Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה-מצבר רכב מונדאו 2002-2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש המלצה למצבר למונדאו 2002, מתאים לשנתונים 2002-2007.

אני מאזור הצפון (נהריה/עכו/קריות) ככה שאשמח להכוונה למישהו טוב באזור עם מחירים הוגנים.

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

סניף טלרון נימצא בעכו ברחוב בורשטיין 3 (ליד האיצטדיון) תדפיס מסמך זה ותקבל 30% הנחה והתקנה חינם

אם אתה קונה במקום אחר שים לב שאתה צריך מצבר בגובה נמוך יחסית (175 סמ) אחרת המצבר לא יכנס. בפורד המצברים נמוכים ממצברים ארופאים רגילים

ממליץ על קיבול 68 - 70 AH

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

יש לי נסיון טוב עם VOLTA ונסיון גרוע עם שנפ.

למיטב זכרוני באזור הצ'ק פוסט יש כמה משווקים של וולטה.

אם אתה בנאדם עובד, קפוץ בערב לאוטו דיפו בחוצות המפרץ, שם תוכל למצוא גם וולטה וגם וורטה (מה שהמליץ המגיב שלפניי).

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה בנאדם עובד, קפוץ בערב לאוטו דיפו בחוצות המפרץ, שם תוכל למצוא גם וולטה וגם וורטה (מה שהמליץ המגיב שלפניי).

VARTA ומותגים מבוססי ורטה אינם זמינים באוטודיפו

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אל תקנה שום מצבר ממותג ישראלי. כולם בלי יוצא מהכלל זבל. שנפ של לפני 3-4 שנים זה לא מה שהיום.

נזילות חומצה, קצרים פנימיים ומוות בשנה הראשונה הם לא דברים נדירים במצברים הללו.

המצברים של varta כמו שהמליץ מעליי מעולים.

• תוכן חדש...