Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני רוצה ליקנות סאב חדש לרכב (של פיונייר[??])

אני מדבר עם הקופסא הענקית שבבגאג' קיצר אני לא יודע איזה דגם לקחת אני לא מבין בזה ממש אז מי שיכול לעזור לי תודה, אני חוזר, רק סאב כי מערכת רמקולים יש לי כבר.... יש לי רמקולים של פיוניר 80 רמס מגבר 1500 וואט קאנדס, נוסע על פולקסווגן פולו 2001 מנוע 1400

תודה רבה מראש!!!

תמונות של הרמקולים שיש לי עכשיו, והמערכת שיש לי עכשיו מצורפים בתחתית ההודעה

תמונה1397.jpg

תמונה1398.jpg

JL Audio

פורסם
מה הדגם המדוייק של המגבר קאדנס שלך

ומה התקציב שלך לסאב.

ובכן, לגבי הדגם המדוייק של המגבר קאדנס אני לא יודע בדיוק, אבל צירפתי תמונה... במידה והיא לא עוזרת אני ארד לאוטו ואבדוק את הדגם.. =]

והתקציב בין 800 ~ 1000 שקל, מותר לחרוג ב100 פה ושם...

תמונה1399.jpg

JL Audio

פורסם
המגבר הנ"ל הוא הדגם הישן של Cadence Q4000

הוא מספק 60X4

ובגישור 200X1

הייתי ממליץ לך במסגרת התקציב על

DLS KW12

או

פוקאל SB30A1

תודה רבה!

עם עוד 200/300 שקלים נכנס גם הw3.

אתה יכול להיות יותר ספציפי כי 'w3' לא אומר לי הרבה :(

JL Audio

פורסם

מחזק את קינג לגמי הפוקאל וה- DLS, אחלה סאבים.

תוכל להכניס לתקציב גם סאב של הרץ, מדגם ES300- יש לי אותו כחצי שנה, ואני מאוד מרוצה ממנו.

אני מציע לך להגיע לאחד ממפגשי הפורום בצפון, במרכז או בדרום, לשמוע כמה סאבים ולהחליט בעצמך- יש לך מבחר לא קטן במפגשים.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
מחזק את קינג לגמי הפוקאל וה- DLS, אחלה סאבים.

תוכל להכניס לתקציב גם סאב של הרץ, מדגם ES300- יש לי אותו כחצי שנה, ואני מאוד מרוצה ממנו.

אני מציע לך להגיע לאחד ממפגשי הפורום בצפון, במרכז או בדרום, לשמוע כמה סאבים ולהחליט בעצמך- יש לך מבחר לא קטן במפגשים.

:wink:

את האמת, הדגם שבוריס הביא לי, הJL Audio 12W3v3-4 נראה לי בחירה מעולה ואני חושב שאני ילך עליו!

JL Audio

פורסם

נעלבתי, אני הצעתי את הw3!:wink:

לדעתי הוא מתעלה על השאר, אבל שוב זה עניין של טעם, בהחלט עדיף שתגיע לאחד המפגשים ותשמע כמה.

פורסם
נעלבתי, אני הצעתי את הw3!:wink:

לדעתי הוא מתעלה על השאר, אבל שוב זה עניין של טעם, בהחלט עדיף שתגיע לאחד המפגשים ותשמע כמה.

סליחה ידידי! צודק, הקרדיט אמור להתחלק :wink:.

בכל מיקרה לגבי הW3, האם הוא ישתלב עם הטראבל ויספק באס מתאים לשירים כמו ראפ ואלקטרו \ האוס?

הוא נראה מעולה אני חייב לציין, נקי חלק ומקצועי.. השאלה אם הוא באמת נקי חלק ומקצועי ואם הוא יספק אותי :-o

במחיר של הW3 תוכל להביא גם Image Dynamics IDQ 12.

עריכה: עכשיו שמתי לב שהוא יקר ממנו ב100 דולר

:p

JL Audio

פורסם

תשמע הדבר שJl audio הכי טובים בו זה סאבים.. והם ממש טובים בזה:twisted:

יש לשני חברים שלי את הw3 המדובר ולי את הw6, סאבים מעולים ובכל סגנון, יודעים לתת בראש כשצריך ועדיין מדוייקים.

לדעתי לא תתאכזב, אבל ההצעה לשמוע לפני הקנייה לא נמחקה.

אם תאמר מאיפה אתה בארץ אולי נוכל לסדר לך השמעה.

פורסם
תשמע הדבר שJl audio הכי טובים בו זה סאבים.. והם ממש טובים בזה:twisted:

יש לשני חברים שלי את הw3 המדובר ולי את הw6, סאבים מעולים ובכל סגנון, יודעים לתת בראש כשצריך ועדיין מדוייקים.

לדעתי לא תתאכזב, אבל ההצעה לשמוע לפני הקנייה לא נמחקה.

אם תאמר מאיפה אתה בארץ אולי נוכל לסדר לך השמעה.

חחח תודה על החוות דעת,

ולגבי השמיעה אני מירושלים, אבל אני לא נייד (עוד עושה שיעורי נהיגה)

הסיבה שאני מחפש סאב עכשיו היא שפשוט לפי מה ששמתי לב אין תחלופה רבה אז זה לא משנה אם אני יקנה עכשי ואו אחר כך, וגם בגלל שאחי הגדול בצבא (וזה אוטו משותף), אז כשהוא לוקח את האוטו כשהוא חוזר בסופשים (פעם בשבועיים) :p , שיוכל להינות ממקסימום איכות (הוא השקיע כסף במגבר, רמקולים, ורדיו דיסק, ולגבי הסאב הנוכחי אני לא בטוח, אולי מחיר סמלי, כיוון שהיה משומש, לא בטוח.) אין סיבה שאני לא ישלים לו ויחליף את הסאב הנוכחי.

ושוב- תודה!

JL Audio

פורסם
שלום! אני רוצה ליקנות סאב חדש לרכב (של פיונייר[??])

אני מדבר עם הקופסא הענקית שבבגאג'...

תודה רבה מראש!!!

תמונות של הרמקולים שיש לי עכשיו, והמערכת שיש לי עכשיו מצורפים בתחתית ההודעה

אני תמיד חשבתי שלקופסא הענקית הזו בבגאז' קוראים ארגז כלים :oops:

ולמה אתה מדבר עם קופסא??? :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...