Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיות ישראלי זה...(מוטורי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להיות ישראלי זה... להתעצבן על אנשים שעוצרים להסתכל על תאונה, ואז לעצור ולהסתכל בעצמך.

להיות ישראלי זה... לנסוע ביום שבת בנת"צ ולהרגיש מבסוט כשאתה עוקף מכוניות בנתיב הימני.

להיות ישראלי זה... לתת למישהו להכנס לנתיב שלך בפקק, להתעצבן שהוא לא אמר תודה ואז לעשות "דווקא" ולא לתת לאף אחד להכנס יותר.

להיות ישראלי זה... לחסום את הנתיב הימני כדי לקנות פלאפל, אבל תמיד לחנות לפני הרכב החוסם הראשון. כדי שלא יצטרכו לעבור נתיב בגללך.

להיות ישראלי זה... לחסום את התנועה, וכשצופרים לך להוציא יד מהחלון ולסמן "יאללה, תעקפו".

להיות ישראלי זה... לנסוע דרך השדות לעבודה כדי לא לעמוד בפקק.

להיות ישראלי זה... לסמן לנהגים אחרים להדליק את האורות, ואז להזכר ששלך כבויים.

להיות ישראלי זה... להדליק את המגבים על מצב "המבול הגדול" ברגע שיש טיפת גשם על השמשה.

להיות ישראלי זה... לעקוף מישהו מימין בגסות ואז להסתכל במראה המרכזית כדי לראות אם הוא עובר ימינה.

להיות ישראלי זה... להדבק מילימטרים מהרכב מקדימה כשאתה עומד ברמזור רק כי מישהו מאחוריך רוצה להכנס למפרץ לפניה.

להיות ישראלי זה... לתת מבט מלא תוכחה במורה הנהיגה כשל' עושה טעות כלשהי.

להיות ישראלי זה... לתלות בובות על המראה המרכזית של הב.מ.וו החדשה שלך.

להיות ישראלי זה... לבחור את המונית הכי יקרה בתחנה.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להיות ישראלי זה...לעמוד מול רכב שבא ממול ברחוב דו סטרי בעל נתיב אחד ולצפור כשאף אחד מהרכבים לא מוכן לקחת רברס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
להיכנס באין כניסה ברוורס.

פשוט הרגת אותי !

חשבתי רק אני עושה את זה :-D:-D:-D

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

ליהיות ישראלי זה לנסוע ממש לאט ולהגיד "אני נוהג טוב" שבעצם אתה אף פעם לא נותן זכות קדימה, לא מאותת, לא שם לב למה שקורה בכביש

ליהיות ישראלי זה לא לתת למישהו להשתלב כדי לא לצאת פרייאר

אבל מה שבאמת מוגדר כספינת הדגל של הישראליות - להשתמש ב"park any where buttun" או במילים אחרות אורות מצוקה

אחרי זה בא הזלזול בכל המכוניות האחרות כי לך יש רכב ליסינג אז על הז*ן שלך

פורסם

להיות ישראלי זה להבהב עם אורות מצוקה לדביל מאחורייך שמסנוור אותך ואחרי שהוא לא מבין מה אתה רוצה ממנו (או שם זין) לתת לו לעקוף אותך ואז לרדוף אחריו מאשקלון לתל אביב עם אורות דרך בתחת שלו.

פורסם

להדחף למישהו בכיכר, ואז לבלום ולתקוע את התנועה.

(קרה לי לפניי מספר ימים, הייתי בתוך הכיכר, זכות קדימה שלי, רכב מתפרץ, צפרתי לו על היותו חוצפן ועבריין, ההוא עצר באמצע הכיכר ועושה לי תמתין חחח חתיכת חוצפן!)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
להגיד לעצמך באמצע פקק:"חבל שאין גשר רק בשבילי מפה ישר הביתה"

חחחחח חזק !! :lol:

אבל אני בטוח שגם בחו"K אנשים שנתקעים בפקק חושבים את המחשבה הזאת.

פורסם

לנסוע בנתיב השמאלי באותה המהירות של המכוניות בנתיב האמצעי והימני.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לקנות מאזדה 3 כי ״אם כולם קונים אז זה בטח טוב״ (והפרסומות השקה של לנצ׳יה דלתא יסכימו איתי:lol: )

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
להדחף למישהו בכיכר, ואז לבלום ולתקוע את התנועה.

(קרה לי לפניי מספר ימים, הייתי בתוך הכיכר, זכות קדימה שלי, רכב מתפרץ, צפרתי לו על היותו חוצפן ועבריין, ההוא עצר באמצע הכיכר ועושה לי תמתין חחח חתיכת חוצפן!)

הנה דוגמא לישראלי: לצפור לכל מטרה למעט המטרה העיקרית של הצופר שהיא להתריע בפני סכנה ("סע יא סבתא", "יאא זבללל")... אוהבים לצפור בישראל.

פורסם

שחתי את: לשתות וודקה על הגג של המכונית בשישי בערב שזה כאילו לצעוק ״תראו כולם אני הולך לנהוג בשכרות״. תמיד מרגיז אותי לראות את הטיפשים האלה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...