Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שזה נחמד - לא יותר. נהג ישראלי שלא יודע להתנהג, צריך לטפל בהתנהגות שלו וצריך להשקיע בסגנון נהיגה טוב ונכון. לא נראה לי שללמד איך לבעוט חזק בברקס או למשוך חזק את ההגה פותר לנו את כל הבעיות.

פורסם

לא רלוונטי. מדובר כאן בקורס שליטה ברכב (גם אם שטחי מאוד) ולא בקורס נהיגה מתקדמת. ותנוח דעתך, קורס נהיגה מתקדמת איכותי יכול מאוד לעזור לנהג הישראלי!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אגב עוד שאלה שאני תוהה לגביה ולגבי הקורסים האלה..

נכון שבדרך כלל הם עוברים יפה, אבל אם חלילה, שלא נדע, חלילה, יקרה משהו, מה הביטוח יגיד כשהוא ישמע שזה היה בקורס של בלימות והחלקות ? אנחנו יודעים שהביטוח תמיד מחפש מה להגיד ולא זכור לי שרשום אצלי בפוליסה שהביטוח מכסה מקרים כאלה.

האם יש ביטוח לחברה עצמה ? ואם כן, למה הם דורשים שנגיע עם ביטוח בתוקף ?

אולי אני לא מבין, אז תסבירו לי. תודה.

פורסם

עברתי את הקורס הזה בחודש נובמבר, בתור אחד שכבר עבר קורס נהיגה ספורטיבי, כל ההתחלה לא חידשה לי כלום.

בהתחלה מדובר על תנוחת הישיבה והנהיגה, אבל זה היה קצה המזלג, לא פרטני.

לאחר מכן היה את הסיבוב פרסה ב 180 מעלות, שהיה דיי משעשע, החלק השני היה הרבה יותר מעניין, הרמת בלם יד פתאומית עם/בלי ESP, אפילו הצלתי לדרפט עם הנעה ידנית :)

החיסרון - חוץ ממך יש עוד 20 איש (בערך), ככה שנטו כל התרגול היה שעה-שעה וחצי מתוך 5 שעות.

לסיכום, הקורס מתחלק לחלקים הבאים:

1. הסבר על צורת ישיבה ונהיגה, חשיבות לחץ אוויר בצמיגים וכו'.

2. סיבוב פרסה 180 מעלות עם בלם יד.

3. יציאה ממצבים של איבוד שליטה עם ובלי ESP.

4. תחרות ג'יימקנה

זהו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

במחיר ובתמורה לא משהו ויש מקום לשיפור של הקורס

אני הייתי לוקח את הכסף ומשקיע אותו בקורס פרטי

מתחרה סופרמוטו מספר 84 על אופנוע APRILIA SXV 550 :evil:

פורסם

מסלולים הוא בית הספר לנהיגה מתקדמת+קורסי אישיים+קורסי דריפטים הגדול בישראל כמו כן המדריכים עם רקע במרוצים בהרבה תחומי נהיגה ועל הכן לעשות קורס במסלולים יהיה המקצועי ביותר (וידע וזמן לא הולך ברגל !!!!).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני לא יודע עד כמה הטענה לגבי גודלו של בית הספר או איכות ההדרכה בו נכונה עובדתית.

אני עברתי הדרכות בבית הספר המתחרה ("אלטרנתיבי - יוצרים תרבות נהיגה") ואני גם מכיר את ה"שוק" מספיק טוב כדי לתהות על קנקנו של כל בית ספר. אמנם לא עברתי הדרכה במסלולים, אך אני מכיר לא מודרך אחד ולא שניים שלהם. הרושם שלי הוא שבבית הספר הזה קיימים חוסרים בהדרכה, החל בהסברים פשוטים יותר ב"גובה העיניים" (אפילו שהידע עצמו קיים!) והמשך במספר מודרכים רב יותר ובזמן הדרכה קצר יותר וכל האריזה הזאת - במחיר זהה או גבוה מזה של המתחרים.

מעבר לכך, ידוע לי שבתחום הנהיגה המתקדמת (זו העוסקת בנהיגת כביש "רגילה") גם מסלולים וגם דרייב ארט מתעסקים פחות, והמובילות בתחום הזה, שהוא החשוב ביותר לדעתי, הן טריגו ואלטרנתיבי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

1. הסבר על צורת ישיבה ונהיגה, חשיבות לחץ אוויר בצמיגים וכו'.

2. סיבוב פרסה 180 מעלות עם בלם יד.

3. יציאה ממצבים של איבוד שליטה עם ובלי ESP.

