Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ושוב הדלק עולה , 7.43 !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא דיברתי על טייקונים. דיברתי על ציבור החניוקים, ציבור של אוכלי חינם שמקבל כל מה שהוא רוצה אף על פי שלא מכיר במדינה ולא מציית לחוקיה, וגורם יותר נזק מתועלת.

ועל נבחרי הציבור המדושנים, שאמורים לעבוד בשביל הציבור, ולא להפך, שברוב חוצפתם מעלים לעצמם את המשכורות, בזמן שהבוחרים שלהם אוכלים חצץ.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בהחלט מסכים איתך שקיימים מספר רב של בתי אב בישראל שלא תורמים להתפתחות הכלכלית של מדינתינו.

אני עצמי כאזרח משלם מיסים ומשרת במילואים מרגיש זאת על בשרי.

למרות זאת, גם בנושא הזה חובה לקיים דיון משכיל ולהשאיר את הפופוליזם בצד.

זמין 8)

פורסם

אז תסכים איתי שאם המדינה באמת זקוקה כל כך למיסים האלה, זה אבסורד שחברי הכנסת מרשים ככה להעלות לעצמם את המשכורת.

או לחלופין, אולי המדינה לא באמת זקוקה לכל כך הרבה מיסים?

פורסם
בואו נעשה פקקים מטורפים באיילון, כמו שעשו עם האופנועים.

עדיף דווקא לפני תחילת העליות של שער הגיא, בשעות הבוקר, כשהפוליטיקאים עושים את דרכם לעבודה במהירויות של 130 ומעלה.

פורסם

אכן, הגדלת משכורות חברי הכנסת בזמן מיתון במשק זה הוא באמת צעד לא ראוי, אבל יש לזכור כי תקציב מדינתינו לשנת 2012 יעמוד על 365.9 מיליארד שקל (המספר המלא נראה כך- 365,900,000,000) משכורות חברי הכנסת הם טיפה בים התקציב הלאומי.

צמיחה כלכלית לא נמצאת בתלוש המשכורת של חברי הכנסת, היא נמצאת בפרויקטים לאומיים המקדמים את החינוך, תחבורה, בריאות, יזמות, השכלה גבוהה, תעשיות ידע וכ"ו.

אינני מומחה לכלכלה, אך יצא לי לקרוא קצת אודות המדיניות הכלכלית המקודמת על ידי הממשלה הנוכחית.

חברים אני מבטיח לכם שבלי הצעדים שננקטו מצבנו היה עמוק בבוץ.

נכון, בהחלט צריך לעשות צעדים לשינוי הסטטוס התעסוקה במגזר החרדי, סטטוס תשלום המיסים במגזר הערבי והרשימה עוד ארוכה.

השינוי למגזרים אלה יבוא בהדרגה , אחרי דיון משכיל בסוגייה ונקיטת צעדים מקצועיים, כל זאת ללא הפגנות, סטיקרים ופופוליזם, אשר לרוב מביא תוצאות בינוניות בטווח הקצר ותוצאות הרסניות מאוד בטווח הארוך.

זמין 8)

פורסם

יש מדינות של פרייארים ויש מדינות שעושות משהו בנידון, מי שממשיך לשבת מול המסך בעצם

מסכים למצב.

http://www.incyprus.com.cy/en-gb/Showbiz/4118/25313/italy-protests-spread

אם הייתם רואים באיזה סדר מופתי הם מפרקים את המבנה הזה הייתם נשארים עם פה פעור.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

קראתי את הכתבה, ומה?

ההפגנות היו מצד איגודי עובדים (מוניות, משאיות וכ"ו) זאת במטרה לטרפד רפורמה חשובה, אשר תפתח את השוק האיטלקי לתחרות, תיצור מקומות עבודה נוספים וכתוצאה מכך תעצים את הכלכלה הלאומית של איטליה.

ברור שלאיגודי העובדים זה מפריע, הרי למה להתאמץ יותר, כאשר אפשר לנוח על השמרים, לקבל את הפנסיה ולעזאזל עם המדינה.

זה בדיוק מה שאמרתי בהודעתי הקודמת: הפגנות פופוליסטיות מביאות לשינויים חיוביים אך ורק בטווח הקצר, ומה עם הארוך?

