Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה להשתלטות מרחוק על מחשב?

אני טס לחו"ל ורוצה שתהיה לי אפשרות לעזור להורים עם בעיות ותפעול של המחשב.

אם אפשר גם אחת שבעזרתה אני אוכל להעביר קבצים למחשב שלי (בחו"ל) ע"י copy paste זה בכלל יהיה נהדר.

תודה לעוזרים

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מצטרף להמלצה על teamviewer.

ליתר ביטחון, כדאי שתריץ פעם השתלטות מסודרת לניסיון בתיאום עם ההורים לפני הנסיעה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם המחשב של הוריך עובד עם מערכת הפעלה XP ומעלה, אזי אני ממליץ על rdp.

מניסיון של 3 שנים בעבודה רצופה עם RDP בתמיכה מרחוק, אני ממש לא ממליץ על צורת העבודה הזו כשמדובר בעזרה מיידית למשתמש שנתקע. להתחבר עם התוכנה הזו היה סיוט שהשתדלתי להימנע ממנו בכל מחיר, השתדלתי לעבוד עם remote assistance במסגרת המגבלות הארגוניות במקום בו עבדתי. התוכנה המעצבנת היתה מתנתקת לפעמים באופן אקראי, או שהיתה מתחברת ואז מעיפה אותי החוצה-ומשאירה את המשתמש שלי בתהליכי התחברות במחשב המרוחק, בלי יכולת להכנס לשם-והייתי צריך לחכות עד שההתחברות תסתיים והמחשב המרוחק היה ננעל, או שהייתי כופה עליו אתחול מחדש באמצעי אחר.

הRDP לא מאפשר לך להעביר קבצים בצורה מקומית "נטו", והוא ממפה לך את הכוננים המקומיים של המחשב שאליו אתה מתחבר (במידה ולא הפעלת סקריפט שממפה לך כונני רשת או כוננים מקומיים במחשב שממנו אתה מתחבר). לא יצא לי לראות במסגרת עבודתי ש RDP מאפשר לך להעביר קבצים ממחשב אחד לאחר בקלות ובמהירות (כמו שtv או lmi מאפשרות לך). ייתכן שהוא כן יכול לבצע זאת אך האפשרות הזו לא הייתה קיימת אצלי עקב צורת העבודה של הארגון.

השתלטות ב RDP מוציאה את המשתמש המחובר, ולוקח זמן עד שהמחשב שעליו משתלטים בונה את פרופיל המשתמש שאליו מתחברים, על אחת כמה וכמה אם מדובר במשתמש בעל הרשאות ניהוליות. אם יש ניתוק כלשהו, המשתמש האחרון נשאר מחובר והמחשב ננעל, ואז הסיכוי היחידי להפסיק את הנעילה הוא כיבוי בכוח של המארז (או לחליפין-גילוי של ססמת המשתמש האחרון למי שנמצא ליד המחשב, דבר שמהווה סיכון לא קטן לפעמים). יש השתלטות של remote assistance שהיא יותר נוחה ובנויה built in לתוך מערכת ההפעלה, אך היא יכולה להיות איטית ומתסכלת בהשוואה ל logmein או teamviewer והעברת הקבצים שם איטית בהשוואה ל2 האופציות האחרות שהזכרתי.

פורסם

אני חושב שהנהלת קארז פורום צריכה לתבוע את גוגל וויקיפדיה על הפרת זכויות יוצרים. כמות המידע במקום הזה פשוט עצומה. תודה לכולם. אתם אדירים!

team viewer it is then.

תודה שוב לכולם.

*המחשב עובד על וינדוס 7

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

logmein.com

שירות נהדר, אתה לא צריך שום שיתוף פעולה מצד ההורים שלך בשביל להתחבר היות ויש תוכנה שרצה על המחשב שלהם.

והכי חשוב, חינם חינם.

תידרש להוסיף כסף במידה ואתה רוצה לבצע העתקת קבצים, אבל בשביל זה אתה יכול להשתמש בDropbox שתפתור לך את הבעיה הזו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ה logmein הוא אכן שירות נהדר ובחינם, בעידן של היום לא כל כך שכיח לקבל שירות טוב ובחינם.

הבעיה בשרות הנ"ל הוא זמינותו (או חוסר זמינותו), כבר קרה לי לא פעם ולא פעמים שהשרות נפל ולא היה ניתן להתחבר דרכו, חשוב להבין שבאפשרות שליטה זו אתה מתחבר דרך אתר מארח.

בעיה נוספת היא איטיות מה שמורגשת לפעמים. וכפי שהוזכר אין אפשרות חינמית להעברת קבצים.

פורסם

בקשר להעברה ושיתוף קבצים אני מחזק את ההמלצה על Dropbox,

אתה פותח ספריה משותפת, התוכנה קלילה ועובדת ברקע,

קבצים שתוסיף ותעלה לספריה המשותפת אוטומטית ירדו אל המחשב השני,

ויש את התוכנה גם לאנדרואיד במידה ויש לך, אז אפשר להעלות גם ישירות מהפלאפון

אם זה למשל תמונות, בקיצור מאוד נוח.

so far so good so what

פורסם

עוד אחד ל TEAMVIEWER.

אני משתמש בו כל כך הרבה, שבערך פעם בחודשיים הם חוסמים אותי בחשד לשימוש מסחרי. ואז צריך להתקשר לשירות לקוחות שלהם ולהסביר להם שרק עזרתי לכמה חברים, ולהתחנן שישחררו את זה... (בהתחלה הייתי משנה פשוט את כתובת ה-MAC של המחשב, אבל זה כבר לא עובד כנראה).

Stay Dirty

• תוכן חדש...