Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

200 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• שברולט ספארק
      7
    • סיטרואן C1
      13
    • פיאט פנדה
      25
    • יונדאי i10
      11
    • קיה פיקנטו
      34
    • פיג'ו 107
      12
    • רנו טווינגו
      38
    • סיאט Mii
      6
    • סקודה סיטיגו
      13
    • סוזוקי אלטו
      7
    • טויוטה אייגו
      11
    • פולקסווגן אפ!
      23

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא לדעתי העיצוב החיצוני של המירא'ז נראה סולידי סביר ,מה שלא אהבתי זה הגימור המבריק של הקונסולה במרכזית פשוט נותן תחושה של- "זול" , חוץ מזה היא מגיעה מאובזרת ברמה טובה ויש לה גם שם(הכוונתי למיצובישי ולא למירא'ז) שאני מסמפט(מה לעשות שאני עדיין חושב שיפניות יותר אמינות)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בחרתי ב 107 אבל אני משוחד.

קשה לי להצביע לרכב שעוד לא יצא לי לפחות לראות על הכביש (כמובן שעדיף רכב שנהגתי עליו במציאות).

יש לי קטע עם מכוניות של פיאט. הרכב הראשון שלי היה אונו, היה לי גם פונטו ספייס, לאחי יש גרנדה פונטו אחרי המלצה שלי.

כשקניתי את ה 107 לפני חודשיים - שלוש אז הפנדה הנוכחית (שמוחלפת) לא היתה ברשימת מועמדות. יכול להיות שבמחליפה כן הייתי בוחר אבל לא על סמך תמונה ממגזין רכב. כנראה שגם הטווינגו היתה מתווספת לרשימת מועמדות.

בכל מקרה אני שלם עם הבחירה שלי גם אחרי קצת יותר מחודשיים ו 2200 ק"מ.

אסף

פורסם

אני חושב שאם לקרסו הייתה איזושהיא התלבטות אם להביא את הטווינגו החדשה, אז צריך להראות להם את השרשור הזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אפילו יותר מזה. אם נגיד ה 3 דלתות תעלה 60-65 וה 5 דלתות (יש?) תעלה באיזור ה 70 מינוס, למה שלא יביאו גם את הטווינגו RS באיזור ה 100 ואפילו פחות? התמורה שרכב כזה יספק ביחס למחיר היא פשוט עצומה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רוני,ההשתתפות מותרת לעובדי ענף הרכב ?...:wink:

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
אני חושב שאם לקרסו הייתה איזושהיא התלבטות אם להביא את הטווינגו החדשה, אז צריך להראות להם את השרשור הזה.

ככה (במבטא כבד) :lol:

ממש לפני שראיתי את התגובה שלך, אני שם לב שלע"ע רנו מובילה, ואני חושב לעצמי: "אם היו נותנים למצביעים כאן אפשרות לקחת רכב אחד מהרשימה, במתנה לצורך הענין, לפי נתוני הרכב שכתבת כאן (ללא נהיגת מבחן וכד'), כמה היו לוקחים את הטווינגו?

אני חושב שרנו (קרסו) היו סוגרים את הסוכנות שלהם. :oops:

האמת היא שאני משוחד, לטויוטה כמובן, יש להם משהו באמינות שעושה לי את זה, (מישהו אמר ההיפך בדיוק מרנו)?

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

רגע רגע 107 C1 ואייגו הן לא אותה מכונית בשינויים קוסמטיים קלים?

למה לפצל את הקולות על אותה מכונית ל3?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
רוני,ההשתתפות מותרת לעובדי ענף הרכב ?...:wink:

אההה, אז מכאן כל הקולות לטווינגו? הזמנת את כל חבריך לעבודה :wink:

האמת היא שאני משוחד, לטויוטה כמובן, יש להם משהו באמינות שעושה לי את זה, (מישהו אמר ההיפך בדיוק מרנו)?

כמובן. לטויוטה כמובן. אלא מה. ואגב, אני מבין אותך לגמרי. יש משהו בסחירות של מאזדה שעושה לי את זה בטירוף. זה למה קניתי אחת. בכלל, אני בטוח שכמוני אתה יושב בלילות וחושב לעצמך יא-אללה, איזו מכונית אמינה קניתי. ואז אתה נוגע ב... לא משנה.

ברצינות לרגע - מעציב אותי שמה שעושה לך את זה זו האמינות. וגם שאתה משוכנע כל כך שרנו היא האנטיתזה לטויוטה במובן הזה. זה כמו שמה שיעשה לי את זה בעוגת שוקולד זה העיצוב שלה. או שמה שיעשה לי את זה במקרר בן ה-20 שנה שהיה לי זו העובדה שהוא לא התקלקל מעולם. ואם כבר מקררים. את סקר המקררים הגדול כבר ראית?

