדלק. רוב הדרכים מסתכמות בזה שאלו שיש להם הרבה (או המון) יתנו יותר או ״יסבלו״ מקיצוצים בזמן שלאלה שיש פחות (או במילה אחת כולנו) יפסיקו להתייחס כאל פרה חולבת/עץ כסף.

אבל אני מדבר פה על.. צדק, שיוויון יחסי, היגיון. מה למדינת ישראל ולמושגים חלומיים ותלושים מן המציאות שכאלה?

עריכה: אני אנסה למצוא זמן פנוי בשבת לעצב אתר עבור הדומיין שרכשת. זה כמובן אם יש מתכנת שיסכים לקחת את העיצוב ולהפוך אותו לאתר ואם יש עניין בזה בכלל (מדובר באתר קטן שיתן הסברים)

אם למישהו יש דוגמאות לאתרים שהיה רוצה לראות משהו דומה להם/צבעים מוזמן לדון על זה בה.פ. יש לי יכולת טכנית אך לצערי אני לוקה בחוסר יצירתיות לפעמים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...