Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכן מי שאין לו אחריות לגיר הזה ...

כמובן שפשוט אין אנשים כאלה, משום שניתנת אחריות של 5 שנים והגיר הזה כאן בקושי 3 שנים, אבל למה להתעקש על עובדות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמובן שפשוט אין אנשים כאלה, משום שניתנת אחריות של 5 שנים והגיר הזה כאן בקושי 3 שנים, אבל למה להתעקש על עובדות...

זה נכון שיש 5 שנות אחריות מלאה על הגיר, אך בתור אחד ששוקל ברצינות רכישה של סופרב 2009 אני לא יכול לומר שזה מרגיע אותי.

מה אעשה בעוד שנתיים כאשר כבר לא תהיה אחריות על הגיר?

האם בעוד שנתיים האמינות פתאום תשתפר? אני מניח שלא..

ונניח שהמצמדים וגם המוח הוחלפו במהלך חמשת השנים, מי אמר שאלו החליפיים יציגו אמינות משופרת?

זה שצ'מפיון טוענים שהם חלקים משופרים ממש לא מעודד אף אחד, עד לפני חודש הם הצהירו שאין כל בעיה עם הגיר, אז לך תאמין להם..

כך ששום דבר לא מבטיח לי שלא יהיו לי תקלות מחוץ למסגרת האחריות, כלומר בעוד שנתיים אני צריך להתחיל לדאוג.

ועם עלויות החלפת החלקים בצ'מפיון זו צריכה להיות חתיכת דאגה..

כיום מחיר ההחלפה על פי הצהרת המוסכים המורשים הוא 15K ש"ח, לכל אחד מן המרכיבים, כלומר 30K למוח ומצמדים. אם למישהו יש מידע לגבי עלויות זולות יותר, אני, ובעצם כל חברי הפורום, נשמח לדעת.

אם היו מורידים את העלויות האסטרונומיות של המצמדים ומוח הגיר זה בהחלט היה עוזר, עד אז יש חלופות בטוחות יותר.

פורסם

אלון, אני מסכים עימך שהיה והחלקים המשופרים לא יחזיקו מעמד יותר טוב מהמקוריים יש פה בעיה, שתלוי כיצד תתמוחר.

תקנה סופרב 2.0T, עם DSG6, או שתקנה אוקטביה RS, יש ידניות :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
די נו, אתה בטח סוכן של יונדאי ! אין מצב.

לא סוכן של יונדאי ולא של קירבי .... מצורף קישור לשירשור שפתחתי עם תמונות מצולמות מתהליך ההחלפה, מדהים איך כל מישהו שמשהו שנכתב לא מוצא חן בעיניו מייד קופץ כמו חמור בראש.... לפי כמות ה"סוכנים" שיש פה בפורום אין מקצועות אחרים במדינתנו הקטנה ..... כולם סוכנים ודינם להתלות בכיכר העיר.

חזור בך ! או שתחטוף תביעה על 300 אש"ח.... :-) מסוכן סתם להשמיץ בימינו אלו.....

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
לא סוכן של יונדאי ולא של קירבי .... מצורף קישור לשירשור שפתחתי עם תמונות מצולמות מתהליך ההחלפה, מדהים איך כל מישהו שמשהו שנכתב לא מוצא חן בעיניו מייד קופץ כמו חמור בראש.... לפי כמות ה"סוכנים" שיש פה בפורום אין מקצועות אחרים במדינתנו הקטנה ..... כולם סוכנים ודינם להתלות בכיכר העיר.

חזור בך ! או שתחטוף תביעה על 300 אש"ח.... :-) מסוכן סתם להשמיץ בימינו אלו.....

אני חושב שבנצי כתב את זה בציניות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היסטוריה קצרה וקצת לא "מובנה"(אחרכך תבינו למה ) הרכבים שהיו במשפחתי :

1997 פולו קלאסיק דיזל אין סוף בעיות -משאבת דלק ,צינורות,גומיות ומה לא.בשנת 2008 אחרי 360 אלף ק"מ מכרנו אותה משנת 2009 גטה חדשה ידינית דיזל. אוטו נוח גדול בטיחותי אחרי כשבוע כשהאוטו חדש אבי מרגיש רעידות ,הולך למוסך מורשה אבל שם אומרים "שטויות האוטו חדש זה בסדר הרעידות יעברו ". אחרי 25,000 ק"מ האוטו ממשיך לרעוד ,אבא שלי כועס והפעם לא מוותר .עושים לנו "טובה" ומתחילים להחליף חלקים : גלגל תנופה ,מזרקים ומה לא .(מוזר הם אומרים שהם בעיות למה להחליף?) אחרי כמה חודשים מוכרים את האוטו עקב הבעיות האין סופיות ואני קונה פולו דיזל שנת 2001 .השקעתי את הנשמה באוטו אבל הוא החליט לאכול שמן כמו מטורף (טבעי שדיזל אוכל שמן אבל האוטו הגזים,כנראה שהאוטו היתחמם לבעלים הקודם).

