Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

לפני כשנה רכשתי במחיר מופקע קרש גיהוץ מתוצרת עלומה תחת המותג "פלנרו" באיכות ירודה מאד. נפילה רצינית.

כעת, אני מחפש קרש גיהוץ איכותי ונוח לשימוש יומיומי. הקרש צריך להיות גדול ורחב.

מישהו מכיר ויודע?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לדעתי המוצר הזה נמצא בקטגוריית "זבל סיני עם מזל" -

אין שום דבר שאפשר לקרוא לו מותג, רק סחורה רנדומלית

שנמכרת תחת אלף שמות שונים. אולי יהיה לך יותר מזל בקרש הבא.

המחיר לא צריך להוות שיקול, הכול אותו זבל ואין טעם לשלם יותר

על זבל באותה רמה פחות או יותר.

(כנ"ל לגבי קומקומים וכיו"ב)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מדובר במוצר פשוט מאוד שאתה רואה בדיוק איך הוא בנוי.

אם הוא בנוי בצורה יציבה ולא מפח 0.001 מילימטר אז הוא בסדר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עוד המלצה שים לב שיש "בטנה" עבה על הקרש, כי לי יש קרש עם בידוד דק ומתחת הוא בכלל מעיין רשת כזאת ואז בגיהוץ הפסים יורדים לחולצה.

מורגש במיוחד עם חולצות כהות שפתאום מופיעה עליהן רשת מבריקה:lol:

(עכשיו אני צוחק על זה, אחרי שהסתובבתי דיי הרבה זמן עם לוק של כוורת וקניתי בטנה חדשה עבה יותר שפתרה הכל...)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מאור, זה בדיוק מה שהתחיל להיות לי עם הקרש הנוכחי.

אין איזה מותג ידוע בתחום, כמו שיש במגהצים למשל?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם זאת הבעיה אז אין באמת צורך בקרש חדש, קניתי בטנה עבה ואיכותית במחיר זניח שפתרה את הכל.

אפשר להשיג בכל חנות כלי בית וכו', רק תשים לב שבאמת הבטנה בעלת שכבה ספוגית עבה יחסית.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אוקיי, אני אבדוק את עניין הביטנה.

אגב, אני מבין שאתה פתוח גם על פורום IAROC... :)

Winston S. Churchill -

פורסם

היי.

לפני 4 שנים קניתי אחד במחיר די יקר (300 שקל) בהום סנטר - ללא פירמה לדעתי.

אבל: ריתוכים כמו של קשת התהפכות של טרקטורון, מאסיבי מאוד, גדול מידות - כמו שאני אוהב.

עד היום משמש את אשתי שתחיה במלאכת הגיהוצים.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אם תראה את הדפדפן שלי אתה תקבל חום, יש לי אולי 60 טאבים ב3 דפדפנים שונים.

אתה גם רשום? (אולי עדיף שנמשיך את זה בפרטי:wink: )

אגב, קבל לינק עם כיסויים (חיפוש זריז בגוגל) בכמה עשרות שקלים שיחסכו לך קניה של קרש בכמה מאות:

http://www.celim.co.il/categories/27531

פורסם

תודה אריאל, נראה לי שאני אמשיך עם כיסוי לפני שאוציא כ"כ הרבה...

מאור, כן, באותו ניק וגם מגיע למפגשים לאחרונה. כמו שאתה רואה אני מחפש לקניה...

Winston S. Churchill -

פורסם

חד משמעית - קרש גיהוץ של כתר.

עשוי פלסטיק. מאסיבי אבל קל.

במקרה שלי אחרי כחודש מהרכישה גיליתי פגם בייצור, התקשרתי למרכז שרות שלהם אמרו לגשת לכל חנות שלהם ויחליפו לחדש למרות שאיבדתי את הקבלה ולמרות שהקרש נקנה ברשל"צ והוחלף באשדוד. שרות ממש טוב.

הקרש לא זול עלה כ250 ש"ח, כמעט כפול מזבל סיני אבל לדעתי, שווה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

קרש מפלסטיק בעלות של 200+ שקלים וביטנה מיוחדת מספוג שמאפשרת לגהץ על הכפתורים.

כל הסט-אפ יעלה אולי 350 שקל. תוסיף לזה 600 + עלות של מגהץ נורמלי ואתה מגיע להוצאה לא מבוטלת אל מול עלות של 3 שקלים לגיהוץ פריט במכבסה.

פורסם

עכברוני, לעלויות המכבסה עליך להוסיף גם את עלויות הנסיעות למכבסה ואת הזמן המבוזבז בנסיעות אלה. וכמובן את עניין הזמינות - כראוי לפורום רכב צריך להשוות זאת לרכב פרטי מול מוניות - בבהרבה מקרים שימוש במוניות יעלה פחות מאחזקת רכב, אבל האפשרות לצאת מהבית בלי להמתין למונית מכריעה את הכף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עכברוני, לעלויות המכבסה עליך להוסיף גם את עלויות הנסיעות למכבסה ואת הזמן המבוזבז בנסיעות אלה. וכמובן את עניין הזמינות - כראוי לפורום רכב צריך להשוות זאת לרכב פרטי מול מוניות - בבהרבה מקרים שימוש במוניות יעלה פחות מאחזקת רכב, אבל האפשרות לצאת מהבית בלי להמתין למונית מכריעה את הכף.

אותי לא צריך לשכנע. אבל אצלי זה בגלל שאישתי הולכת עם בגדים מחוייטים בעבודה. כך שלי במונחים של פורום רכב יש צורך באוטובוס.:lol:

הכיסוי שהוצג כאן מומלץ בחום. בדיוק אליו התכוונתי.

• תוכן חדש...