Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אני הקדים ואפתח אני יודע שהם בקטגוריות שונות .

משפחתי \מיני משפחתי

הנסיעות שלי בדרך כלל לבד

נסועה של 1200ק"מ בחודש.

רוב הנסיעות הם בעיר.

דרישות:

נוחות

מרחב פנים

חסכוני בצריכת הדלק.

אני נהג צעיר (6 שנים רשיון מתחת לגיל 24): ביטוח מקיף להונדה עולה לי אותו הדבר כמו מזדה 3

אשמח להמלצות.

כמובן שאפשר להציע כל רכב אחר שאקח אותו בחשבון.

בברכה

פורסם

אתה מדבר על רכישת רכב חדש או משומש?

במידה וחדש, קח בחשבון שהג'אז היא מאוד חסכונית בייחוד ביחס למאזדה 3 - 1600, בה המנוע יחסית מיושן

לגבי מרווח פנים הג'אז תהיה טיפה פחות מהמאזדה, נפח הטענה פחות מהמאזדה אך תיהיה יותר זריזה 12.6 ל-100 מול 13.1 במאזדה, יותר נעימה ונוחה לנסיעה בגלל מתלים רכים יותר

השאלה מהם הצרכים שלך לגבי הרכב מעבר למה שרשמת, פרמטר חשוב נוסף שתצטרך לקחת בחשבון הוא זמינות הרכב בשוק המשומשות, ואז לג'אז יתרון ברור - רכב מאוד נחשק ונדרש

במידה ומדובר ביד 2 חשוב לדעת היסטוריה של הרכבים הנ"ל ופה כאשר תגיע לנקודות הללו תעלה אותן מולנו ונדע לתת ייעוץ נכון יותר באותו רגע נתון

Confidence In Motion

פורסם

תודה על התגובות ,

אני נוסע לבד רוב הזמן .

מדובר על משומשת מאזור השנים 2003-2005

ידני או אוטומט לא כל כך חשוב לי כמובן עדיפות לאוטומט (פקקים )

פורסם

היתרון הגדול של הג'אז הוא במרוח הפנים הנדיב שלה למרות מימדים צנועים, היא גם ידועה לטובה בצריכת הדלק. לרעתה עומד בעיקר מחיר קניה גבוה מאוד.

אם אתה חייב אוטומטי אז דיההטסו סיריון 2007-8 תתן לך פתרון תחבורתי יעיל עם ה"ערך המוסף" של סמל יפני ומידות חיצוניות קטנות במיוחד.

אם אתה מוכן ידני אני הייתי מחפש לכיוון פיז'ו 206/פיאט גרנדה פונטו 1.4 מודל 08, אולי גם פאביה אם הצורה החדשה נכנסת בתקציב.

פורסם

אתה מדבר על חסכנות ועל מאזדה 3 באותו המשפט חח?

קח ג'אז היא תשמור על ערכה לאורך השנים פי כמה וכמה מהמאזדה.

פורסם

כשאתה אומר הבדלים בין ES לLS אני מבין שאתה כבר בודק רכבים מ2004 ומעלה

ההבדלים הם שהES היא יותר מפוארת

זה כולל:

4 כריות אוויר לעומת 2

חלון בגג מקורי

גלגלי מגנזיום מקורי

שליטה על הרדיו מההגה כתוספת למערכת השמע

וכמובן שטסט טיפה יקר יותר :-D

Confidence In Motion

• תוכן חדש...