מחליפים לפולו DSG7 (לא מבין למה עוד פעם קונים VW ) לאחר כחודש מרגיש באוטו שהקלאץ מחליק מהילוך 1-2 ,כמובן שהולכים למוסך ואומרים לנו יש לכם כבר בעיה נפשית כל דבר אתם חושבים שהוא שבור והרוס :lol: .

עוברת לה שנה שהייתה בעיה "קטנה" והלך לעולמו הטורבו (האוטו יחסית חדש ...) . רואה בעיתון שיש בעיה בגיר של VW וישר קופץ למוסך ואומר להם :"אתם רואים שיש בעיה" ? הם אומרים לי: "מה אתה דואג יש 5 שנים אחריות" ואני בשלי אני רוצה שתחליפו לי את הקלאץ ואחרי כמה דקות ולא קצת בילבולי שכל וראש קטן שלהם : "אין אחריות על אחריות זה רק 3 שנים ועוד..." .

לבסוף מחליפים לי את הקלאץ והאוטו כמו חדש כאילו החליפו מנוע . ממליץ בחום לא לוותר להם.

לסיכום :

עכשיו הבנתם למה ההיסטוריה לא מובנת כי אני ואבי ממשיכים לקנות VW אחרי כל הבעיות ברכבים ,אבל זה מה יש זה בלב הסמל הזה .

אני אישית קניתי היום גולף 2003 ידנית (אפס בעיות) ואבי ממשיך לנהוג על הפולו .

פורסם

אחרי כל הצרות ש VW וצ'מפיון האכילו אתכם במשך כל השנים אתם עדיין לקוחות נאמנים של המותג. מדהים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עכשיו הבנתם למה ההיסטוריה לא מובנת כי אני ואבי ממשיכים לקנות VW אחרי כל הבעיות ברכבים ,אבל זה מה יש זה בלב הסמל הזה .

אני אישית קניתי היום גולף 2003 ידנית (אפס בעיות) ואבי ממשיך לנהוג על הפולו .

או במילים אחרות, העכברים ממשיכים לאכול את הקקטוס. כואב להם, הם בוכים, אבל ממשיכים לאכול.

לא מבין את הנאמנות העיוורת למותג שממשיך לאכזב אתכם כל פעם מחדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתם ממשיכים לטחון מים..

אני מכיר חובבי פיג׳ו ורנו, שקנו וממשיכים לקנות אותן למרות שאצלם הן הצדיקו את המוניטין הצרפתי.

אלפיסטים שקונים אלפא אחרי אלפא למרות שגם להן היו בעיות.

והכל בגלל האהבה לרכבים האלה, אז חלאס.

אנשים אוהבים וימשיכו לאהוב רכבים מסוימים ויהיו נאמנים להם למרות בעיות שמופיעות מדי פעם.

כי אהבה לרכב מסוים מתגברת בלי בעייה על תקלות נקודתיות ועל יבואנים מחורבנים.

V5

פורסם

במקרים כאלו תמיד אני נוהג לצטט את המשפט האלמותי משירו של מאיר אריאל ז"ל, מחלק מוסר הסכל (אגדת עם מקסיקנית).

"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה":-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זה נכון שיש 5 שנות אחריות מלאה על הגיר, אך בתור אחד ששוקל ברצינות רכישה של סופרב 2009 אני לא יכול לומר שזה מרגיע אותי.

מה אעשה בעוד שנתיים כאשר כבר לא תהיה אחריות על הגיר?

האם בעוד שנתיים האמינות פתאום תשתפר? אני מניח שלא..

ונניח שהמצמדים וגם המוח הוחלפו במהלך חמשת השנים, מי אמר שאלו החליפיים יציגו אמינות משופרת?

זה שצ'מפיון טוענים שהם חלקים משופרים ממש לא מעודד אף אחד, עד לפני חודש הם הצהירו שאין כל בעיה עם הגיר, אז לך תאמין להם..

כך ששום דבר לא מבטיח לי שלא יהיו לי תקלות מחוץ למסגרת האחריות, כלומר בעוד שנתיים אני צריך להתחיל לדאוג.

ועם עלויות החלפת החלקים בצ'מפיון זו צריכה להיות חתיכת דאגה..

כיום מחיר ההחלפה על פי הצהרת המוסכים המורשים הוא 15K ש"ח, לכל אחד מן המרכיבים, כלומר 30K למוח ומצמדים. אם למישהו יש מידע לגבי עלויות זולות יותר, אני, ובעצם כל חברי הפורום, נשמח לדעת.

