Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי זכרונות מהטיסה של בגירה הרי כשאני הייתי ילד לא היו כל השמות הללו .שיא התחכום היה דוק .

בכל אופן אם אני הייתי בטיסה הייתי תולש ממנו את המכשיר , נכנס לשרותים ומוריד אותו עם המים , ואם הילד היה עדיין מחובר למכשיר היה מקבל אותו טיפול .

אני לא אוהב גיבורים, כתבת הודעה מטומטת אחת, דגנרט, דגנרט, אני יכול להתלונן על כל דבר באותה הצורה ולגרום לזה להישמע לגיטימי מאוד. ההערה השניה שלך מבהירה לי שאתה לא ילד, אמנם גם אני שיחקתי בדוקים אך אינני גיבור כמוך.

אם ילד שכזה מפריע לי בטיסה, תמיד אפשר לבקש ממנו לשים אוזניות, אין לו, מבקשים מהדיילת, אין לה, דואגים שהוא ינמיך את הווליום. דרך הטיפול שבה בחרת מראה טוב מאוד מי מחנך את הדגנרטים הקטנים הללו להיות מה שהם, אנשים כמוך, עושים ובוכים.

תפסיק לבכות על קטנועים וסלולרים, תבכה על איך אדם מבוגר מתבטא, אדם שאמור להוות דוגמא לדור צעיר, אדם שבוכה על התנהגותו של אותו הדור, צביעות.

haters will hate

פורסם
לגבי זכרונות מהטיסה של בגירה הרי כשאני הייתי ילד לא היו כל השמות הללו .שיא התחכום היה דוק .

בכל אופן אם אני הייתי בטיסה הייתי תולש ממנו את המכשיר , נכנס לשרותים ומוריד אותו עם המים , ואם הילד היה עדיין מחובר למכשיר היה מקבל אותו טיפול .

יא אללא, איזה ג-בר!

לא יודע מה איתכם, אני גמרתי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ממליץ לך על ולריאן, ואם זה לא עוזר אז תמיד אפשר לנסות גם וליום.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
שני דברים מפוצצים לי את המוח. הראשון הוא נושא הסלולריים. "מהפכת התקשורת " הביאה לזה שכל תינוק בן יומו מסתובב עם המכשיר ולא מפסיק ללעוס את האויר .כל זה עוד בסדר, מצידי שימשיכו להקרין למוחם הקטן כמות גדולה ככל האפשר. הבעיה היא שאנשים יוצאים לדרך ולא מפסיקים לדבר. לא רחוק ממקום עבודתי ישנו בית ספר יסודי. כשהתלמידים באים והולכים נוצרים פקקי תנועה במעברי החציה .הדגנרטים הקטנים, כמעט ללא יוצא מהכלל ,חוצים תוך כדי דיבור בנייד כשהם עושים זאת לאיטם, וכולם מחכים להם. לאן לכל הרוחות יש לטמבלים הקטנים לטלפן כל כך הרבה או לקבל כל כך הרבה שיחות.

אבל כשנוהגים עם הדבר הזה זה כבר עובר כל גבול. חבר, קצין משטרה לשעבר סיפר לי שבחלק גדול מהתאונות עם נפגעים מצאו שבאותה דקה של תאונה הסלולרי פעל, כמובן עם דיבורית, אבל לך תאשים מישהו שפעל בצורה חוקית לכאורה .

כמובן ישנם אלה שאפילו לא טורחים להרכיב דיבורית ואתה רואה אותם רצים עם האוטו כשיד אחת צמודה לראש המטומטם שלהם. ומדובר בכמויות עצומות. כל הזמן מורידים את גיל קבלת הרשיון, הרי ברור שאותם ילדים דגנרטים בנים להורים דגנרטים מיד יתחמשו במכשיר ויצאו לדרך ויברברו את עצמם לדעת .

נושא שני הוא הקטנועים. לכאורה כלי יעיל למלחמה בפקקים אבל כשהוא נמצא בן רגליו של דגנרט ישראלי מצוי זה כבר בעיה. קודם כל עקיפות פראיות במגמה להיות ראשון ברמזור ,. דבר שני עקיפות מימין על השוליים. לפני מספר חודשים מולי סמיטריילר פנה ימינה כשבדיוק אז דגנרט על קטנוע נדחק בינו לבין המדרכה. לנהג הסמי לא היה שום סיכוי להבחין בו. שניה לפני שהוא מרח את הקטנוע הדגנרט קפץ ממנו. מהכלי נשארה ערמת ברזלים ופלסטיק .

ישנם קטנועיסטים שלא החליטו עדיין אם הם נהגים או הולכי רגל. הם מגיעים לרמזור אדום, עולים על המדרכה ובנסיעה חוצים בירוק של הולכי הרגל. שליח הפיצות בכלל הפכו את המדרכות לכבישים מהירים.

אני חושבת שזה לא עיניינו של אף אדם כמה מכשירים סלולריים יש לאדם וכמה זמן הוא מדבר עימם.

נכון, הם מסכנים את עצמם תוך כדי חציית הכביש כאשר משוחחים בו או משחקים, אבל אל נשכח כי מדובר בילדים,

והראיה המרחבית שלהם והמודעות לסכנות מאוד מצומצמת ואינה רחבה כמו של אדם בוגר.

לכן אנו בתור אנשים/נהגים בוגרים ואחראיים נוהגים במשנה זהירות בקרבת בתי ספר ובדרך עירונית,

ומוכנים עם יד על הבלם לכל מקרה ותרחיש אפשרי שאחד מהם יזנק לכביש.

אל נשכח את העובדה שגם אנחנו היינו ילדים, ובמקום אייפונים ומכשירי סלולר היינו משחקים עם כדור,

כדור שלא פעם אחת היה נבעט לכיוון הכביש ואחריו ילד שמוכן לחרף את נפשו כדי שהכדור שלו לא ידרס.

ועוד דבר, תנסה להנות מהנהיגה ומהחיים ולא לקחת הכל קשה ובפרופורציות. (ראה לדוגמא מקרה תחנות הדלק).

בברכת יום טוב ושבת שלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סבא'לה, אני בטוח שאלו מהדור של סביך, ראו בך גם דגנרט שכל היום יושב ומאזין לתקליטים של 'החיפושיות'.

מילא להתעצבן על אלו ששמים מוזיקה בפול ווליות באוטובוס, אבל מה אכפת לך אם ילדים משחקים בסלולרי?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זו בדיוק הנקודה . החינוך . סלולרים יש בכל העולם , רק פה זה הפך לנגע לאומי . מערכת החינוך הכושלת שלנו מייצרת דורות של דגנרטים .ונמשכת שיירה מתחילת שנות התשעים וזה עובר מאב לבן ומשם לנכד .

דיי כבר להגיד את זה , היית בכל העולם? בדקת מדינה ומדינה שאתה קובע שרק פה זה ככה?

לידיעתך , במדינה כמו תאילנד , וגם הודו , שורר בלאגן גדול יותר בכבישים , אבל בתאילנד אף אחד לא מתעצבן ופה על כל עקיפה שעושים לך אתה דופק פרצוף ולך דופקים פרצוף. יש לי תאוריות בראש למה כולם פה חמומי מח , אבל זה לא לפורום.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...