Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן, משום שאני גם חדש בתחום הרכבים, עד לא מזמן הייתי שייך לפורום השכן (פול-גז) אך בעקבות תאונה שבה רכב 'פירסס' עליי מהשוליים על קו לבן, קיבלתי החלטה לעבור ל-4 גלגלים לפחות לבנתיים.

אז ככה, קודם כל, ניסיתי להשתמש בחיפוש, אך זה לא הניב לי תוצאות רצויות, בעיקר מצאתי לבטים של אנשים אם לקנות בכלל פונטו גרנדה והאם השמועות עליה נכונות.

הבעיות הן כאלה:

1. ללא שום קשר לטמפ' חיצונית או אם המנוע חם או קר, האוטו באופן רנדומלי לחלוטין לפעמים פשוט לא מניע בסטרטר הראשון, ולרוב גם לא בשני, בשלישי הוא תופס ממש ברגע. שוב, אני יכול לא להשתמש באוטו אפילו יומיים והוא יניע לי פתאום בהנעה ראשונה, ולפעמים אני יכול לסיים נסיעה, לעלות עליו שוב אחרי 5 דק' והוא לא מניע בסטרטר ראשון ושני.

2. יש רעשים נוראיים מהגיר, בעיקר בהילוכים 1-3, ויש גם תחושה כשמשלבים הילוך שהם "מלוכלכים" יותר, ז"א אין העברה חלקה לגמרי של הידית הילוכים, וזה בהשוואה כמובן להילוכים 4-5. הרעשים האלה לא מפסיקים אם המנוע חם או משהו כזה, והכי טוב שומעים את זה כשרק מניעים ומחזיקים את הקלאץ' לחוץ, ואז משחררים אותו וממש שומעים גירגור...

יש לציין שקניתי את הרכב עם 150K ק"מ, שזה הרבה יחסית לשנתון, אבל נראה היה כאילו האוטו שמור יחסית. בדיקה בקומפיוטסט העלתה כלמיני ריג'קטים, ביניהם (מה שרלוונטי לנו) זה רעש מהגיר, נקישות בהגה (שאלו פחתו עם הזמן באופן משמעותי אחרי כיוון פרונט).

לקחתי את האוטו לטיפול כשקניתי אותו אצל אבא של ידידה טובה שיש לו מוסך, והוא טען שבשום פנים ואופן לא להחליף שמן גיר. והוא אמר שזה רק יכול להוביל ליותר בעיות, חייב לציין שזה נשמע לי תמוה.

עצות, הארות, הערות, כל אלו יתקבלו בברכה:)

לירן

• תוכן חדש...