Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסיון גניבת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שים קודן לרכב,בלי הקוד הרכב לא מניע..

מקצרים שני חוטים והופ, הקודן שווה ל...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קודן ילדה בת שתיים עם קוקיות עוקפת בפחות מדקה.

תדאג שהמקיף מכסה רכב חלופי שמתאים לצרכים שלך, כמו שאמרו פה לפניי.

בישראל גם אם תתפוס אותם ישחררו אותם, זה אינטרס של המדינה ושל עוד גורמים אין מה לעשות, ככה מכניסים כסף והרבה.

בחו"ל למשפחה שלי יש E CLASS שניסו לגנוב פעמיים. בפעם השלישית הם שמו מלכודת דובים על השטיח של הנהג :lol:

הרכב עומד במקום חשוך ואכן זוג הגנבים לא שמו לב ולאחד מהם זה פשוט ריסק את הרגליים, תענוג!

בארץ יכולים עוד לתבוע אותך על זה, תראו איפה אנחנו חיים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

על מה יכולים לתבוע?

זכותי לשים בתוך האוטו מה שאני רוצה, אולי אני נהנה מזה...

אם כבר אז העלת לי רעיון שלשים דוקרן או סכין בתוך המושב. שקופץ ברגע שהאזעקה פועלת ומישהו מתיישב על המושב ( לפחות לנצל את חיישני המשקל שיש במושבים היום).

פורסם

פעם היו משתמשים גם ברב בריח לגיר,היום ניראה לי כבר בלתי אפשרי להשיג את זה,לדעתי תבדוק אם יש פיוז שיגרום לבעיות הנעה ותוציא אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כספת למחשב הרכב זו אופציה טובה. לוקח יחסית הרבה זמן לפרק אותה - הזמן הנוסף הזה יכול להיות ההבדל בין נסיון גניבה כושל לרכב בחלקים בראמללה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מה אפשר לעשות כדי לעכב את הגנבים?

המשטרה אמרה שברגע שניסו ולא הצליחו יגנבו את הרכב לילה לאחר מכן.

המשטרה מפגרת.

רוב הסיכויים שכבר גנבו ברלינגו אחרת באותו הלילה.

ואם הם כאלו בטוחים אז הם לא אלו שאמורים לשמור לנו על הרכבים ולמנוע גניבות? האא... נכון, הם צריכים לרשום דו"חות למי שנוסע 130 בכביש מהיר או לא שם חגורה בחניון... שחכתי.

איך למנוע גניבה: לגרום לרכב אחר להיות יותר אטקרטיבי משלך:

1. מנעול הגה.

2. סנדל.

3. מערכת אזעקה שמחוברת לצופרים של הרכב.

4. אזעקת ביפר.

5. אם הרכב בחנייה קבועה אז אור חזק שנדלק על ידי חיישן תנועה ומצלמה.

6. מתג הנעה נסתר.

כל אלו יפחיתו משמעותית סיכוי של גניבה, אבל אין מה לעשות, אם הם רוצים דווקא את הרכב שלך אז בסוף ייקחו אותו.

• תוכן חדש...