Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהוא ייצא איתו בסדר זה נכון.

אבל לך תדע מאיפה הסט הזה הגיע אליו? מה עבר עליו?

כבר יצא לי להיתקל מישהו שעשה את השטויות האלה, ויותר מזה, דיבר על רכיבים מסויימים עם בן אדם חסר הבנה ובכלל התקין לו דרים אחרים שרמתם נמוכה בכמה רמות. את זה אני הבנתי לפי המגבר שחבר שלי אמר שהוא רכש מאותו מתקין וכשראיתי אותו זה לא היה אותו אחד. כך גם שמנו לב שהקומפוננט בכלל לא היה אותו אחד.

אז לפני שאתה יוצא בהצהרות, אני רק אומר שניסיתי להבהיר נקודה.

פורסם

החלפתי לטמפו בלי שום בעיה. הבעיה היחידה שבעל החנות כנראה לא אהב כ"כ את העובדה- וביצע לי חרא של התקנה...

לא נורא לומדים מטעויות.

פורסם
אם אדם קנה מוצר ו"השתמש" בו יום אחד ולאחר מכן התחרט, מה זה בדיוק אומר על המוצר? הוא פגום? הוא ישן? הוא לא תקין?

תפסיק לבלבל את המוח, מה זה בדיוק אומר על המתקין? זה אומר שאם הוא באמת יסכים להחליף לו אז הוא יצא איתו אחלה גבר, כי הוא ממש לא חייב לעשות את זה. ואם הוא יחזיר את המקסימו לאריזה המקורית ויימכור אותם למישהו אחר, יקרה משהו? הם הרי חדשים ועבדו יום אחד סה"כ.

מעניין אותי אם מתישהו בחיים תלך לקנות רכב חדש בסוכנות, ויגידו לך הרכב חדש!! רק עשו עליו נסיעו. מבחן פה בסביבה.

אם תגיב באותה הצורה..

כשאתה משלם על חדש אתה מצפה לקבל חדש! ולא משומש.

ואם במהלך אותו יום בודד שהרמקול היה אצלו הוא או חברים שיחקו בכיוונים והתעללו ברמקול? מה אז?

• תוכן חדש...