אם היו מורידים את העלויות האסטרונומיות של המצמדים ומוח הגיר זה בהחלט היה עוזר, עד אז יש חלופות בטוחות יותר.

ומה תעשה אם ילך לך גיר בכל מכונית אחרת אחרי 3 שנים?! יש יבואן שנותן 5 שנים אחריות היום על גיר חוץ מצ'מפיון?! הלך לי גיר בלאנסר סטיישן בת ארבע פעם. מישהו דיבר איתי?! 4,000 שקל הלכו לי בזמנו כשהמשכורת החודשית היתה 1500. מה אתה רוצה, אחריות אינסופית על גיר?! התקלה היתה בכמה מאות תיבות מבין כמה עשרות אלפי מכוניות שנמכרו עם התיבה הזאת. רוב רובן של התקלות התגלו בהתחלה ולא אחרי 100,000 ק"מ. עושה רושם מהדיווחים של היבואן שהמצמדים והעדכון החדש פתרו את הבעיה וכך אומר כל מי שהחליפו לו. אתה נשמע לי יותר כמו אחד שמנסה להצית מחדש אש שדעכה.

פורסם
ומה תעשה אם ילך לך גיר בכל מכונית אחרת אחרי 3 שנים?! יש יבואן שנותן 5 שנים אחריות היום על גיר חוץ מצ'מפיון?! כן' date=' קיא נותנים 7 שנים על גיר ומנוע. פיג'ו נותנים אפשרות של 4 שנים וזה ממש לא רחוק מ-5.[/color']

ברגע שמתגלה אמינות כל כך עלובה של גיר, כאשר ברור שזה פגם ייצור ולא בלאי סביר, אז 5 שנים זה אפילו לא מינימום לדעתי.

הלך לי גיר בלאנסר סטיישן בת ארבע פעם. מישהו דיבר איתי?! 4,000 שקל הלכו לי בזמנו כשהמשכורת החודשית היתה 1500. גירים הולכים, זה לא חדש, אך הבעיה כאן היא המחיר המופרז על תיקון הגיר. אני זוכר תקופה בה כל אחד דיקלם לא להתקרב לצרפתיות בגלל שהגיר הולך אחרי 100K, אז נניח וזה היה נכון, ההבדל הוא ששיפוץ גיר כזה נע בין 4K ש"ח לעד 8K ש"ח. במקרה של צ'מפיון רק החלפת מצמדים ומוח אמורה לעלות 30K ש"ח [מחוץ למסגרת האחריות כמובן]:shock:

זוהי חזירות נטו של צ'מפיון, אם כבר המוצר שלהם פגום ולא אמין הם עוד מנסים לעשות עליו קופה נוספת [לכאורה].

אני מניח שבעתיד החלפת החלקים בגירים הנ"ל תכניס לצ'מפיון הכנסות נאות.

מה אתה רוצה, אחריות אינסופית על גיר?! כפי שכבר ניתן להבין, לא אני לא רוצה אחריות אינסופית, מספיקה לי האחריות של 5 שנים [אומנם הייתי שמח ל-7] ולאחריה החלפת החלקים במחירי עלות ללא ניסיון לעשות כסף קל על חשבוני. לא הגיוני שעבודה של 5 שעות [החלפת מצמדים] + חלקים תעלה 15K ש"ח, הם סט מצמדים עולה 13K ש"ח??

התקלה היתה בכמה מאות תיבות מבין כמה עשרות אלפי מכוניות שנמכרו עם התיבה הזאת. זה לדברי צ'מפיון שכמובן מראים אמינות גבוהה מאוד עד היום.. בכל מקרה, אני מניח שכיום שהם כבר לא יכולים לטטא את הטעיה מתחת לשטיח המספרים האלו ימריאו.

רוב רובן של התקלות התגלו בהתחלה ולא אחרי 100,000 ק"מ. עושה רושם מהדיווחים של היבואן שהמצמדים והעדכון החדש פתרו את הבעיה וכך אומר כל מי שהחליפו לו.

אתה נשמע לי יותר כמו אחד שמנסה להצית מחדש אש שדעכה. סליחה על המילים, אבל מעניין לי את הת'חת "להצית מחדש אש שדעכה".

12345

פורסם
טבעי שדיזל אוכל שמן אבל האוטו הגזים

טבעי? מי אמר לך?

גולף MK4 SDI - 96 אלף ק"מ לא אכלה גרם שמן

טולדו TDI 2004 - 100 אלף ק"מ לא אכלה גרם שמן

מרצדס C-קלאס CDI - 360 אלף ק"מ לא אוכלת גרם שמן

• תוכן חדש...