Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה, קניתי גאנטים לגולף שלי מסוג GTI .

לאחר כ7-8 חודשים, ראיתי שיש סוג של קילוף מהגאנטים . לא עשיתי עם זה כלום כי הקילוף היה קטן.

כיום לאחר שנה, ירד לי כימעט כל הלק וזה כבר מגעיל. ישר פניתי לסניף בו קניתי (לא רוצה לפגוע בשם שלהם נכון לשלב זה ).

שיחקו איתי משחקים ,פעם המנהל ופעם העובדים כל פעם סיפור אחר . לבסוף לקחו וצילמו גאנט אחד ושלחו ליבואן. היבואן גם שיחק משחקים ואחרי הרבה טלפונים ,עשה טובה שהגיע לראות את הגאנט. לטענתו הוא טוען שמרחתי מסיר שומנים או כל סוג של חומר על הצמיגים וכתוצאה מכך פגעתי פגיעה ישירה בגאנטים .

אמרתי לו שבחיים לא מרחתי שום חומר על הצמיגים, כי לפי המלצה בפנצריה אמרו לי לשטוף עם מים וסבון את הצמיגים. כי כל דבר אחר עושה נזק.

הצמיגים שלי יותר יקרים מהגאנטים עצמם ,הם מסוג משלין אני לא משחק משחקים כפי שהוא חושב .

לאחר שבוע נוסף, ששוב פעם אני בעצבים ולוקח חופש על מנת להגיע לחנות שלהם, בדיוק היבואן היה שם והפעם הייתה לו טענה אחרת ,הוא טען שהאוטו שלי עבר רחיצה ושם מרחו לי על הצמיגים מסיר שומנים :shock: האוטו שלי מהיום הראשון לא ניכנס ולא יכנס בחיים לרחיצה ,רק ידנית !

מה אפשר לעשות? כי הוא ממש צוחק לי בפנים ,אני מאיים עליו שניפגש בבית מישפט והוא לא אכפת לו מכלום.

נכון להיום עברה שנה ביגלל כל המשחקים שהם שיחקו אבל התהליך עצמו של הפנייה אליהם היה לפני שעברה לה שנה (אחריות).

תודה מראש לעונים ,דימה.

פורסם

אם אין לך תיעוד שפנית ליבואן לפני תום האחריות אז העיניין דיי אבוד מבחינה משפטית.

לפחות תפרסם פה את שם החנות והיבואן כדי שאנשים ידעו בפעם הבאה לא לקנות מאנשים שלא מאמינים במוצר שלהם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה אפשר לעשות? כי הוא ממש צוחק לי בפנים ,אני מאיים עליו שניפגש בבית מישפט והוא לא אכפת לו מכלום.

לא מאיימים בתביעה, מאיימים רק ב- Baba Yaga.

לדבריך, הבחנת בקילוף אחרי 7-8 חודשים אבל לא עשית דבר.

אם התלונה שלך היא בתקופת האחריות, אתה יכול להגיש תביעה.

אם ניקית את רכבך במקום קבוע, בדוק באיזה חומרים הם משתמשים והאם יש בסיס לטענה שהם משתמשים במסיר שומנים לניקוי הג'אנטים. אם הם שוללים את הטענה, צרף לתביעתך הצהרה של מכון הניקוי. גם ברחצה ידנית עלולים להשתמש בחומרים לא מתאימים.

פורסם

לתבוע תמיד אפשר, הבעייה היא להוכיח.

את כל האמור כאן תעלה על הכתב ותשלח הן ליבואן והן לחנות ממנה רכשת את החישוקים.

פרט את כל הפעמים בהם פנית אליהם כולל תאריכים וכיצד משכו אותך.

תלחץ עליהם לקבל תשובה בכתב.

זה כבר חומר לתביעה עתידית, כמובן בבית משפט לתביעות קטנות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא מאיימים בתביעה, מאיימים רק ב- Baba Yaga.

לדבריך, הבחנת בקילוף אחרי 7-8 חודשים אבל לא עשית דבר.

אם התלונה שלך היא בתקופת האחריות, אתה יכול להגיש תביעה.

אם ניקית את רכבך במקום קבוע, בדוק באיזה חומרים הם משתמשים והאם יש בסיס לטענה שהם משתמשים במסיר שומנים לניקוי הג'אנטים. אם הם שוללים את הטענה, צרף לתביעתך הצהרה של מכון הניקוי. גם ברחצה ידנית עלולים להשתמש בחומרים לא מתאימים.

