Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מציאות באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הזמנת כבר?

יש לי כזה, ולאחר כמה טעינות לדעתי אולי שווה לימצוא משהו אחר, לא יודע למה אבל לקח והמון זמן להטעין סוללת 1500-לפחות עם שופטים לפי אנימציית הטעינה במסך, ניראה לי אולי כי המגעים לא נגעו טוב(אין קפיץ למגעים שישמור על לחיצה) או ששלי לא היה תקין.

לדעתי אם לא הזמנת תנסה לימצוא משהו טוב יותר או לנסות אולי שלך כן יהיה טוב יותר.

ואכן המחירים בתקופה האחרונה ממש צונחים בדברים הקטנים האלה- מה שאותי מדהים זה שיש מישלוח חינמי למוצר של פחות מ1$ ועוד נישאר רווח לחנות-איך? LOL.

עריכה: אני רואה עכשיו שבאמת אולי לסוללות עם חריצים כמו לSJ אולי זה יהיה טוב יותר- אצלי הסוללות של הפלא עם המגע השטוח וזה לא היה נוח לקבע אותו.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 689
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן הזמנתי, ראיתי את כל הסוגים של ה UNIVERSAL CHARGER, זה הסוג הכי טוב כי הוא תופס את הסוללה וככה אתה יכול לחבר אותו לשקע בלי החשש שהיא תיפול (בניגוד לכל שאר המטענים שיש להם כביכול פלסטיק זז לפי גודל הסוללה, שגם זה לא תמיד מספיק לסוללות מסוימות.

כל המטענים האלה עובדים על אותו עקרון, מוציאים פחות או יותר את אותו מתח (4.2V), נכון שלסוללות של 1500 ייקח לך המון זמן להטעין (וגם בכלל) אבל אין לי בעיה, השימוש העיקרי ואולי היחיד של זה יהיה לסוללות לSJ שהקיבולת שלהם גם ככה יחסית נמוכה (900mAh).

יש מקצועיים יותר (לא הצלחתי למצוא באיביי) אבל הם גם עולים בהתאם...

בקשר לרווח - הם לא מפסידים זה בטוח, יש לחנויות כאלה את ה'קומבינות' שלהם עם הדואר כנראה סגרו על כמות מסויימת או משהו כזה.. גם באיביי תראה שרוב המוצרים משנג'ן \ הונג קונג אין עלויות משלוח בכלל, בניגוד גמור למוצרים מארה"ב ואנגליה

פורסם

תיתחדש.

בנוגע לתופסן- זה אני יכול לאשר- יש לו חתיכת תופסן חזק והוא מזהה לבד את הפלוס ומינוס.

עכשיו בנוגע לטאבלט- למישהו יש ניסיון עם תופסן/תושבת בשביל להחזיק את הטאבלט ברכב? הרוחב הדרוש הוא עד 109 מ"מ, ראיתי שבעקרון מומלץ מה שמיתלבש על פתחי המזגן(עדיף מאשר השמשה כי לא רוצה שהטאבלט יסתיר).

אני אתחיל חפש פה את הדיון עעם הפרוייקט בוספת נקסוס לרכב, אולי נקבל כמה רעיונות :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כן, בינתיים הטאבלט 7" כבר נישלח וקניתי לו את התופסן הזה ב11$-רשום שמתאים עד רוחב 115 מ"מ:

SKU131204-1.jpg

פורסם

גיק, אתה באמת מתכנן לשים את התופסן הזה עם טאבלט 7" מול פתחי המזגן?? עוד מעט קיץ, והמזגן יהיה הדבר הראשון בחשיבות באוטו

פורסם
גיק, אתה באמת מתכנן לשים את התופסן הזה עם טאבלט 7" מול פתחי המזגן?? עוד מעט קיץ, והמזגן יהיה הדבר הראשון בחשיבות באוטו

כמו שציינתי אין לי ניסיון בזה אבל הזמנתי לבדיקה- ניראה אולי בסוף נקמבן התקנה נקייה יותר :-).

פורסם

למי שיש אקווריום בבית אולי זה יעניין אותו- יש קופון של 22% הנחה לשבוע הקרוב לכל מה שקשור לתחום כולל פילטרים/תאורה/אביזרים וכו'- אולי תימצאו שם דברים מעניינים :-).

http://bit.ly/Fish_Aquarium

20140519045457_129.jpg

פורסם

היה פה פעם קישור לתיק שמיעד לבגאז של הרכב שכול הדברים מאחורה לא יעופו מצד לצד

מישהו זוכר/מכיר את המוצר?

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

אפרופו אקווריום, למישהו יש אתר עם איזה אקווריום קטן (10-15 ליטר) שמגיע עם תאורה, אוויר ופילטר במחיר טוב?

כל מה שאני מוצא בסינים זה את הקטנים האלה, נחמד אבל לא מה שאני רוצה.

נ.ב

בארץ יש באזור ה200-300 שקל, מן הסתם צריך שיהיה זול יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
היה פה פעם קישור לתיק שמיעד לבגאז של הרכב שכול הדברים מאחורה לא יעופו מצד לצד

מישהו זוכר/מכיר את המוצר?

קניתי בארץ דרך וואלה שופס (הספק היה maod.co.il) ב-50 שקל כולל משלוח.

נכנסתי עכשיו לאתר ולא מצאתי אצלם את המוצר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אפרופו אקווריום, למישהו יש אתר עם איזה אקווריום קטן (10-15 ליטר) שמגיע עם תאורה, אוויר ופילטר במחיר טוב?

כל מה שאני מוצא בסינים זה את הקטנים האלה, נחמד אבל לא מה שאני רוצה.

נ.ב

בארץ יש באזור ה200-300 שקל, מן הסתם צריך שיהיה זול יותר.

פתח יד2, יש עשרות בכל הצבעים והגדלים במחיר שציינת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...