Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי איזשהו מפצל RCA שמחובר למעשה לסוג של ממסר, שברגע שהוא מקבל חשמל, הוא מוציא כניסה ספציפית שמיועדת למצלמת רוורס.

כלומר, לצורך העניין, שתי כניסות וידאו, יציאת וידאו אחת וחיבור לחשמל עם 3 חוטים. כאן בעצם הבלבול. ברור לי שחוט אחד (במקרה הזה אדום מתחבר ל-+ של אור הרוורס), חוט שני (שחור) מחובר לאיפשהו בשביל לתת 0. משום מה יש בחיבור גם חוט שלישי (אפור), שמתעלמים ממנו בהוראות ובסכמה שמצויירת על הקופסה הזו.

יש למישהו רעיון לאן אני אמור לחבר את החוט הנ"ל?

פורסם

הכותרת פשוט הזויה :-D

אתה מתכוון למפצל ווידאו עם חיבורי RCA לפי מה שאני מבין.

בדרך כלל הממסר הוא רק בשביל לתת פקודה לסגור מעגל שמפעיל או מכבה את המיתוג ל+ החזק יותר של הממסר.

כנראה שהחוט השלישי אמור ללכת ישירות למצבר כאשר הפלוס מהרוורס מפעיל את המיתוג כלפי הפלוס הזה.

שאלה - החוט האפור במקרה עבה יותר מזה שהולך לפלוס של הרוורס?

הייתי מציע לך לא לסמוך עליי ולברר מול היצרן או מול מתקין שמכיר מוצרים שכאלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בד"כ ניתן לשמוע כאשרממסר נמשך הסוויטש הוא מכני

פשוט תחבר את השחור למינוס במצבר ואז לחילופין תחבר פעם את האדום לפלוס, פעם את האפור בנפרד

ופעם את שניהם.

פורסם

אז האפור הוא האחראי על ביצוע הממסר.

אתה יכול להעלות תמונה של המוצר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה!

:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...