Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחורה נורמטיבית (לכאורה) צעירה לא מנוסה, שמפחדת מתיק שתפרו לה.

כולכם כבר הפכתם אותה למינימום פושעת.

קצת פרופורציות.

אני ממש בימים אלו נלחם בנהג מונית (סינגפורי) ששיפשפתי לו לא פינת הפגוש של המונית החבוטה שלו עם הדלת שלי, עקב עבירת תנועה מצולמת שלו. לשני הרכבים לא נגרם כל נזק! וכל זה במהירות אפס קמ"ש בפקק!

אבל הוא מיד ניסה לסחוט אותי ואחר-כך רץ לבית החולים.

מפה לשם, כדור השלג הזה כבר הפך ל"תאונת דרכים עם נפגעים" כי הוא התלונן על "כאבים בגב".

עדויות במשטרה וסיפורים. זה יכול לקראת גם לכם!

אז את הזבלים האנושים האלה קודם כל צריך להוקיע.

לעניין פותחת השרשור, היות וזה יצא מכלל שליטה. חפשי לך מייד עו"ד.

מה שעשית עם סינון השיחות היה שגוי וגם "לקלל" את המשטרה לא היה ממש "גאוני"

אבל את הנעשה אין להשיב ועכשיו רק לצמצם נזקים.

עו"ד טוב ושופט הגון יעזרו מאוד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אתחיל מזה שכזו קומדיה של טעויות עוד לא ראיתי הרבה זמן.

בעניין התאונה- קחי עו"ד ורצוי אחד שיודע את עבודתו.

במישור האישי- המון הצלחה.

:roll:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם לא נגרם נזק פיזי לרכבים רוב הסיכויים שהתובע הוא סתם זXXן שכל שמנסה לסחוט כסף.

אולי תתבע גם אנשים ש"התנגשו" בך בטעות ברחוב תוך כדי הליכה...

הכי קל ללכת ולהתלונן על כאבים בצוואר או בגב. למה? כי אי אפשר לסתור את הטענות הללו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נו - עוד רופא חוקר.

נראה אותך מהצד השני מנסה לרדוף אחרי מישהו שדפק אותך בתאונה ונעלם בכל מיני תירוצים והחלטות שזה לא הוא אלא "רוח הקודש".

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
נו - עוד רופא חוקר.

ועוד פרוקטולוג...אלו בטוח לא מבינים בבעיות גב :wink:

פורסם

LOL, פרוקטולוג זה היה טוב :).

לא, אני לא רופא, אתה לא רופא, תות לא רופאה וגם אם כן, דיאגנוזה באינטרנט זה לא בדיוק זה.

תות פגעה ברכב והחליטה על דעתה שלא נגרם נזק.

כאבים שאחרי תאונה בד"כ מופיעים יום/יומיים אחרי.

זה שהיא פגעה, קורה - סה"כ תאונה.

זה שהיא התחמקה - רע מאוד!

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
היי,

אני נהגת חדשה, יש לי משפט בעוד חדשיים והמקרה הוא כזה:

לפני מספר חודשים גרמתי לסוג של תאונת דרכים, לא שמרתי מרחק מספיק מהרכב לפני שנעצר ברמזור אדום, הייתי על מהירות של 20 קמ'ש לערך ונתתי מכה לרכב שלפני, חשוב לציין שהמכה הייתה ממש לא רצינית ברמה של מכת חניה.

בדקנו שלא קרה שום דבר לאחד מכלי הרכב (ובאמת לא הייתה כל פגיעה) , שאלתי אותה אם היא צריכה עזרה רפואית או משהו והיא אמרה שהיא בסדר גמור ולא קרה כלום. הנהגת הייתה ממהרת לעבודה, שאלתי אותה איזה פרטים היא צריכה היא בקשה רק שם וטלפון וכמובן שמסרתי לה.