לא צריך ללכת רחוק, מה איתנו, תשימו לב מה קורה ברכבת ישראל, אך איגוד העובדים של החברה חונק למוות את הפירמה ופשוט לא נותן לה הזדמנות לצמוח.

אתם רוצים הפגנות של איגודי עובדים? זה עושה לכם טוב? בכיף !

רק אל תבואו בתלונות אחרי שהרכבת לא מגיעה, החשמל עולה במחיר והשירות בטיסות של החברה הלאומית לא לטעמכם האישי.

זמין 8)

פורסם
קראתי את הכתבה, ומה?

ההפגנות היו מצד איגודי עובדים (מוניות, משאיות וכ"ו) זאת במטרה לטרפד רפורמה חשובה, אשר תפתח את השוק האיטלקי לתחרות, תיצור מקומות עבודה נוספים וכתוצאה מכך תעצים את הכלכלה הלאומית של איטליה.

ברור שלאיגודי העובדים זה מפריע, הרי למה להתאמץ יותר, כאשר אפשר לנוח על השמרים, לקבל את הפנסיה ולעזאזל עם המדינה.

זה בדיוק מה שאמרתי בהודעתי הקודמת: הפגנות פופוליסטיות מביאות לשינויים חיוביים אך ורק בטווח הקצר, ומה עם הארוך?

לא צריך ללכת רחוק, מה איתנו, תשימו לב מה קורה ברכבת ישראל, אך איגוד העובדים של החברה חונק למוות את הפירמה ופשוט לא נותן לה הזדמנות לצמוח.

אתם רוצים הפגנות של איגודי עובדים? זה עושה לכם טוב? בכיף !

רק אל תבואו בתלונות אחרי שהרכבת לא מגיעה, החשמל עולה במחיר והשירות בטיסות של החברה הלאומית לא לטעמכם האישי.

כשיש ציבור רחב כמו הפינגווינים למיניהם שלא משרתים בצבא , לא משלמים מיסים , ועכשיו טרי טרי מהתנור - העלאה של פי 2.5 בשכר רבני העיר !!!!!

אז אנשים ממעמד הביניים שעובדים 8 , 10 ו12 שעות ביום ע''מ להחזיר את המשכנתא או בין היתר לשלם על הדלק שהולך כשמסיעים את הילדים לחוגים / לבית הספר , או על מיסים למדינתנו הקטנה אז כן , כל אחד ייקח שלט ויצעק סיסמא פופוליסטית כי אנשים לא יכולים יותר !

זה יתפוצץ מתישהו , וזה ברור לכולם , השאלה מתי ואיך .

ואתה בכלל מעצבן אותי (אני מדבר בכנות גרידא) , עם התשובות מן הספר של מבוא ל"שר האוצר המתחיל" , לא עשית כלום אם אתה גורם לקופת המדינה להתעשר על חשבון האזרחים שחיים ברמת חיים מבחינה כלכלית ירודה .

ויש שיגידו שמכונית זה לוקסוס שאפשר לוותר עליו בחיי היומיום אם אתה לא יכול להרשות לעצמך להחזיק אותו , אבל ראבק מדובר על מדינה מערבית בשנת 2012 , ציפיתי לקצת יותר תחכום מאשר לפגוע כל פעם בכיס של האזרחים .

זה הכל פוליטיקה ובגלל הסכמים קואליציונים שביבי חתם עם ש''ס לדוגמה אז החיים של האזרחים משלמי המיסים נפגעים עוד יותר , פשוט נמאס , וככל שהח''כ והדרג המדיני הבכיר יבין כמה שיותר מהר שהמדרון הזה חלקלק כך יוטב לנו , לאזרח המשלם מיסים , המשרת בצבא , המבקש הלוואות מהבנק , וההוא שחושב על להקים בית בישראל , אבל יודע שזה לא משתלם כלכלית .

(ושתבינו , אני מדבר בתור רווק צעיר ללא ילדים שגר עם ההורים והנטל הכלכלי כבר מקשה .. אני לא רוצה לחשוב מה יהיה חס וחלילה עם שלושה ילדים ושתי משכנתאות על הבית , מזל שיש רב העיר ושהוא מקבל שכר גבוה , יעביר לי "וויש" על הראש בסגנון תפילה ונתפלל כל בוקר לפרנסה ..)

