Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לדעת מה ההבדלים בין שתי השנתונים הנ"ל בניסאן אלמרה פרפקט?

לפי מה שאני יודע "הפרפקט" זהו תת-דגם שקיים מ2000 עד 2006 ושייך לדור הN16 של אלמרה,

כאשר עבר שינוי של מתיחת פנים ב2003.

האם יש שינויים כל שהם בין הדגם של 2002 לבין 2003, חוץ ממתיחת הפנים החיצונית, שגם היא בקושי נראית לעין?

תודה מראש לכל חולקי הידע! :wink:

Nissan Almera Perfect 1.8 2002

פורסם

שינוי הדגם חל משנת 2004 ולא 2003 והשינוי קצת יותר מנראה לעין. השוני החיצוני מתבטא בעיקר בגריל הקדמי והפנסים ושינויים קלים בחלק האחורי אבל השוני האמיתי הוא בפנים הרכב שבו לוח השעונים הוחלף לקונסולה עם טבעות ותאורה אחרת, מושבים נעימים יותר ובדגמי הטקנה המפואר כבר נוספו בקרת אקלים דיגיטלית, פנסי ערפל, חישוקי סגסוגת ועוד...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

פרפקט וטקנה הן רמות אבזור בלבד. טקנה קיימת בין השנים 2005-2006.

אגב, בטקנה אין חישוקי סגסוגת קלים :(.

כשאני התעניינתי באלמרה, הבנתי שהדגם של 03 נחשב כפחות טוב, עקב עניין שונה של טיימינג. לא זוכר את העניין לפרטי פרטים, אבל כן זוכר שהומלץ לי לא להתקרב אליו.

פורסם

Black Joker:

ז"א שעדיף לקנות את הדגם של 2002?

אז יוצא שאין הבדל כלל בין בדגמים של 2002 ו2003?

משהו יודע האם אפשר להחליף את הלו"ש של הדגם הפחות מתקדם "לקונסולה" של הדגם שאחרי מתיחת הפנים?

..וכמה זה יעלה?

פורסם

תערוך חיפוש באתר/רשת על עניין הטיימינג ב-2003. אני בטוח שתמצא שם מידע מועיל.

אם אני לא טועה, זהו השינוי העיקרי בין 2002-2003, שנכשל וב-2004 כבר לא היה.

מה הקטע של לוח השעונים? שום דבר לא מעניין בו.

פורסם

Black Joker:

דווקא אנשים בפורום אומרים אחרת, או לא הבנתי נכון.. אבל בגלל שרשרת התיזמון ולא רצוע מציינין אמינות טובה מאוד של הרכב.. (הייתי שם קישור לאשקול, אבל הפורום לא נותן לי בנתיים)

האם שרשרת התזמון הייתה רק באלמרה דגם 2003?

• תוכן חדש...