אני מנקה בעצמי את הרכב ולא במכון ניקוי ידני או משהו דומה .

פורסם

תמונות

מה שמצחיק שבצבע האפור לא ירד כלום כי שם יש קודם שיכבה של צבע ואין איפלו קילוף קטן.

בחלק הכסוף אין שום שיכבה לפני ויש רק "לק".

אמרתי ליבואן שראה את הגאנט: "איך זה שבחלק האפור לא ירד כלום ובכסוף כן ירד אם אתה טוען שמרחתי חומר" .

הוא אומר לי" כי לא פגעת בחלק האפור מרחת רק בחלק הכסוף". לא ידעתי באותו רגע מה לעשות אם לבכות או לצחוק .

picture007es.jpg

picture010x.jpg

30517322255052753351178_th.jpg

פורסם

לפני שאתה מערב עורך דין,ומסתכן בהרבה כסף,תעשה עוד ניסיון אחד,מאוד פשוט,שבדרך כלל גם עובד..

אבל לפני כן,יש לך תמונות\מסמכים מלפני גמר האחריות? תמונות של הגנטים למשל עוד בתחילת הקילוף?

ועכשיו לניסיון.

תכתוב מכתב שמיועד ליבואן\סניף,שהמכתב יהיה מנוסח בשפה גבוהה,ובוא תשאל האם הם קיבלו את תלונתיך.

את המכתב כמובן תחתום בשמך.

במכתב אל תזכיר עורך דין\בית משפט בשום מקום. את זה הם כבר יזכירו לעצמם לבד.

המטרה כמו שהבנת היא לגרום למנוולים לחשוב שכבר פנית לעורך דין,והוא שולח בשמך את המכתב על מנת להתחיל לבנות תיק.

אני יכול להגיד לך ששמעתי על לא מעט מקרים {אומנם אחרים} שבהם זה פעל. בהצלחה :)

פורסם

בבית משפט שום דבר לא אבוד מראש, הכל יכול להיות.

תנסה תביעות קטנות אין לך מה להפסיד, שם דרך הצגת הראיות היא קלה והשופט מתחשב הרבה באמינות העדים.

אם אתה יכול להוציא פירוט שיחות ממך אליהם זה יעזור לקייס שלך.

הטענה של מסיר שומנים היא מפגרת, כי מסיר שומנים היה ממיס גם את הגומי.

פורסם

ברור ללכת לתביעה!

אל תחכה! פשוט תלך, תגיד שאתה לא מבין בג'אנטים. אתה באמת לא נשמע כזה. אתה אמור לקנות מוצר וליהנות ממנו. תכתוב שפנית במהלך תקופת האחריות. מי אמר שהוא יכחיש? הרי הטענות שלו הן שהיבואן לא מחליף לו.

חוץ מזה יש לך קבלות והכל? תתפלא כמה בבית המשפט לתביעות קטנות עוזרים לצרכנים שנפגעים.

אל תדאג מהוצאות משפט אם תפסיד כי לא מאשרים הוצאות עו"ד לצד השני בתביעות קטנות. פשוט תלך ותכתוב, לפתוח תיק זה גרושים.

בהצלחה.

פורסם
לפני שאתה מערב עורך דין,ומסתכן בהרבה כסף,תעשה עוד ניסיון אחד,מאוד פשוט,שבדרך כלל גם עובד..

אבל לפני כן,יש לך תמונות\מסמכים מלפני גמר האחריות? תמונות של הגנטים למשל עוד בתחילת הקילוף?

ועכשיו לניסיון.

תכתוב מכתב שמיועד ליבואן\סניף,שהמכתב יהיה מנוסח בשפה גבוהה,ובוא תשאל האם הם קיבלו את תלונתיך.

את המכתב כמובן תחתום בשמך.

במכתב אל תזכיר עורך דין\בית משפט בשום מקום. את זה הם כבר יזכירו לעצמם לבד.

המטרה כמו שהבנת היא לגרום למנוולים לחשוב שכבר פנית לעורך דין,והוא שולח בשמך את המכתב על מנת להתחיל לבנות תיק.