פורסם

פשוט הזוי! צריכה לקום איזה דפני ליף חדשה שתוביל את מהפכת הדלק הבאה

לא מבין איך כולנו יושבים בשקט או מתעצבנים עם עצמינו ולא עושים כלום

המחיר לליטר לא הגיוני בעליל על גבול הגניבה!

פורסם

בלילה כלכלי כרגע בערוץ 10 - פרשנים יודעי דבר מדברים על שחיתות פוליטית , עוולות פוליטיות שנעשות לאזרחים .

מס עקיף לגבייה של המדינה .

מומלץ לשמוע להם .

פורסם
כשיש ציבור רחב כמו הפינגווינים למיניהם שלא משרתים בצבא , לא משלמים מיסים , ועכשיו טרי טרי מהתנור - העלאה של פי 2.5 בשכר רבני העיר !!!!!

אז אנשים ממעמד הביניים שעובדים 8 , 10 ו12 שעות ביום ע''מ להחזיר את המשכנתא או בין היתר לשלם על הדלק שהולך כשמסיעים את הילדים לחוגים / לבית הספר , או על מיסים למדינתנו הקטנה אז כן , כל אחד ייקח שלט ויצעק סיסמא פופוליסטית כי אנשים לא יכולים יותר !

זה יתפוצץ מתישהו , וזה ברור לכולם , השאלה מתי ואיך .

ואתה בכלל מעצבן אותי (אני מדבר בכנות גרידא) , עם התשובות מן הספר של מבוא ל"שר האוצר המתחיל" , לא עשית כלום אם אתה גורם לקופת המדינה להתעשר על חשבון האזרחים שחיים ברמת חיים מבחינה כלכלית ירודה .

ויש שיגידו שמכונית זה לוקסוס שאפשר לוותר עליו בחיי היומיום אם אתה לא יכול להרשות לעצמך להחזיק אותו , אבל ראבק מדובר על מדינה מערבית בשנת 2012 , ציפיתי לקצת יותר תחכום מאשר לפגוע כל פעם בכיס של האזרחים .

זה הכל פוליטיקה ובגלל הסכמים קואליציונים שביבי חתם עם ש''ס לדוגמה אז החיים של האזרחים משלמי המיסים נפגעים עוד יותר , פשוט נמאס , וככל שהח''כ והדרג המדיני הבכיר יבין כמה שיותר מהר שהמדרון הזה חלקלק כך יוטב לנו , לאזרח המשלם מיסים , המשרת בצבא , המבקש הלוואות מהבנק , וההוא שחושב על להקים בית בישראל , אבל יודע שזה לא משתלם כלכלית .

(ושתבינו , אני מדבר בתור רווק צעיר ללא ילדים שגר עם ההורים והנטל הכלכלי כבר מקשה .. אני לא רוצה לחשוב מה יהיה חס וחלילה עם שלושה ילדים ושתי משכנתאות על הבית , מזל שיש רב העיר ושהוא מקבל שכר גבוה , יעביר לי "וויש" על הראש בסגנון תפילה ונתפלל כל בוקר לפרנסה ..)

צר לי שאני מעצבן אותך, בהחלט הרבה יותר קל להניף שלט באוויר מאשר לשבת מול דוחות פיננסיים ולנסות להוציא את המדינה הזאת מהבוץ.

אגב, נחש מה, אני סטודנט לתואר שני שגם עובד, משלם מיסים ומשרת במילואים כמוך.

עדיין אין לי משפחה, אבל גם זה יבוא.

אני עשיתי שעורי בית ואומר לך בלב שלם, אכן קשה להתקיים בימים אלה במדינתנו, אף אחד לא מתווכח עם זה, אבל לולא היו נוקטים צעדים מוניטריים כמו שנעשו במדיניות הנוכחית , החיים שלנו היו הרבה יותר בלתי נסבלים מהיום, בזה תהיה בטוח.

זמין 8)

פורסם

בואו נגיד חברים ^^

שיש מקומות שאפשר לקצץ מהם, לא להרוויח עלינו מהדלק.

לא ייתכן שבמדינת ישראל, מחיר הדלק עולה עם מחיר חבית נפט, אבל מחיר הדלק ממשיך לעלות כאשר מחיר חבית נפט יורדת.

לא יכול להבין את זה מצטער.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...