Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה MK2 כרכב יומיומי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לדעת עד כמה אמינות הפיאסטות שנת 87~, מהי זמינות החלקים והאם הן חסכוניות בדלק.

אני מחפש רכב "ישן" לצורכי נסיעה יומיומית לעבודה, קשה לי להיכנע לשיקולי ה"פרקטיות" ואני מתעקש על ישן, אני עדיין מחפש סובארו לאונה קופה, החיפושים לא מעלים דבר.

כרגע אני מתעניין לגבי פיאסטה כרכב יומיומי - מה דעתכם?

פורסם

היי

בחירה מעולה.

אני נוהג על פיאסטה כזו כבר קרוב לשבע שנים. לאחרונה, בעקבות אילוצי הבורגנות (מעבר דירה, הכנות לחתונה) אני מזניח את הרכב (לא מתוך רצון) והוא מראה אמינות מופתית.

לא קל כ"כ למצוא אחת כי תוכנית הגריטה עשתה שמות וחיסלה יותר מדי פיאסטות.

עלויות אחזקה זולות - תשקיע פעם אחת ביישור קו נורמלי ותראה נחת ואמינות למשך המון זמן. לא לפחד לבצע ניקוי קרבורטור או החלפת שמן/נוזל קירור וכיו"ב.

קח בחשבון שהרכב קל לתחזוקה, ניתן למצוא חלפים מקוריים עדיין (בניגוד ליפניות מזדקנות) אבל לא הכל זמין בכל חנות חלפים - לדוגמא: בשביל בולמים חיכיתי כמעט חודשיים לייבוא מיוחד מחו"ל - כי כולם זרקו את המלאי שהיה להם.

חפש אחת בדגם CL או S מהשנים 88-89, תקבל גם אינטריור קצת יותר עשיר (ושביר - פלסטיקה זה מחלה של הפיאסטה), גיר חמש הילוכים לעומת 4 בפופיולר ואולי גם צמיגים יותר רחבים ומוט מייצב בדגם S. מזגן גם יכולה להיות אופצייה נחמדה.

לעניות דעתי - זוהי החיפושית של שנות ה80. עוד כמה שנים הן הופכות לקלאסיקות. כבר עכשיו הן נדירות.

כמו שאמרתי - הפיאסטה שלי כבר שורדת הזנחה (שוב, שלא מרצון) כבר קרוב ל8 חודשים - לא זכור לי שפתחתי מכסה מנוע מתישהו. גם הדלק הוא פרמטר זול - אני נוהג "קשה" על הרכב ומגיע לצריכת דלק של 1:13 בבין עירוני ו-1:11 בעיר.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

רכב אמין הרבה מוצלח מדגם החדש יותר! חלקים מכניים יש ובזול וגם חלקי פח לא מאמין שתיהיה בעיה להשיג!

לדעתי זה רכב מעולה למי שלא נוסע הרבה ונוסע בעיר! ולא מפחד מאוטו ישן

אגב באם מדובר ברכב הזה??

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=331&FromYear=1987&UntilYear=1987&Auto=&fromPrice=5500&untilPrice=5500&SubSubModelID=0&Info=

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אם אמינות וחסכון הם הדברים שהכי חשובים לך אז הרכב הזה מצויין בשבילך.

אם אתה מחפש גם קצת פינוק (מנוע טיפה יותר בריא, מזגן שלא יחנוק את האוטו וכו') עקב העובדה שהרכב צריך לשמש אותך לנסיעה ביום יום (ולא פעם ב... כמו רכב אספנות) אז יש אלטרנטיבות אחרות טובות יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יפיפיות אמיתיות!

שתיהן שלך? מה עם הסובארו, גם שלך?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

חרא אוטו פיאסטה.

בכלל פורד חרא.

הישנות עוד יותר חרא.

שנות ה-80, הכי חרא.

איכס פורד... מסריח.

עזוב, לך על פיג'ו.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
חרא אוטו פיאסטה.

בכלל פורד חרא.

הישנות עוד יותר חרא.

שנות ה-90, הכי חרא.

איכס פורד... מסריח.

עזוב, לך על פיג'ו.

עכשיו זה רשום כמו שצריך... :wink:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
לך על זה לפני שיגמר המלאי.

אילן לשמוע ממכור לוולו שכמוך, המלצה כזאת חמה על הפיאסטה, עושה לי חם בלב, אתה אוהב רכב אמיתי!

כמובן שאני איתך בהמלצה, בוודאי אם מדובר בפיאסטה שמפורסמת ביד 2.

ברכות לקונה הזריז.

בחירה מצויינת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...