לאחר מס' שעות התקשרה אליי ואמרה לי ששוחחה עם בעלה וצריכה שאמסור לה את פרטי הביטוח כי כואב לה קצת הגב, הבנתי שהיא מעוניינת לסחוט כסף מהביטוח והיה ברור לי שבעוצמה הנמוכה שפגעתי בה אין שום סיכוי שהיא באמת נפגעה. בקיצור מאותו רגע סיננתי אותה, לא הייתי מעוניינת בתביעת ביטוח מיותרת ולא מוצדקת (היום בדיעבד ברור לי שזו הייתה טעות)

לאחר 3 חדשים בערך מתקשר אליי אחד שהציג עצמו כחוקר וניסה להוציא ממני הודאה בטלפון שפגעתי באותה נהגת ושהיו נזקי גוף ורכוש. כמובן שהמחשבה הראשונה שעלתה לי לראש שזה מישהו שקשור לאותה אישה שהייתה מעורבת בתאונה ומנסים להקליט אותי או משהו כזה, הכחשתי הכל ואז הוא זימן אותי לתת עדות, אמרתי שאבוא אבל לא הלכתי כי הייתה לי הרגשה שזה לא באמת מטעם המשטרה.

כשעברה השעה שהייתי צריכה להגיע למשטרה ולא הגעתי התחילו להתקשר אליי בערך 60 שיחות בשעה ממספר חסוי (ואני לא צוחקת!) כשכבר נמאס לי עניתי בסופו של דבר והוא הבהיר שוב שמדברים מהמשטרה ביקשתי ממנו שיפסיק להטריד אותי בטלפון ושאם זה באמת משטרה שישלח משהו שיעצור אותי כי בטלפון אני לא מאמינה לו וברגע של עצבים גם אמרתי לו "תדחוף את המשטרה ל..." (שאת המשפט הזה הגב הכניסו לכתב אישום שלי.

בסופו של דבר המשטרה השיגה את המס' של אמא שלי והבנתי שזה באמת חוקר ניגשתי להגיש עדות, כמובן שהם כבר באו בדעה שלילית עליי ויצאו מתוך נקודת הנחה שאני מתנהגת כעבריינית וגם אמרו לי את זה! בזמן שאני בסה"כ בחורה בת 19 שבחיים לא הסתבכתי עם החוק.

בחקירה התברר לי שאותה נהגת אמרה שהבת שלה הייתה איתה ברכב ושניהן נחבלו בגופם, חשבו לציין שלא ראיתי אף אחד ברכב חוץ ממנה.

בקיצור מסרתי עדות הכחשתי את השקרים שייחסו לי ובסופו של דבר נתנו לי שלילה לחדשיים וכעת יש לי משפט בעוד חדשיים.

בכתב אישום רשום שנעשו נסיונות מצידי לשבש חקירה, שהפרעתי לשוטר בתפקידו וגרמתי נזק גוף ורכוש (שכמובן כל אלו לא היו ולא נבראו)

הייתי רוצה לדעת מה מחכה לי במשפט ואיך לדעתכם שופט יתייחס לכזה דבר.

האם אני יכולה להפיל אותם בטענה שהתקשרו אליי מחסוי ולא שולחו לי שום מכתב רשמי?

האם יש סיכוי לפי חוקי הענישה שאקבל שלילה נוספת?

ברור שכתב האישום והחקירה נעשתה בצורה נורא חובבנית מבחינת המשטרה והרבה דברים כאן הם לא לפי הספר, השאלה שלי לפי הנסיון שלכם איך שופט ייתיחס לדברים האלו, והאם נחוץ שאקח עו"ד?

ועוד שאלה אחרונה, 3 חד' אחרי מועד המשפט נגמר לי הנהג חדש, אם אני ידחה את המשפט לתאריך שבו אני כבר לא נהגת חדשה, האם זה ישנה את ההתייחסות ואת הענישה???

