Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיין עומד לי

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אשמח באמת לדעת יותר פרטים, כמו מה הרעיון במכשיר שולט 4 חלקי אקטיבי במקום מכשיר סורס, כשמדובר בסטאפ פאסיבי ?

יש לך עוד שתיים או שלוש תוכניות בראש? :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה לכולם.

מצטער שאיני עונה, זה נובע רק עקב זמן.

המגבר כאמור יגביר את הסט של ה THESIS שלושה חלקים באמצעות הקרוס הפאסיבי THX3.

הקרוס הפאסיבי ברמה גבוה מאוד וניתן להחליף בו רכיבים כך שברגע שיהיה לי זמן אני אכנס גם לזה.

המעבר נבע עקב רצון לעבור לסטאפ פאסיבי , שלדעתי נותן חיים קצת אחרים למוזיקה מבחינת נפח עומק ורכות (כל עוד הרכיבים של הקרוס ברמה הגבוה ביותר. (נבדק ע"י חיבור הקרוס למגבר ה due לפני הזמת ה VENTI)

בנוסף כאשר יגביר אותו מגבר כמו ה HV VENTI יהיה יתרון נוסף.

ע"י החלפת נגדים בקרוס ניתן לשלוט על עוצמה של כל אלמנט ובקרוס ניתן גם לשנות נק' חיתוך, כך שזה לא כל כך מוגבל.

המגבר הינו pure class a ויכול לספק כ 400 וואט לכל ערוץ (dual mono), כך שאין שום בעיה "להניע" את הקרוס הפאסיבי.

ה clarion הוא מכשיר מדהים במונחים של איכות סאונד ולדעתי יש בו רק תכונות חשובות להיי אנד (כך גם הבניה שלו).

בחרתי במכשיר לאו דווקא בגלל אפשרויות הקרוס אלא בגלל הרכיבים והאיכותים והתכנון הנכון שלו.

התכונה היחידית שתשמש אותי בו זה ה time aligment.

מה שחשוב מבחינתי זה שכל החיתוכים יעשו אנאלוגית לחלוטין - והרי חיתוכים זה הדבר העקרי שיכול לפגוע באיכות הכללית.

יתרון מדהים שיש למכשיר הזה, הוא שהווליום נעשה בתחום האנאלוגי (כמו בביט1), יש לו preout מטורף, סאונד מלא, ו sample convertion ל 96khz ו TA מדוייק מאוד.

לאחר השיפור של הרכיבים ביחס ל HX-D2 רואים שקלריון אכן עשו זאת והוציאו מכשיר first class.

לגבי ה HV VENTI - רק אחרי שפוגשים את המגבר הזה פנים מול פנים מבינים שמדובר פה במשהו שונה לחלוטין בכל פרט ופרט במגבר הזה.

אני אישית לא ראיתי בחיי רמת השקעה כזו בציוד אלקטרוני.

אעדכן בהמשך.....

:wink:

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

אכן יש משהו במעבר לקרוסים פסיביים שנותן למערכת איזשהו נפח לא ברור - לא יודע למה, אולי זה בגלל החוסר דיוק בחיתוך, חפיפה שלא קיימת כשעובדים אקטיבית באותה הצורה.

אולי פשוט ליצור חפיפה יותר גדולה בין הרכיבים בעבודה אקטיבית תיתן תוצאה דומה - זה פחות או יותר מה שאני עושה היום וזה נשמע לי פשוט נפלא - בעיניי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה לא מתבייש?!

ילדים יכולים להכנס לפורום ולהיחשף לתמונות פורנו קשות כאלה! :shock:

אני בטוח שאני לא היחיד שתוהה לאן עוד תגיע המערכת הזאת מבחינת השקעה ושגעון :-D

לגבי הסטאפ ויחידת הראש -

לא יודע אם אתה הולך להשתמש בזה, אבל למכשיר יש גם יכולות איקולציה - אני חושב שזו השלמה נחוצה ל-TA כדי לטפל לא רק במרחקים שונים, אלא גם בהבדלי הענות בין הצדדים (כתוצאה מכיוון הרמקולים והחזרים/בליעה אשר שונים לחלוטין בין שני צידי הרכב מבחינת המאזין).

לגבי ה-TA, אתה צריך לזכור שאתה לא תוכל לפתור לחלוטין את כל ענייני התזמון בעזרתו בצורה בה אתה עובד. לעניות דעתי, בלי יכולת לשלוט בהבדלי התזמון לכל אלמנט בנפרד (בטח במערכות עם סט 3way) קשה להגיע לתזמון מושלם בין האלמנטים השונים בצד מסויים. הפתרון כמובן הוא התקנה מעולה מבחינת מיקום וזוויות - עניין לא פשוט, אבל אין שום דבר פשוט במערכת הזו :wink:

אז סתם כדי להדליק אותך :twisted: - אני חוזה בדימיוני שעוד נראה כאן מערכת עם הגברה אקטיבית מלאה, תוך שימוש בתיקון זמנים לכל ערוץ ולאחר מכן חיתוך אנלוגי למהדרין בקרוס שלך שנראה שיש בו אפשרות לעבודה כזו (tri-wire זה השם הנכון?).

אחרי זה אני אוכל לגנוב לך את הרכב בראש שקט 8)

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

לאון אתה כנראה החבר פורום היחידי שצריך פורום בניפרד..

תיתחדש תהנה ותגיע למפגש עם מיכל דלק מלא בבקשה ועוד כמה ג'ריקנים שתוכל גם לחזור הביתה :wink:

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הכל מותקן על רכב חדש שבוצעה בו התקנה ברמה גבוה מאוד.

לגבי נושא ה TA - כשעושים Ta לכל אלמנט בנפרד נוצרת בעיה אחרת באותו צד

כך שעדיף להשקיע במיקומי ההתקנה.

לגבי מערכת אקטיבית מלאה - משם באתי ואני לא חוזר לזה כי אין צורך

אני משתמש בקרוס הפאסיבי לחיתוך ומבחינת עוצמה החלטתי להביא מגבר איכותי חזק.

לגבי שליטה בעוצמה של כל אלמנט אין בעיה כי בקרוס הזה ניתן להחליף נגדים כך שניתן לקבל

עוצמה רצויה של כל אלמנט.

בכללי אני הולך להחליף רכיבים מסויימים בקרוס על מנת ליצור קרוס ברמה עוד יותר גבוהה ממה שקיים כרגע.

ככל הנראה אני אחליף נגדים וקבלים .

אני שוקל להביא רכיבים של חברת "מונדורף"

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

• תוכן חדש...