4. תחרות ג'יימקנה

אם זוהי מתכונת הקורס, אז לטעמי במחיר אחרי הנחה זה יופי של דבר. סוג של יום כיף שבמהלכו אפשר גם ללמוד משהו. השחיקה לרכב ולצמיגים מינימלית ומרבית הנהגים הלא ספורטיביים יהנו בזה מאוד. מי שיותר מנסה ירצה בוודאי משהו קצת יותר רציני. בכל מקרה, במחיר מלא זו כבר עסקה הרבה פחות משתלמת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עשיתי קורס של "מסלולים" שנקרא "קורס מרוצי מכוניות על בצרפת". סיכום שלי 3500 יורו שהלכו לפח, בכל השלושה ימים נהגנו אולי 30 דקות על הרכבים וגם בזמן הזה לא נתנו לנו לנהוג כמו שצריך אלה מה שעניין אותם זה לשמור על הצמיגים של הרכבים. בקיצור מאותו יום מחקתי את חברת "מסלולים" מהלקסיקון שלי בדברים שקשורים למכוניות. לעומת זאת מאלפא קיבלתי קורס נהיגה באיטליה וזה היו אולי היומיים הכי כיפיים בחיים שלי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ביצעתי קורס דומה למוצע במסלולים, ועוד פרטי. בזבוז של זמן נסיעה אליהם ושל הכסף. מאכזב.

קח את הכסף ותרכוש לעצמך חצי יום עם און יעקובסון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עם כל הכבוד, לא נראה לי ש-400 שקלים מספיקים בשביל חצי יום הדרכה עם און. לא שאני לא מסכים איתך שזה עדיף...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מסלולים הוא בית הספר לנהיגה מתקדמת+קורסי אישיים+קורסי דריפטים הגדול בישראל כמו כן המדריכים עם רקע במרוצים בהרבה תחומי נהיגה ועל הכן לעשות קורס במסלולים יהיה המקצועי ביותר (וידע וזמן לא הולך ברגל !!!!).

וואוו כשראיתי את זה הייתי חייב להגיב!!!

קודם כל מאיפה הבאת את זה שמסלולים הוא בית הספר לנהיגה מתקדם וכל זה הכי גדול בארץ??? זה דבר אחד...

דבר שני זה שה"מדריכים" הם עם רקע במירוצים זה אומר שהם יודעים איך להדריך נהגים אחרים?? זה אומר שהם יודעים איך להדריך נהיגת כביש?? מי אומר שהם בכלל יודעים להדריך משהו?? ואתה אומר שהבית ספר מקצועי?? פחח הצחקת אותי! אני הייתי בקורס שלהם כשעבדתי בחברת NEES וזה היה על הרכב של החברה וכמות השטויות שהם דיברו שם הייתה מטורפת +מריחת הזמן שבמסלולים יודעים את העבודה! אני יתן דוגמא, כשה"מדריך" שלהם דיבר איתנו בהתחלה הוא הסביר איך לבלום עם ABS הסבר חלקי ולא מובן(עובדה שאנשים שאלו למה הוא מתכוון) אבל עזוב את זה כששאל אותו אחד האנשים מה עושים אם אין לי ABS באוטו אז הוא אמר לו, לוחצים על הברקס הכי חזק ומיישרים את ההגה! אז אני שאלתי אותו ומה קורה אם בלימת החירום הזאת קוראת בסיבוב? אז הוא אמר לי לא להיות קטנוני! ולא נתן שום הסבר הוא פשוט סגר את הפינה!! תסלח לי אבל זאת לא מקצוענות! זה אפילו פשע שהם מדריכים ככה אנשים!! ואני יוסיף ויגיד לכם משהו על רוב!! סימו לב רוב ביתי הספר האלה רובם עובדים שלא כחוק!! ואני יסביר, לכו לתקנות התעבורה לסימן ו': הדרכה לכו לתקנה 260 (א) המדבר על תמורה בעד הדרכה, "לא ידרוש אדם ולא יקבל, לא יתן ולא יציע שכר או תמורה אחרת בעד הדרכה." עכשיו תגידו לי איך בן אדם שאין לו רשיון הוראת נהיגה יכול ללמד\להדריך נהיגה ולקבל על זה שכר? זה פשוט בניגוד לחוק! מי שרוצה להדריך חייב להדריך בחינם!! כן כן חינם! אם הוא רוצה על זה שכר שילך ויוציא רשיון הוראת נהיגה!! ובגלל שרוב בתי הספר האלה וה"מדריכים" שלהם לא מורי נהיגה ,שוב מרביתם!, אז רוב בתי הספר עושים עבירה על החוק!

Peugeot 107 2012 :-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...