מחכה לתשובה, מקווה שלא חפרתי יותר מידי :)

בשביל אחת שאף פעם לא הסתבכה יש לך פה מלוכלך מאוד. ד"א מאיפה עסקת שפעילות המשטרה לא תקינה? הם קיבלו תלונה הם חקרו(שזאת הפתעה לעצמה) והצליחו כול הכבוד להם.

תקחי עו"ד כי את הולכת להסתבך נורא, ד"א לעתיד פעם הבאה תדברי עם הצד השני לפני שאת מסיקה שהם רק רוצים לסחוט כסף.

פורסם

תות,

כל העולם ואשתו אומרים לך אותו דבר - כנראה שיש בזה משהו.

מה שהיה היה. עכשיו את בפינה, ואת צריכה לצאת ממנה. לכן, תפסיקי להתלבט, תמצאי לך עו"ד (לאו דווקא מהיקרים ביותר) שמתמחה בתחום, ובהצלחה.

דני

נ.ב. יש כאן בפורום כמה עו"ד כאלה, וגם המלצות עליהם.

פורסם

תות שלום

אני אנסה לעזור לך במעט. וכל מה שאני כותב כאן הוא בגדר המלצה בלבד.

ראשית הפנימי שעשית טעות, ואין לך לקחת דין מחברת הביטוח עלייך לתת את מס' הפוליסה בכל תאונה ופשוט אם נראה לך שסוחטים אותך פשוט לדווח לחברת הביטוח, האמיני לי הם מנוסים בהונאות ולא יוותרו על הזדמנות פז לא לשלם.

א. אני ממליץ לך לשכור עו"ד וכדאי שיהיה אחד חלקלק ובעל פה חד.

ב. לאחר שתקראי את הודעתי ואם תחליטי ליישמן אמליץ לך לפעול למחיקת השרשור הזה ולקוות שאיש מתובעייך לא גילה אותו

היי,

אני נהגת חדשה, יש לי משפט בעוד חדשיים והמקרה הוא כזה:

לפני מספר חודשים גרמתי לסוג של תאונת דרכים, לא שמרתי מרחק מספיק מהרכב לפני שנעצר ברמזור אדום, הייתי על מהירות של 20 קמ'ש לערך ונתתי מכה לרכב שלפני, חשוב לציין שהמכה הייתה ממש לא רצינית ברמה של מכת חניה.

בדקנו שלא קרה שום דבר לאחד מכלי הרכב (ובאמת לא הייתה כל פגיעה) , שאלתי אותה אם היא צריכה עזרה רפואית או משהו והיא אמרה שהיא בסדר גמור ולא קרה כלום. הנהגת הייתה ממהרת לעבודה, שאלתי אותה איזה פרטים היא צריכה היא בקשה רק שם וטלפון וכמובן שמסרתי לה. עד כאן פעלת כשורה !

לאחר מס' שעות התקשרה אליי ואמרה לי ששוחחה עם בעלה וצריכה שאמסור לה את פרטי הביטוח כי כואב לה קצת הגב, הבנתי שהיא מעוניינת לסחוט כסף מהביטוח והיה ברור לי שבעוצמה הנמוכה שפגעתי בה אין שום סיכוי שהיא באמת נפגעה.אמרת לה שהיא תפסה אותך ברגע ממש לא מתאים ושתתקשר מאוחר יותר כדאי שתיתני לה את מס' הפוליסה (הרי בזמן התאונה נתת לה את כל הפרטים שביקשה ומעולם לא סירבת לכך)[/color] בקיצור מאותו רגע סיננתי אותה, לא הייתי מעוניינת בתביעת ביטוח מיותרת ולא מוצדקת (היום בדיעבד ברור לי שזו הייתה טעות) אקיצר היא מעולם לא חזרה אליך או איכשהו הצליחה ליצור קשר.