אני יכול להגיד לך ששמעתי על לא מעט מקרים {אומנם אחרים} שבהם זה פעל. בהצלחה :)

אין צורך בעורך דין, מדובר על תביעות קטנות ותשלום של אגרה מינימלית של 50 ש"ח.

http://elyon1.court.gov.il/heb/agrot/ktanot.htm

קרא באינטרנט כיצד מגישים תביעה. כתוב בכתב התביעה את השתלשלות העניינים וצרף את התמונות. מכיוון שידועה לך טענת הצד השני כי גרמת נזק לציפוי על ידי שימוש במסיר שומנים, הדגש בכתב בתביעה כי הצהרת בפני הנתבע כי לא חרגת מהוראות הניקוי וכי רק אתה ניקית את הרכב.

אתה יכול לתבוע את עלות החישוקים, אך אל תגזים בדרישה לפיצוי עבור עגמת נפש.

פורסם

אתה יכול לתבוע את עלות החישוקים, אך אל תגזים בדרישה לפיצוי עבור עגמת נפש.

זו לא הגזמה לתבוע עגמת נפש. מקסימום לא יאשרו לך.

אני עם ניסיון בדברים כאלו ואני הייתי תובע כך:

1. עלות החישוקים

2. הוצאות פתיחת תיק וטרחה (עלות הפתיחה ותוסיף סכום הוגן על טרחתך להשגת הצדק, לא חייבים לפרט אבל בסכום תכלול גם דלק, זמן כתיבת טענותיך, זמן ה"בילוי" בביהמ"ש וכו')

3. תוסיף סעיף של "טלפונים, שעות נסיעה, טרטורים, המתנה בחנות ועגמת נפש" ותכתוב סכום יפה שם. מקסימום השופט\ת מאשר חלקית מהסכום, זה קורה הרבה.

אל תשכח להוסיף שהמוכר ציין (אם כך היה, אני מאמין שכן) שהחישוקים איכותיים וטובים ודבר זה כבר גובל בהונאה לגבי איכות המוצר שהרי קנית את המוצר רק בשל כך.

יש עוד הרבה מה לכתוב אבל אני מאמין שאתה תסתדר.

אל תחסוך בתיאור עצמת הפגיעה שנפגעת וההוצאות שהוצאת! זו תביעה, אתה לא אמור לחשוב על הצד השני, תשאיר את זה להם. הם קיבלו את ההזדמנות לתקן את המעוול.

והמלצה שלי, אל תפנה בתביעה לשום אתר שכתבת בו את התלונה הזו (גם לפה לא) זה רק יכול להביא צרות. אין פה שום הוכחה שזה קרה בכך שכתבת את זה.

בהצלחה.

פורסם

זה נראה כמו קילוף של ציפוי הכרום שעבר החישוק ביצור ולי זה נראה מאוד סביר שזה נגרם בגלל תקיפה כימית כלשהי.

מציע להתיעץ עם מומחה צבע וציפויים ולאו דווקא מומחה בג'נטים.

פורסם

עם איזה חומר אתה מנקה את הג'אנטים?

גם לי הייתה את הבעיה הזו,ניקיתי עם חומר את הג'אנטים והתקלפה לי הלקה,ג'אנטים דומים לשלך.

יש חומרים מסויימים שאסור להשתמש בהם עם ג'אנטים מצופים בלכה.

תבדוק טוב טוב על הבקבוק של החומר מה כתוב מאחורה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
עם איזה חומר אתה מנקה את הג'אנטים?

גם לי הייתה את הבעיה הזו,ניקיתי עם חומר את הג'אנטים והתקלפה לי הלקה,ג'אנטים דומים לשלך.

יש חומרים מסויימים שאסור להשתמש בהם עם ג'אנטים מצופים בלכה.

תבדוק טוב טוב על הבקבוק של החומר מה כתוב מאחורה.

אני לא מנקה את הגאנטים עם שום חומר או משהו דומה ,רק מים וסבון רגיל לרכב.

לא יכול להיות שזה חומר כלשהו, כי אני בחיים שלי לא מרחתי שום חומר .

אין פה אפילו מה לחשוב יותר מידי רואים שזה קילוף של שמש .

אם הייתי מורח חומר כימי כשלהו אז בחלק האפור גם היה יורד לי הלק .

בחלק האפור יש צבע ואז לק ,בחלק הכסוף אין צבע ויש רק לק דק מאוד. איך זה יכול להיות שבחלק האפור לא ירד כלום אפילו סימן קטן אין.

* לא מדובר בסחורה של אביתר ג.מ !

מדובר ברשת גדולה שמוכרת הכל לרכב , בימים הקרובים אם אני לא מקבל פיתרון אני מפרסם את שם הרשת.

• תוכן חדש...