Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לנופש בטנריף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחר חוגג יומהולדת 25 וטס בשבת לטנריף.

יש לי עצירת ביניים של בערך 12 שעות במדריד, ואחרי זה טיסה לטנריף למשך 6 לילות (7 ימים)

יש לי בחזור גם עצירת ביניים של בערך 12 שעות במדריד.

רציתי לדעת אם יש למישהו טיפים מעיניינים לטנריף..??

יש מה לעשות ב 12 שעות בהלוך ובחזור במדריד??

איזה מקומות מומלצים יש בטנריף? ראיתי כמה ואני צריך לתכנן לי מסלול..

אני נוסע עם חבר שלי שגם חוגג 25..

יש טעם לשכור רכב??

תודה לכל מי שיכול לעזור..

פורסם

מומלץ מאוד לשכור רכב.

הייתי שם האמת די מזמן,טיול בר מצווה,אז זה היה סיטרואן SAXO.:-D

אני זוכר שבשבוע חרשנו את רוב האי,בהחלט יש המון מה לראות.

המלצות למקומות ספצפיים אני לא זוכר ממש,אני זוכר אבל שיש גן חיות מטורף פשוט שחובה לבקר בו!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לגבי מדריד - הנסיעה משדה התעופה למרכז העיר לוקחת פחות משעה. השדה עצמו ענק כך שיתכן שההגעה מהטרמינל לתח"צ תקח קצת זמן, תלוי לאיזה טרמינל אתה מגיע.

אם אתה מגיע בשעות הבוקר או הצהריים בהחלט תוכל לעשות סיבוב קטן של 3-4 שעות במרכז העיר (איזור הסול, הארמון וכו') וגם קצת קניות (ספרs זולה מאוד). רק הקפד להגיע בזמן לצ'ק אין לטיסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה כיף לך!!

אשתי ואני היינו שם בירח דבש שלנו וממש נהנינו!

בעיקרון שווה לשכור רכב ליומיים/שלושה. לא יותר. האי יחסית קטן ואם רוצים אפשר להקיף אותו עם רכב ביום אחד :shock:

אך אם אין לכם מלון קבוע לכל הזמן שתהיו שם, אתם יכולים לעשות "רוד טריפ" ולישון כל יום באזור אחר באי. ואז כן לשכור רכב לכל התקופה.

באיזה אזור אתם תהיו? (צפון או דרום).

את הדרום משווים לאילת עבור בריטים בוגרים.

חול בהיר, דקלים, אחלה חופים, בטן גב וכו'.

הצפון קצת יותר ירוק (ולח) ולפי מה שהבנתי קצת יותר "תוסס".

אני אישית הייתי בארונה בדרום וממש נהניתי!

האטרקציה העיקרית היא הר הגעש (אשר נמצא במרכז האי). יש שם כל מיני אופציות לטיולים מאורגנים שכוללים עליה ברכבל ועוד כל מיני חמוצים שאני לא זוכר במדוייק.

לגבי הגן חיות, זה יותר פארק ענק! "לורו פארק" שמו.

אני אישית מאוד נהניתי שם. מדובר על פארק עצום שכולל את מגוון התוכים הגדול בעולם. דולפינים, ליוייתנים, קופים, נמרים, ועוד המון המון חיות מגניבות. אפשר להעביר שם 5 שעות בכיף! יש איזה פארק קופים באזור הדרום. הבנתי שמרבית הקופים משוחררים וניתן להאכילם וללטף אותם.

בנוסף יש עוד כמה פארקים לאומיים פרושים על פני האי.

בשורה התחתונה האטרקציות העיקריות קשורות בעיקר לטבע. זהו אי "טרופי" מגניב.

לצערי בדיוק השבוע מחקתי את כל התיקייה עם כל העבודת הכנה שעשיתי על האי :oops:

בעיקרון האי פטור ממס, אך הוא לא כל כך זול. (לפחות לא בדרום. בצפון- בסנטה קרוז- יש איזה אאוטלט ענק ובו המחירים זולים יחסית)

מקווה שעזרתי מעט.

תהנו!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לגבי הרכב כנראה נשכור שם רכב לכמה ימים בשביל הטיולים.. הוצאתי רשיון בינלאומי בממס"י..

במדריד אנחנו נהיה בלילה, טסים מישראל ב 16.50 ונוחתים ב 21.20 הטיסת קונקשן לטנריף היא ב 8.45 בבוקר שלמחרת.. כלומר קצת פחות מ 12 שעות במדריד, חוץ מלשרוף את הלילה במסיבה וחגיגות יש עוד רעיונות? :)

עודד, אנחנו ננחת בשדה התעופה NORTH, ונהיה באותו במלון LUABAY 4 כוכבים..

מה המרחק מהשדה תעופה למלון? לא לקחנו העברות, עדיף כבר לשכור ביום הראשון רכב או בשאר השבוע?

איך מסתדרים שם מבחינת GPS? אני יכול לקחת את הטלפון שלי ולקנות סים ושם להשתמש בתוכנה??

אתה יכול לרשום לי את המקומות היפים\מעניניים שהיית בהם?

איך\איפה נמצא האוטלאטט הזה בסנטה קרוז?

אני ישמח לעוד כל מידע שאקבל ! :) תודה!

פורסם

אתה טס בטיסת הערב של איבריה - לי יצא לטוס בה פעם אחת והיה דיליי כך שהגענו באיחור של כשעתיים, ולמלון (10 דקות מנמה"ת) הגענו בסביבות 00:30. תביא בחשבון שהשדה במדריד גדול מאוד ולכך הליכי היציאה ממנו ממושכים, פשוט בגלל המרחקים העצומים מהמטוס עד היציאה. סביר שאפילו יהיה עליך לנסוע כמה דקות ברכבת פנימית מהטרמינל לביקורת הדרכונים וליציאה מהשדה.

לדעתי חפש לך מלון קרוב לנמה"ת ולך לישון, אחרת אתה עלול להתמוטט ביום הגעתך לטנריף - עניין רע מאוד, במיוחד אם בכונתך לשכור רכב באותו יום. לנהוג אחרי לילה לבן זה רע מאוד, ושבעתיים ברכב וכבישים שאינם מוכרים לך.

בינינו - מנסיון - לילה לבן בתחילת טיול, גם בלי לנהוג, מחסל לפחות את שני ימי הטיול הראשונים, כיון שתגיע למלון, תתמוטט, תתעורר באמצע הלילה ובקיצור יהיה לך משהו דמוי jet-lag למרות שהפרש השעות הוא רק שעתיים. עדיף לך להעביר את הלילה בשינה גם אם זה עולה כמה עשרות אירו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...