Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

שני אופציות ראליות על הפרק:

לוגאן 09 ידנית 83K ק"מ מליסניג אחרי טיפול 90K (כולל טיימינג בחברה לפי דרישה שלי במידה ואני אקנה את הרכב) ללא תאונות קלאצ' עשו ב72K רוצים 63000.

ברלינגו דיזל 7 מקומות 09 70K ק"מ מליסינג שמורה מאוד ללא תאונות (67000 ש"ח).

שניהם עם ספר טיפולים ביבואן.

הרכב צריך לשמש למשפחה נסועה של 30K בשנה +/- .

אשמח לדעתכם המלומדת...

פורסם

שלום,

לפני שנתיים בחנתי את שני הרכבים האלה , אפילו ביצעתי נסיעת מבחן על ברלינגו 7 מקומות.

בסופו של דבר לא קניתי אף אחד מהם והלכתי לכיוון של ג'מפי משומשת.

ברלינגו יותר חיסכונית, אבל הסידור הפנימי של המושבים לטעמי לא מוצלח :

המושב האחורי (שורה שלישית ), שכולל 3 מקומות ישיבה, מתקפל רק בשלמותו - כאשר הוא מקופל נשארים רק 4 מקומות ישיבה.

מאחורי המושב האחורי אין בגאז' בכלל, והנוסעים צמודים עם הראש לחלון האחורי - רק עברה לי בראש המחשבה על פגיעה מאחור.

בקיצור, אין יותר מדי אופציות להכניס עגלת תינוק בנוסף ל 6 נוסעים - רק בתוך הסלון. גם כאשר יש ברכב 5 נוסעים, אין אפשרות אחרת.

לוגאן מסודרת יותר טוב: השורה השלישית כולל 2 מושבים, שאפשר לקפל משענת גב בכל אחד מהם.

לכן 6 נוסעים+ עגלה\תיקים נכנסים בצורה נורמלית.

לטעמי לוגאן יותר נעימה בפנים, למרות שמדובר ברכב ספרטני ביותר וייצור רומני (אגב, ברלינגו מיוצרת בטורקיה).

לסיכום - אם סידור המושבים בברלינגו לא חיסרון מבחינתך, וחיסכון בצריכת הסולר בראש סדר עדיפויות, תקנה ברלינגו.

אם יש לך 6 אנשים + עגלת תינוק - לא נראה לי שתרצה לעשות שמיניות באויר כדי להכנס כל פעם לרכב - תבחר ברנו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...