Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן לא קראתי את כל ה50 עמודים רק את חלקם והבעתי את דעתי

גז טבעי - זה היה בנושא שרכב חשמלי לא יהיה חוסך זיהום אם חברות החשמל ימשיכו להשתמש בנפט

או מזוט אלא רק בשלושת הטכנלוגיות שהזכרתי ...

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלקוחות הראשונים של בטר פלייס שיקבלו את המכונית החשמלית?

ידיעות מפרסמים היום רשימה של כל מיני בכירים, מנכלים וסלבים כמו גיל שוויד, עמי איילון, אנדי רם ושאר אנשים "חשובים" שהזמינו את החשמלית

אני המקור בלי שום קשר לציפור......:2gunfire:

פורסם

מי יודע, אולי הם קיבלו הנחת "סלב", כמו יחצ"ן שמשוויץ בסלבריטאים שמגיעים למועדון שלו ושווה לו להכניס אותם בחינם.

אין ספק שהמכונית מתאימה למי שיש לו הרבה כסף והשיקול הכלכלי הוא משני אצלו. המכונית גם מתאימה למי שיקבל רווח תדמיתי בעסקים שלו כאדם ששומר על הסביבה או כאדם שמוביל בחדשנות.

פורסם

המכונית מאוד מתאימה למנכ"ל בכיר כלשהו שמקבל אותה בהנחת סלב של 90%, כך שהחברה משלמת כמה גרושים (ומקבלת כותרת כאילו היא מצילה את כדור הארץ) והוא רק משלם את השווי מס, ומשתמש בה בתור רכב רביעי בבית.

למקרה שהוא נסע עם הב.מ.וו, אשתו נסעה עם הג'יפ, הבת הגדולה לקחה את הלקסוס, והבן הקטן בדיוק רוצה לצאת לסיבוב בעיר עם חברים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אבל רק בתנאי שלא ניתקו טעינה לאגסי-מוביל למען "טעינה חכמה".:lol:

במקרה כזה לוקחים את הקלנועית של הפיליפינית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האוצר הרחיב ההטבות לכלי רכב חשמליים

במהלך שמטרתו לעודד כלי רכב ידידותיים לסביבה, הוחלט בין היתר כי המס על רכבים חשמליים יופחת ל-8% בשנים 2012-2013 והמס לרכבים ההיברידיים לא יעלה

כמו כן, הוחלט לקבוע מדרגת מס קניה מיוחדת לרכב היברידי מסוג "פלאג-אין" בשיעור 20% עד לסוף שנת 2013

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/362/460.html?hp=16&cat=1901

יהודה

פורסם

חח זה מצחיק כי לא אני ולא אתה נראה שום הטבת מס, רק אגסי.

הרכב ימכר במחיר שלו בלי קשר לכמות המס שתופעל עליו.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

בעקבות הכתבה הזו אני צופה מבול של דגמים "היברידיים" (במרכאות כפולות ומכופלות) שיגיע ארצה בשנים הקרובות. כל מיני מנועי עזר חשמליים שמפעילים את הוישרים ובזכותם צריכת הדלק יורדת מ-11 ק"מ לליטר ל-10.9 ק"מ לליטר והופה - יש לנו הנחה יפה במיסוי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחלה באנג, רק להחליף את הראש מנוע בראש של נרגילה ואפשר "לתת בראש" :lol:

דרך אגב, מאיפה בדיוק המנוע הזה שואב אויר? מתא הנוסעים?

נראה לי התת-לחץ שם שואב סתימות מהשיניים ושעווה מהאוזניים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חח זה מצחיק כי לא אני ולא אתה נראה שום הטבת מס, רק אגסי.

הרכב ימכר במחיר שלו בלי קשר לכמות המס שתופעל עליו.

במקרה ובו לא נראה את ההוזלה המצופה בתמחור רכבי BP ללקוחות פרטיים יהיה מעניין לראות כיצד אנשי המכירות יסבירו זאת ללקוחות הפוטנציאלים. לניחושי, ע"י תוספת מצלמת רוורס או מספר טיפולים חינמיים או "מובייל איי" או כל דבר דומה המתומחר לצרכן באי אלו אש"חים.

ד"א, סביר כי תהיה את ההוזלה לצרכני הליסינג הגדולים, אחרי הכל הם יודעים בדיוק כמה כל דבר עולה ובכמה הוא נמכר בתחום שלהם.

פורסם

וכל זאת בהנחה (אההמ) שיהיו קונים רבים במסגרת כלשהיא. אני עדיין מחכה לראות מי הם הקונים הללו.

דני

פורסם

אני ממש לא נותן סיכוי לחברה הזאת ומאוד כאב לי על שי אגסי שכאשר כל המשקיעים יבינו שאת הכסף הם לא יראו חזרה יהיה ממש

בצרות.

כמה בעיות שבגללם אני לא נותן סיכוי לחברה בארץ:

1.רכב יקר מאוד למרות העזרה במס של המדינה

2.הרצון החזק הזה לשלוט במצברים ולא לתת טעינה ביתית

3.ישנם פתרונות רבים טובים פי כמה.

4.מחיר החבילות יקר יותר מהדלק למרות שהם מנסים להציג אחרת.

5.נצטרך להיכנס פי 3 לתדלק/החלפת סוללה יותר מהיום .

6.עד שהיו כל התשתיות גם הרכבים המתחרים ישתפרו

7.המדינה לא תוותר על ההכנסות שלה מהנפט ,גם עם השמיים יהיו שחורים מזיהום

8.הסביבה חשובה אבל במדינה שכל דבר עולה גם כך יותר מחול אז להוסיף כסף על איכות סביבה ועוד לקבל רכב פחות טוב זה מצחיק.

9.כיום קיימים רכבים שמסוגלים לעשות עם תנק דלק כמעט 1000 ק"מ וזה אומר בקושי תדלוק וחצי בחודש וכאן מדברים על מקסימום

150 ק"מ שזה אומר נסיעה קבוע וללא מזגן.

10.חברות הליסינג הם חברות כלכליות שאיכות הסביבה ממש לא מעניינת אותם ובנוסף הם תלויות בלקוחות .

11.הרנו מגאן והפלואנס יורדות במחירון כמו שאף מניה בבורסה לא עושה אז מה יהיה עם רנו חשמלית.

אני יכול להמשיך עוד הרבה ....

פורסם

לא נמאס לכם כבר לטחון את הנושא הזה?

מנסים למכור לכם את הלוקש הזה כבר יותר משנה, (תראו את תאריך ההודעה הראשונה באשכל)

הם אף פעם לא ענו ברצינות על שאלה (ואני עוקב אחרי האשכל)

עכשיו גם אין להם מוטיבציה לענות, - היעד זה ציי הרכב, לא אתם הלקוח הקטן

(בכוונה "אתם" - כי אני לא הולך להיות לקוח של הלוקש הזה)

באף שאלה ששאלתי אותם לא קיבלתי הסבר אמיתי,

משאלות מסויימות הם התעלמו.

אחרי יותר משנה, לא בגיע הזמן לנעול את מטחנת המים הזאת?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לא.

אם מתיי שהוא בעתיד תיכתב עבודה סמינריונית או מאמר על עלייתה (ואולי נפילתה) של המכונית החשמלית של BP הוא יהיה "העתק/הדבק" מהשירשור הזה.

חוצמזה, אני לא יודע אם ישנו שירשור אחר שהוא רציני ומעניין באורך כזה לאורך תקופה כה ארוכה ועוסק במגוון נושאים ופרספקטיבות בנוגע לרכבים חשמליים כמו שירשור זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...