לאחר 3 חדשים בערך מתקשר אליי אחד שהציג עצמו כחוקר וניסה להוציא ממני הודאה בטלפון שפגעתי באותה נהגת ושהיו נזקי גוף ורכוש. כמובן שהמחשבה הראשונה שעלתה לי לראש שזה מישהו שקשור לאותה אישה שהייתה מעורבת בתאונה ומנסים להקליט אותי או משהו כזה, הכחשתי הכל ואז הוא זימן אותי לתת עדות, אמרתי שאבוא אבל שרק ישלח לי הזמנה רישמית בדואר ואשמח לשתף איתו פעולה, אבל את חוששת כי זו מתיחה טלפונית אבל לא הלכתי כי הייתה לי הרגשה שזה לא באמת מטעם המשטרה.

כשעברה השעה שהייתי צריכה להגיע למשטרה ולא הגעתי התחילו להתקשר אליי בערך 60 שיחות בשעה ממספר חסוי (ואני לא צוחקת!) ואת הרי כמדיניות לא עונה לשיחות כאלו כשכבר נמאס לי עניתי בסופו של דבר והוא הבהיר שוב שמדברים מהמשטרה ביקשתי ממנו שיפסיק להטריד אותי בטלפון לא האמנת לו שהוא שוטר כי ראשית הוא לא שלח לך זימון בכתבושאם זה באמת משטרה שישלח משהו שיעצור אותי כי בטלפון אני לא מאמינה לו וברגע של עצבים גם אמרתי לו "תדחוף את המשטרה ל..." (שאת המשפט הזה הגב הכניסו לכתב אישום שלי. וזה מיכיוון שחשת שמדובר במטריד סדרתי שמתקשר 60 פעם

בסופו של דבר המשטרה השיגה את המס' של אמא שלי והבנתי שזה באמת חוקר ניגשתי להגיש עדות, כמובן שהם כבר באו בדעה שלילית עליי ויצאו מתוך נקודת הנחה שאני מתנהגת כעבריינית וגם אמרו לי את זה! בזמן שאני בסה"כ בחורה בת 19 שבחיים לא הסתבכתי עם החוק.

בחקירה התברר לי שאותה נהגת אמרה שהבת שלה הייתה איתה ברכב ושניהן נחבלו בגופם, חשבו לציין שלא ראיתי אף אחד ברכב חוץ ממנה.

בקיצור מסרתי עדות הכחשתי את השקרים שייחסו לי ובסופו של דבר נתנו לי שלילה לחדשיים וכעת יש לי משפט בעוד חדשיים.

בכתב אישום רשום שנעשו נסיונות מצידי לשבש חקירה, שהפרעתי לשוטר בתפקידו וגרמתי נזק גוף ורכוש (שכמובן כל אלו לא היו ולא נבראו)

הייתי רוצה לדעת מה מחכה לי במשפט ואיך לדעתכם שופט יתייחס לכזה דבר.

האם אני יכולה להפיל אותם בטענה שהתקשרו אליי מחסוי ולא שולחו לי שום מכתב רשמי?

האם יש סיכוי לפי חוקי הענישה שאקבל שלילה נוספת?

ברור שכתב האישום והחקירה נעשתה בצורה נורא חובבנית מבחינת המשטרה והרבה דברים כאן הם לא לפי הספר, השאלה שלי לפי הנסיון שלכם איך שופט ייתיחס לדברים האלו, והאם נחוץ שאקח עו"ד?

ועוד שאלה אחרונה, 3 חד' אחרי מועד המשפט נגמר לי הנהג חדש, אם אני ידחה את המשפט לתאריך שבו אני כבר לא נהגת חדשה, האם זה ישנה את ההתייחסות ואת הענישה???

מחכה לתשובה, מקווה שלא חפרתי יותר מידי :)

וומכל השאר אני מקווה שעורך הדין שלך יעשה קרקס..

