Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הייתי מעוניין להחליף את השמן ברקס אצלי באוטו,והבנתי שיש שמנים שהם טובים יותר משל היצרן.

מישהו מכיר כאן שמן מסוג DOT4 סינטטי מלא ברמה טובה :?:

פורסם

אצלך לדעתי כבר יש כרגע DOT4 .

נסה להחליף ל DOT5 , ההבדל יהיה סתם יותר פסיכולוגי ממעשי .

כנס לצנטרל , ברח' יצחק שדה בת"א , ממש קרוב לחנות של הפרסי על פינת שונצינו , ובקש את אילן .

תגיד לו מה בדיוק אתה צריך והוא ידע לעזור לך .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אני קניתי שמן של LM DOT 4 בבקבוק של חצי ליטר. עלות 33 ש"ח באוטו דיפו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כנס לצנטרל , ברח' יצחק שדה בת"א , ממש קרוב לחנות של הפרסי על פינת שונצינו , ובקש את אילן .

חס וחלילה שקע!

DOT5 אינו חליפי עם DOT4 ועלול לגרום נזק למערכת.

אם כבר - אז DOT5.1, אבל גם הוא לדעתי מיותר במכוניות שאינן ננהגות כמו במסלול מירוצים.

ההבדל העיקרי בין הדרגות הוא בטמפרטורת הרתיחה, ו- DOT4 בהחלט מספק למי שאינו נוהג לבלום מ- 250 ל- 30 בכל פניה כל 200 מטר במשך שעתיים.

פורסם
אפשר לקבל הסבר מאיפה יוצא העשן המערכת הבלמים בבלימה חזקה?

סליחה תומר, לא ראיתי שרשום עשן בכל הודעה שהיא. בכל אופן, בבלימות חזקות, סביר להניח שיצא עשן מהרפידות ?

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

שמוליק שאלתי בלי קשר מאיפה יוצא העשן

אישפוז הזכיר את נקודת הרתיחה, ונזכרתי שבאשתעול יצא לי להריח הרבה ברקסים עם עשן (לא מאצלי), השאלה היא האם הנוזל התבשל ונשרף או שזה אכן הרפידות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שמוליק שאלתי בלי קשר מאיפה יוצא העשן

אישפוז הזכיר את נקודת הרתיחה, ונזכרתי שבאשתעול יצא לי להריח הרבה ברקסים עם עשן (לא מאצלי), השאלה היא האם הנוזל התבשל ונשרף או שזה אכן הרפידות?

מהרפידות.

שמוליק

פורסם

חס וחלילה שקע!

DOT5 אינו חליפי עם DOT4 ועלול לגרום נזק למערכת.

אם כבר - אז DOT5.1, אבל גם הוא לדעתי מיותר במכוניות שאינן ננהגות כמו במסלול מירוצים.

ההבדל העיקרי בין הדרגות הוא בטמפרטורת הרתיחה, ו- DOT4 בהחלט מספק למי שאינו נוהג לבלום מ- 250 ל- 30 בכל פניה כל 200 מטר במשך שעתיים.

לגמרי נכון.

לא לשים DOT 5 במערכת שבנויה לDOT 4.

DOT 3, 4, 5.1 הם נוזלי בלם סינטטיים המבוססים על אתילן גליקול וכולם יכולים לעבוד אחד עם השני ללא חשש.

ההבדלים ביניהם הם צמיגות, נקודת הרתיחה (יבשה ורטובה) וספיחת המים. DOT 5.1 יספח מים במהירות הגדולה ביותר ולכן מחליפים אותו לעתים קרובות, אך נקודת הרתיחה שלו גבוהה יותר מ4 ומ3. הוא מיועד לרכבי מרוץ (למשל אצלי באופנוע).

DOT 5 מבוסס על סיליקון.

הכנסת DOT 5 למערכת שעובדת עם 3, 4, 5.1 תביא להרס הגומיות והאטמים.

• תוכן חדש...