Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי השבוע באחת מחברות הטרייד אין של יבואני המכוניות מאזדה 3 יפהפיה (ראיתי רק מבחוץ מבפנים לא ראיתי כי כבר הם באו לסגור) בכל מקרה הרכב זה מאזדה 3 2008 עם 72 אלף ק"מ היד הראשונה היתה פרטית והשניה חברה... חח בדכ זה לא ההפך?

ח לא חשוב הם עשו את בדיקת הרכב במקום שנקרא "המעבדה" מוכר?? אני לא שמעתי

בכל מקרה אלו הממצאים:

לבדוק זמני טיפול והצתה,לתקן ולכוון ציר אחורי,חופש במערכת חיגוי,תיקון תאונה צד ימין,תיקוני פח וצבע סביב,

לחיצות פח פגיעעות ושריטות, הוחלפי חלקי מרכב מחוברים בברגים,פגיעות בפגושים,ריפוד שטיח פנימ קרוע

צמיגים פגומים קדמיים+אחוריים יבשים,לבדוק מצב שמן וגיר במוסך שמן כהה חופש ורעש בדיפרנציאל

על הלקוח לאמת מונה ק"מ לפי ספר רכב+אחריות יצרן.

אשמח לשמוע את דעתכם אם הדברים משמעותיים? לקחת את הרכב לבדיקה שוב לפני קניה+מוסך? האם בכלל הייתם מתקרבים? או שבכלל לרדת מה"מציאה" ?

תודה אשמח לדעתכם המהירה והמקצועית

תודה רבההה וסליחה על המגילה

פורסם

מה שאני יודע - שמן גיר ככה מעיד על נהיגה מאומצת ובלאי.

וכל החופשים למינייהם (לתקן ולכוון ציר אחורי,חופש במערכת חיגוי) מעידים שרכב נקרע ושימושו היה דומה לרכב שטח

יש כנראה כמה אלפי השקעה (צמיגים , כיוון ציר ,חופש בהיגוי ,טיפול 75K - אם לא עשו)

כמובן הייתי לוקח רכב לבדיקה במקום שאני סומך אליו , נראה שזה לא הכל מה שהם מצאו - הייתי חושד.

הכל תלוי במחיר ותקציב ...והאם אתה נהנה מביקור במוסכים.

אם הרכב שווה 30K :-) אולי הייתי קורא לזה מציאה - גם לא בטוח (אולי אז זה מציאה מעבר לזה טריד אין "מוצא" את הקונה)

אישית הייתי מתרחק

פורסם

הם רוצים עליו 54 שהמחירון (אחרי שקלול נתונים של יד שניה+חברה) הוא 64 והם רוצים 54 אוף אני כבר רוצה למצוא רכב ואני ממש מיואש .

אני חוןשב כבר ללכת לכוון של רכב כמו שהיה לי (היה לי אודי A3 2001) ראיתי ב 56 אלף אודי שנת 2004 עם כל התוספות הקיימות... עם 80 אלף קמ מנוע 2000 אבל נראה לי קצת ישן למחיר 2004 לא?

פורסם

מספר דברים:

1. אל תקנה רכב לפני שאתה לוקח אתו לבדיקה במקום שאתה בוחר ורצוי כמה שיותר רחוק מהמקום שבו ממוקם המגרש/הבן אדם.

2. כתוב שם שהוחלפו חלקי מרכב, אך לא ראיתי שציינתי מהם החלקים, וגם תחת איזו קטגוריה של "חומרה" צויין עניין הליקויים של התאונה(שולית,נמוכה,גבוהה).

3. עושה רושם שבשביל רכב שנמצא 3-4 שנים על הכביש יש כאן יותר מידי בעיות ונראה שהרכב עבר התעללות.

אם את שואל אותי-לא לקנות, ובטח לא לפני שלקחת את הרכב לבדיקה במקום שאתה בחרת.

פורסם

54 זה ממש לא שווה - הם גם כנראה לא יתקנו ליקויים שנמצאו גם מה שראתי השוק במזדה הוא לפי מחירון yad2 ולא לוי יצחק.

כשחיפשתי רכב ,הלכתי ל AVIS , הם לפחות (אולי אחרים גם) מתקנים ליקויים שנמצאו בבדיקה.

בסוף לא קניתי אצלם גם - לא אהבתי את מה שהם מנסים לדחוף....

תנסה לחפש אצל אנשים פרטיים ב yad2 .

עיקר זה לא למהר ולא להתיאש :-) !!!

פורסם

זה לא חברת ליסינג אבל אני מניח שזה אותו עיקרון, הרכבים שלהם מאנשים שעושים טרייד אין על הרכבים שלהם.

כל מה שרשום מבחינת הבדיקה רשמתי כאן יותר מזה אין לי שמץ.חח אני כבר מחפש כמעט חודש ואני כבר נהייתי מבולבל ולא יודע מה אני רוצה ועד שאני מוצא משהו יפה אז פתאום אני מגלה כל מני התעללויות שהרכב כבר מזיע מרוב ההתעללויות.

פורסם
זה לא חברת ליסינג אבל אני מניח שזה אותו עיקרון, הרכבים שלהם מאנשים שעושים טרייד אין על הרכבים שלהם.

כל מה שרשום מבחינת הבדיקה רשמתי כאן יותר מזה אין לי שמץ.חח אני כבר מחפש כמעט חודש ואני כבר נהייתי מבולבל ולא יודע מה אני רוצה ועד שאני מוצא משהו יפה אז פתאום אני מגלה כל מני התעללויות שהרכב כבר מזיע מרוב ההתעללויות.

אחי,

חודש זה כלום.

אני חיפשתי רכב במשך 4 חודשים!

בחיפוש רכב צריך סבלנות כדי למצוא משהו טוב.

קח את הזמן ואני בטוח שתמצא רכב במצב הרבה יותר טוב, מה שגם שלא חסר מאזדה 3.

הכי חשוב, לא משנה איזה רכב זה, קח אותו לבדיקה במקום שאתה בוחר ואל תסמוך על בדיקות "מוכנות".

פורסם

Orel,

מה תקרת התקציב שלך, אני אשמח למצוא לך מאזדה 3 שתהיה לשביעות רצונך.

ויש גם יונדאי i30 וקיה פורטה.. שישרתו אותך נאמנה.

ממליצה בכלל לפתוח את הראש לעוד מתחרות בקטגוריה, מלבד המאזדה.

[email protected]

ענת מאוויס

פורסם

ב1995 אולי המשפט שלך היה הגיוני.

היום יונדאי וקאיה מציגים רכבים שלא נופלים מהמזדה וחלקם אף עדיפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ב1995 אולי המשפט שלך היה הגיוני.

היום יונדאי וקאיה מציגים רכבים שלא נופלים מהמזדה וחלקם אף עדיפים.

צודק! אני לא מבין את הסטיגמה על קיה ויונדאי, הם עלו ברמת הרכבים בהרבה מאז שנות ה-90.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...