מקווה שעזרתי

פורסם
אז בוא נראה אתה מציע לבחורה לשקר?!?!?!!? גם ככה היא שיקרה מספיק תעשי טובה ואל תקשיבי לעצות כאלה.

מדוע יש לי הרגשה שדווקא לעצות שלו היא תקשיב?...

ארז רונן

פורסם
מדוע יש לי הרגשה שדווקא לעצות שלו היא תקשיב?...

אל תהייה נאיבי.

תראה לי בית משפט אחד בישראל בו יצא הצדק לאור.

בו נגיד והיא תספר את הסיפור כפי שפרסמה בפורום לשופט ותלך לבית המשפט בתמימות ללא עורך דין.

אתה חושב לשנייה כי היא תקבל אמפטיה, או הבנה שטעותה נעשתה די בתום לב....

הבחורה בבעיות, וכן. רק ככה היא אולי תוכל לצאת מהסיפר הזה בשן ועין.

פורסם
אל תהייה נאיבי.

תראה לי בית משפט אחד בישראל בו יצא הצדק לאור.

בו נגיד והיא תספר את הסיפור כפי שפרסמה בפורום לשופט ותלך לבית המשפט בתמימות ללא עורך דין.

אתה חושב לשנייה כי היא תקבל אמפטיה, או הבנה שטעותה נעשתה די בתום לב....

אני חושש שלא הבהרתי את עצמי כהלכה, העצות שלך טובות, אבל היא תעדיף עצות שהיא מכירה, שקרים, אגרסיביות, הטמנת הראש בחול, ווכחנות וכד'. זה בסדר, יש אנשים שצריכים ללמוד בדרך הקשה והארוכה. (וזה לא שלא ניסינו...)

עריכה:

טעות... טעות... לא לעצות שלך התכוונתי... העצות שלך איומות ונוראות... אתה תגרום לה להסתבך ואחר כך תעלם. התכוונתי שהעצות של אפריים טובות. שלך, ממש לא!

ארז רונן

פורסם

לצאת בשן ועין פירושו לצאת עם נזקים, להפסיד.

כל ההסתבכות הזו נובעת מהתנהגות מוטעית והתעלמות מן המציאות.

התחלתה באירוע שולי של תאונה קלה שהייתה אמורה להיסגר בין הצדדים וסופה עלול להיות חלילה ברישום פלילי.

כל מי שמנפק לה כאן עצות "שיפור גרסה" כמו nfoffman עלול לגרום לה נזק נוסף.(נ.ב. מי שרוצה להיות פלילי שלפחות לא יהיה אדיוט וישלח הודעות פרטיות.)

רק עורך דין יכול, אולי, לנסות ולהגיע אל התביעה ולנסות להפחית את הנזק.

פורסם

אני מצטרף להצעתו של nfoffman, ומוסיף שכאשר השופט ישאל אותך למה בחקירה במשטרה אמרת דברים אחרים, תגידי לו שהוא יכול לדחוף את הפרוטוקול של החקירה ל....

ככה אין ספק שתצאי בשן ועין.

תות שלום

אני אנסה לעזור לך במעט. וכל מה שאני כותב כאן הוא בגדר המלצה בלבד.

ראשית הפנימי שעשית טעות, ואין לך לקחת דין מחברת הביטוח עלייך לתת את מס' הפוליסה בכל תאונה ופשוט אם נראה לך שסוחטים אותך פשוט לדווח לחברת הביטוח, האמיני לי הם מנוסים בהונאות ולא יוותרו על הזדמנות פז לא לשלם.

א. אני ממליץ לך לשכור עו"ד וכדאי שיהיה אחד חלקלק ובעל פה חד.

ב. לאחר שתקראי את הודעתי ואם תחליטי ליישמן אמליץ לך לפעול למחיקת השרשור הזה ולקוות שאיש מתובעייך לא גילה אותו

וומכל השאר אני מקווה שעורך הדין שלך יעשה קרקס..

מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...