Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האפשרויות העומדות בפניך מאוד תלויות באיפה היה הפרסום

אם לצורך העניין זה פורסם ב YNET או כל אתר חדשות ברמה טובה (מה שנקרא PR 6 ומעלה) אז אין לך סיכוי למעט אם הם יסכימו להסיר

אם זה אתר עם PR נמוך, אז בעבודה קשה מאוד ניתן להוריד אותו לעמוד השני ע"י פרסום אתרים נוספים שעולים עם אותו חיפוש שם (כמעט ולא אפשרי אבל קיים ..)

גוגל לא מוחק אתרים בשום אופן מהחיפוש.

פורסם

ורק לסיבור האוזן - במדינת ישראל פריצה ושינוי נתונים (דגש על החלק השני) היא עבירה פלילית.

מספיק שהמקום יגיש תלונה במשטרה ותדהם כמה מהר הם יכולים להגיע לדלת ביתך אם לא עשית עבודה ממש טובה.

(ורמז - לא עושים את זה מחיפוש האקרים בפורום רכבים פתוח).

יש חוק לשון הרע - אני ממליץ לך להשתמש בו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא אתייחס לנסיון הרלוונטי שלי כמופיע במה שחיפשת בכותרת משום שהדרך לפעול היא משפטית ולא טכנולוגית.

אם אכן מדובר בעלילת שווא שעולה לכדי לשון הרע, מכתב יפה מעורך דין לבעלי האתר (ואת זה קל לגלות ב whois פשוט) עם איום בתביעה ללא הוכחת נזק לפי התיקון לחוק לשון הרע והופלה זה יורד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
, מכתב יפה מעורך דין לבעלי האתר (ואת זה קל לגלות ב whois פשוט) עם איום בתביעה ללא הוכחת נזק לפי התיקון לחוק לשון הרע והופלה זה יורד.

מחזק מאוד ומוסיף שכדאי להתחיל במייל שכתובתו גם רשומה ב WHOIS.

שלח לי בה"פ את האתר

:wink:

• תוכן חדש...