Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלן , לפני כחודש ככה רכשתי רנו מגאן קופה צהובה יפיפיה ידנית שנת 99 1600 סמ"ק . ( הדור הישן יותר למי שמבין 8V ) .

אני מאוד מרוצה ממנה , ומן הביצועים שלה - מאוד חזקה .

עכשיו יש לי מספר שאלות : איזה שיפורים לכוח אוכל לשים ברכב ( בלי שיהרוס את הרכב ופשוט יתן לו יותר כוח ? )

אשמח לפריטים כאלו ואחרים - כמה כ"ס זה יכול להעניק לי ועל כמה עולה כל פריט כזה או אחר ?

אני אשמח עם לא תרשמו לי כמו בשירשורים קודמים שראיתי " היית צריך לקנות את ה 2.0 ליטר " קניתי 1.6 כי מצאתי אופציה טובה לקנייה .

כמו כן מס' שאלות שיפור , ראיתי בשירשורים רבים המון אנשים שאומרים שפילטר פתוח ואגזוז זרימה חופשית ( אגזוז לחץ ) נותנים כ"ס כזה או אחר ויותר מומנט , וחלק אמרו שזה רק רעש .

אשמח עם תעירו את עייני ותסבירו לי עם זה נותן משהו לרכב .

כמו כן תודה רבה לכם חברים אשמח להרבה אופציות של שיפורים ( בעיקר כוח וכ"ס להגברת המהירות , והפניות . )

ערב טוב .

פורסם

הכול שאלה של תקציב.

בנוגע לפניות, קויילאוברים, צמיגים, נהג.

בנוגע לקו ישר, זה יכול להתחיל מפילטר פתוח, צנרת, ויכול להיגמר בהשתלת מנוע וטורבו.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

נטחן כבר בפורום עשרות פעמים.

אם חיפשת כח, היית צריך לקנות את המנוע הגדול יותר, כי באטמוספריות הגודל כן קובע.

מנוע ה1.6 V8 הקטנצ'יק הזה נחמד, אבל זהו לא בסיס אמיתי לשיפור.

צר לי, אבל שיפור אמיתי ומורגש בעזרת פילטר פתוח ואגזוז לא באמת תקבל.

אם אתה בכל זאת אתה מתעקש להשקיע את הכסף - גש למדריך הנהיגה המתקדמת הקרוב לביתך.

תתפלא מה תוכל להוציא מהרכב ע"י שיפור האוחז בהגה.

• תוכן חדש...