Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לרכישת מספר מונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שרכשתי מספר מונית ויש לי רשיון מונית אני מבין שאני יכול לרכוש רכב ללא מיסים.

שאלתי היא האם אני צריך להוכיח שמדובר במונית? ואם כן כיצד? (כלומר האם יכול אדם לרכוש מונית ולא להשתמש בה כלל כמונית)????

תודה מראש,

תומר

פורסם

לא

מונית צריכה להיות מסומנת כמונית להיות מצויידת במונה וכן להיות מבוטחת כמונית.

ועליה לעצור לכל אדם ולקחת אותו למחוז חפצו .

וכיוון שרכישת מספר היא בסכום של כ 200אלף לא ברורה לי העיסקה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא

מונית צריכה להיות מסומנת כמונית להיות מצויידת במונה וכן להיות מבוטחת כמונית.

ועליה לעצור לכל אדם ולקחת אותו למחוז חפצו .

וכיוון שרכישת מספר היא בסכום של כ 200אלף לא ברורה לי העיסקה

רק תיקון - היא ל חייבת לעצור לאף אחד, נכון שאם היא כבר עצרה ונכנס הנוסע לרכב הוא מחוייב לקחת אותו לכל מקום

אבל לא קיימת שום חובה לעצור

אני ארחיב על מה שנאמר

מונית הי רכב לבן בעיקרו (זאת לשון חוק) דהיינו - רכב לבן

נושא קובע סימון צהוב תיקני בעל מספר הזכות הציבורית

על דלתותיו יהיה שילוט תיקני המסמן היותו מונית בנוסף לרישום מספר הזכות הציבורית

יהיה לו מונה אשר ממוקם במקום גלוי לנוסעים

בראש קורות האמצע ברכב יהיה כרטיס נהג המכיל את פרטי הנוהג במכונית ופרטי בעל המונית

הרכב יהיה מבוטח בביטוח הסעה בשכר ויעשה טסט כל שנה הכלל אישור בלמים מקדים ממוסך

פורסם

בכל מקרה, אם הכוונה היא לרכוש רכב כמונית בגלל המחיר הזול ולא להשתמש בו כמונית אלא להשוויץ על חברים איזה אוטו שווה יש לי, זה לא משתלם (ומזל שכך).

אולי נכה?

פורסם

בכל מקרה הרכב צריך לקבל רשיון מונית ולנהג צריך להיות רישיון של נהג מונית, אלא אם יש לו ותק של הרבה שנים.

וכמובן כל שאר הדברים שמונית מצויידת בה כמו מונה, שלט ומספר מונית(לא מספר רישוי צהוב).

כמובן ברגע שהרכב מקבל רישיון מונית הוא מקבל את מספר כמו XX-XXX-25

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

ברגע שיש לך מונית , אתה. חייב שיהיה בפנים מונה, ברגע שיש לך מונה אתה חייב לפתוח תיק במס הכנסה. בקיצור אתה לא יכול לנסוע ״סתם״ ברכב , המונה חייב להראות הכנסה כל שהיא, נהב מונית פעם אמר לי שמס הכנסה נותן לך 20 אחוז מהקילומטראז בשביל הצרכים הפרטיים שלך , השאר חייב להיות מדווח במונה.

דרך אגב , מלבד הכובע הצהוב , אתה לא חייב להדביק שום דבר על המונית (מספרים בדלתות וכו׳)

אך במידה ואתה רוצה להכנס לשדה תעופה , לא תוכל להכנס בלעדיהם . זה בכדי שהאבטחה והסדרנים בשדה יוכלו לדעת מי אתה במידה ותקח נוסעים שאתה לא מורשה לקחת.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

היה פעם איזה עוד חשוב שניסה לעשות טריק ורשם BMW 730 על שם המשרד ובסוף מס הכנסה לא קיבל את זה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...