רגע רגע 107 C1 ואייגו הן לא אותה מכונית בשינויים קוסמטיים קלים?

למה לפצל את הקולות על אותה מכונית ל3?

כדי לראות למה אנשים נמשכים יותר. אולי בגלל המותג, אולי בגלל העיצוב. אם תרצה לעשות השוואות סטטיסטיות, תמיד תוכל לחבר את הקולות שלהן יחד. למשל כרגע אם מחברים את הקולות שלהן מקבלים 21%, שזה יותר מכל מכונית אחרת. מעניין...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הצבעתי רנו טווינגו, ולו רק בכדי להעביר ליבואן מסר..

מעבר לזה, יש לה גם גרסה חמה שנראת מעולה ועושה רושם שהיא כיף גדול.

פורסם

אכן, הטויוטה אייגו הרבה יותר אמינה מה-C1 ו- 107, הרי היא יפנית.. :roll:

בכל מקרה, בקטגוריה הזו אני מניח שהאמינות זהה +/- לכל המתחרות, פשוט הרכבים האלו כל כך פשוטים שאין כמעט מה שיתקלקל.

פורסם

הטווינגו חמודה מאוד במציאות, כך גם הסיטיגו / אפ - הייתי בוחר באחת מהן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בשתי מילים,

נאמנות למותג. אחת מהוואגיות - זאת הבחירה שלי.

מבחינה בטיחותית בסיאט, כך הראו בפרק של פיפת' גיר - יש מנגנון שבולם את האוטו עצמאית במידה והוא עומד להתנגש במשהו. לדעתי זה אולי גימיק, אבל בטיחותי, ומוסיף נקודות לשלישיית הוואגיות (בהנחה ששלושתן מצויידות בזה).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אקדים ואומר שיש רכב שלא הזכרתם, אני חושב מיצובישי מירא'ז -כנראה שהכי טובה בקטגוריה, חוץ ממנה (אני חושב שהיא הכי טובה) , אני הצבעתי דווקא לקיה פיקנטו, כי הוא רכב שיש בו סביבת נהג מלאה כלומר אפילו בדגם הבסיסי יש 4 חלונות חשמל , משענות ראש מתכווננות לגובה ואקטיביות, לוח שעונים יפה (תאורת לד לבנה) לא מצועצע ולא חייזרי עם בליטות של שעון סל"ד שמוסתר מגלגל ההגה (אמנם חבל שאין שעון חום) , יש מראות חשמל , שקע חשמל 12V ו AUX ו USB למערכת , כיסא מתכוונן גם לגובה , רכב עם הרבה אמצעי בטיחות, צמיגים עם בסיס קצת יותר רחב וחתך קצת יותר נמוך 165.60.14 (אלטו לדוגמא-155.65.14) הבלמים אחוריים הינם בלמי "דיסק" , 5 חגורות בטיחות (לא בכול המיני יש 5) והן גם מתכווננות ,תא מטען גדול יחסית 200 ליטר-באלטו לשם השוואה 129 ליטר) , בנייה איכותית וחכמה- הרכב קטן במידותיו אך מרווח ונוח לישיבה (המושבים מאחורה לא נוחים!), יש תאי אחסון(נדיר במכוניות האלה) דהיינו -תא כפפות עם דלת , תא מתחת למושב שליד הנהג, 2 מגבים(תתפלאו אבל יש מכוניות שיש להם רק מגב אחד-לדוגמא: יאריס החדשה) , 3 שנות אחריות מלאות+ 4 שנים על מנוע גיר וציריות או 150,000 ק"מ ,עיצוב מדליק חיצוני וגם פנימי-פס כסף יפה לאורך הדש-בורד וכן כפתורים ותאורה ומושבים וכו' מושקעים(אני חושב שרוב שאר החברות ממש הזניחו את פנים הרכב)

שלא יהיו אי הבנות- הרכב לא נוח בתנאי דרך שאינם סלולים במיטבם , וכל פס האטה\בור מורגש היטב .

אמרת כמעט הכל, ולכן +1 לפיקנטו.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

בחרתי סיאט MII. למרות שכולן נראות דומות ורובן יהיו פחיות עם מנוע של מכונת תפירה, אני סומך על סיאט שיחביאו איפשהוא קצת פלפל בדגם שלהם.

• תוכן חדש...