Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה לגלאי רדאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפי מה ששמעתי עד היום רוב ההמלצות היו על ה ולנטיין 1

הבנתי שיש בשוק גם מכשיר שאפשר לעדכן מידי פעם קובץ עם המצלמות החדשות

אני היום חי ונוסע עם ה waze דולק כל היום אבל יש שעות וכבישים שאני יודע שאני ראשון

כך שאין לי על מי לסמוך.

אודה להמלצה על מכשיר שלמישהו יש בארץ והוא גם יודע לקבל נתנונים של המצלמות החדשות.

משה

אכן החיים בזבל !

פורסם
שלום

לפי מה ששמעתי עד היום רוב ההמלצות היו על ה ולנטיין 1

הבנתי שיש בשוק גם מכשיר שאפשר לעדכן מידי פעם קובץ עם המצלמות החדשות

אני היום חי ונוסע עם ה waze דולק כל היום אבל יש שעות וכבישים שאני יודע שאני ראשון

כך שאין לי על מי לסמוך.

אודה להמלצה על מכשיר שלמישהו יש בארץ והוא גם יודע לקבל נתנונים של המצלמות החדשות.

משה

לא השתנה כלום לגבי ההמלצות ........

שילוב של ולנטיין 1 . צ'ייטה .ו waze ועיניים חדות !!!!!!!! נותן פתרון הכי טוב שקיים היום

פורסם

מיצו

קודם כל כתבה יפה

השאלה היחידה שנשארה לי עכשיו היא

למה אני צריך את הציטה ?

אני יכול לקנות ולנטיין וגם ככה ה waze דולק לידו בכל נסיעה

ושם יש בסיס נתונים שמתעדכן און ליין

האם אני טועה בגישה ?

אני יודע שהציטה לא יקר אבל אם אני ימשיך ככה לא ישאר לי שדה ראיה

ומי כמוך יודע שמבט זה .......

שוב תודה

משה

אכן החיים בזבל !

פורסם

תודה משה. רצ"ב תמונה של אחד הרכבים בשימושי. כפי שאתה רואה, הצ'יטה לא גוזל בכלום משדה הראיה.

לעניין השימושיות שלו, כתבתי כבר במאמר אז תסלח לי שאני לא כותב שוב. בגדול, היתרון שלו הוא בחיסרון של ווייז, וזה העובדה שמי שמעדכן את ווייז הם חברי קהילה שאין לך שליטה על הידע והיכולת שלהם, ואילו העידכונים של הצ'יטה מתבצעים ע"י צוות ספציפי רק לעניין הזה. החיסרון שלו הוא היתרון של ווייז, וזה בעובדה שאין לו התראות "דינאמיות", רק מה שבבסיס הנתונים.

שלושת האמצעים יחד הם חבילה מושלמת.

מיותר לומר אבל אכתוב זאת בכל מקרה - לי אין שום אינטרס, אני לא מייבא ולא מוכר, אני רק עושה שירות לקהילה. אם החכמת/ם ולמדת/ם משהו חדש, אנא הפיצו הלאה.

measures-in-car.jpg

אמצעי אכיפת מהירות בישראל

http://www.mitsu.co.il/?p=1451

רשימת מיקומי מצלמות גאטסו

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

פורסם

למה באתר שלהם בח'ול אני לא מצליח לשנות משלוח לישראל?

הבנתי שאנשים פה הזמינו את המכשיר מארצות הברית

Mitsubishi Pajero

פורסם

ממליץ בחום על השילוב של צ'יטה ו-ולנטיין.

לבחור שמעלי,

מהאתר הרשמי בארה"ב לא ניתן להזמין לארץ אלא רק לכתובת בתוך ארה"ב.

לא מעט אנשים הזמינו אותו דרך חברת שליחויות חיצונית (אך קח בחשבון שיתכן ותאלץ לשלם גם מכס...) אני פשוט הזמנתי לכתובת של דוד שלי באמריקה וזה הוכנס לארץ במזוודה בלי שום בעיה כלל:)

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...